:'( tekrar karnimiz sisecek tekrar o guzel gunlere kavusacagiz.
Sadeece sabretmemiz gerek...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günlerce ağladım her saniye neden ben dedim bari biri kalsaydı neden üç oğlumda gitti dedim ama değişen hiçbişey olmadı güçlü olmak zorundayız bunun bi imtihan olduğuna inanmalıyız...bigün önce bebeklerimi ultrasonda gördüm üçüde sapasağlamdı ve bigün sonra kaybettim hepimiz aynı acılarla sınanıyoruz kiminin tek,kiminin ikiz,kimimizin üçüz ama acı aynı acı dinmeyecek bi evlat acısı...inş hepimiz enkısa zamanda yeniden sağlıklı hamilelikler yaşarız
S.a arkadaşlar. .düşük sonrası kist oluşan oldu mu aranızda. .dün Dr gittim 4 cm lik kist var dedi..primler diye bi ilaç verdi..şimdi büyük tedirginlik var üzerimde bu kist her ay kendini yeniler mi yoksa düşük sonrası bi kere olup kaybolur mu ..lütfen başına gelen birileri varsa yardimci olabilir mi
Canm bende hiç ağrı falan olmadı sadece adet çok az geldi diye gitmiştim kist çıktı. .inşallah benim ki de geçer 1 aya kadar ..benim korkum tekrarlama yapıyor mu ki acaba yani uzun süre tedavi falan gerektiren bişey olur mu..Rabbim biliyor ya bi an once olsun diye çok sabirsizlaniyorum..öyle oldukça da sanki aksilik ler hiç bitmiyorBende olusmadi henuz ama onceden vardi. Agriyla gitmistim kist oldugu ortaya cikti.
Dogum kontrol hapi ictim bir ay.birde sogan suyu ictim Ve kayboldu.
Bir ay sonra calismalara baslayabilirsiniz dedi doktor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm bende hiç ağrı falan olmadı sadece adet çok az geldi diye gitmiştim kist çıktı. .inşallah benim ki de geçer 1 aya kadar ..benim korkum tekrarlama yapıyor mu ki acaba yani uzun süre tedavi falan gerektiren bişey olur mu..Rabbim biliyor ya bi an once olsun diye çok sabirsizlaniyorum..öyle oldukça da sanki aksilik ler hiç bitmiyor
Kırık dökük birdaha hiç olmayacak gbi bebgm umutsuzluk varr inş rabbm birdaha tattrp kucagmza verir aminn
Pıhtılaşma testi ne zamana sonuçlanıyor?O sureçleri attltm kan pıhtılaşması varmş cnm iğnye başlamş genetikk falan yaptrdım
Kızlarr gentk testler 3ayda toplanya çınki sureklı farklı bir tarhte farklı bir sonuç çıkıyr ayrca cnm kasm arlk dynce ha dynce olmasski oyuzdn dr ne oneryrsa onu uyugluyın bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?