İlk bebeğini kaybedenler ne durumdasınız :(

maalesef kaybettim

Biraz önce gebelik takvimi vardı da ondan sordum canım. Geçmiş olsun canım. Kaç haftalıktı? Ben de 2 hafta önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim. Senin sebep neydi? Belli oldu mu?

Biraz önce gebelik takvimi vardı da ondan sordum canım. Geçmiş olsun canım. Kaç haftalıktı? Ben de 2 hafta önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim. Senin sebep neydi? Belli oldu mu?

gebelik takvimini kaldırmak istememiştim önce sonra hergün gördükçe daha çok üzülüyorum diye şimdi kaldırdım
benim 24 haftalıktı down sendromluydu ve bir çok anomali vardı yavrumda

gebelik takvimini kaldırmak istememiştim önce sonra hergün gördükçe daha çok üzülüyorum diye şimdi kaldırdım
benim 24 haftalıktı down sendromluydu ve bir çok anomali vardı yavrumda

Ay canım seninki baya büyükmüş. Normal doğum mu oldu? Peki ne zaman öğrendiniz don sendromlu olduğunu? Doktor bizimkinin de kalbi durunca bük ihtimal anomali vardır da ondan kalbi durmuştur, dedi. Biz de genetiğe gönderdik bekliyoruz sonucunu.

normal doğum yaptım evet
down sendromlu olduğunu ve anomalileri aynı anda öğrendim
down sendromu vardı daha detaylı inceleyince de anomaliler çıktı
acil doğuma aldılar

normal doğum yaptım evet
down sendromlu olduğunu ve anomalileri aynı anda öğrendim
down sendromu vardı daha detaylı inceleyince de anomaliler çıktı
acil doğuma aldılar

Ee önceki taramalarda çıkmamış mıydı canım? Ilk gebeliğin miydi? Çok mu soru sordum

Allah yasatmasin bi daha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok ben istemedim zaten yavrumda bir sürü sorun vardı gerek yok dedim

Doğru haklısın canım peki öldüğünü nasıl fark ettin canım? Benim de 3 hafta karnımda ölü olarak kalmış fark edemedim de ondan soruyorum canım benim.

Doğru haklısın canım peki öldüğünü nasıl fark ettin canım? Benim de 3 hafta karnımda ölü olarak kalmış fark edemedim de ondan soruyorum canım benim.

canım genelde kalbi duran bebekler belirti vermiyor. bu yüzden haftalarca ölü bebekle hayatına devam eden anneler olabiliyor. Benimde bebeğimin kalbi zeka geriliği yüzünden durmuş rutin kontrolde öğrendik. ne bir damla kanamam ne de en ufak bi akıntım vardı. nasip değilmiş ne diyelim..

Geçmiş olsun canım sana da... Peki canım bebekte zeka geriliğini genetik testte mi öğrendiniz?

Geçmiş olsun canım sana da... Peki canım bebekte zeka geriliğini genetik testte mi öğrendiniz?

teşekkür ederim canım. hayır ilk düşük olduğu için genetiğe gitmedi sadece patolojiye gitti ve sonuç temiz dendi. daha sonradan bende hipotiroit hastalığı olduğu ortaya çıktı. ben hastalığımı bilmediğimden ve ilaç kullanmadığımdan hormonun az salgılanması nedeniyle bebeğin zekasında gerilik olduğunu ve bu yüzden kalbinin durduğunu anladık. yani doktorum bana bu şekilde bir açıklama yaptı canım.

Sakat olup aci cekecegine belkide boylesi iyidir rabbim bunu uygun gormustur

Ilk bebeğimi kaybettikten sonra herkesin size defalarca söylediği gibi demek ki böylesi hayırlıymış bebek demekki sağlıksızmış diye avuttum kendimi hemen bir bebeğim olsun istedim.. Allahım çok şükür aratmadı 2ay sonra hemen gönderdi ama o da iğne kullanmama rağmen karnımda öldü.. Tüm testler yapıldı ona bana eşime! Hiçbirimizde hiçbir testte sorun çıkmadı şimdi bebek demekki sağlıksızmış da diyemiyorum benim de buymuş sınavım diyorum! 3. Yü daha büyük bir umutla bekliyorum Allahım inşallah bekletmez inşallah verip almaz aynı acıyı yaşatmaz bu sefer..
Bu acıyı yaşayan herkese de bol sabır diliyorumm!

Ins bunlar son sinavimiz olur

7 ay oldu bebegımı duşurelı..ALLAH buyuktur dıyorum kan pıhtılasması rahatsızlıgımı bılmıyordum. duşukten sonra genetık bolumunde ogrendım. her serde bı hayr var sımdı daha dııkatlı temkınlıyım ALLAHIM YARDIM ET GUC VER calışmalar devam edıyo bakalım hayırlısı .HAYIRLISINI NASIP ET HERKESE SAGLIKLI SIHHATLI EVLATLAR VER

Bi hevesle uyanıp hastaneye gittim ultrason da 19 haftalık oğlumu görmek . Bebeğim hareket etmiyordu kalp atışı yoktu. Neye uğradığımı şaşırdım hiç beklemiyordum hersey yolunda gidiyordu Oysaki. 15 saat cektigim Suni sancıyla bebe

Bi hevesle uyanıp hastaneye gittim ultrason da 19 haftalık oğlumu görmek . Bebeğim hareket etmiyordu kalp atışı yoktu. Neye uğradığımı şaşırdım hiç beklemiyordum hersey yolunda gidiyordu Oysaki. 15 saat cektigim Suni sancıyla bebeğim doğdu. Koluna kordon dolanmis küçük olduğu için kurtulamamis besinsiz kaldığı için bebeğimin kalbi durmuş. Rabbim kimseyi sinamasin bu acıyla çok çok zormuş. Hastaneden eli boş çıkmak goguslerim den süt gelmesi bebeğime aldığım zibinlar giymek için heyecanla beklediğim hamile t-shirt lerim ..hersey yarım kaldı herseyim yarım. . Goguslerim ağrıyor bazen süt akiyor bebeğimin besinsiz kaldığı için ölmesi aklıma gelince iyice kötü oluyorum. Minik yavrumun mezarına henüz gidemedim bile . Allahım bi daha sinamasin böyle bir acıyla inşallah . Bu öyle bir acı ki dua ederken insan sadece kendine değil herkese dua ediyor . Rabbim bu acıyı yaşayan herkese sabır versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…