İlk bebeğini kaybedenler ne durumdasınız :(

:'( tekrar karnimiz sisecek tekrar o guzel gunlere kavusacagiz.

Sadeece sabretmemiz gerek...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet öyle...çok şükür veren de o alan da o...evlat acısı hiçbişeye benzemiyomuş yüreği parçalanıyomuş insanın sanki herşeyimi kaybettim ama inanıyorum ki meleklerim beni cennette bekliyo inş en kısa zaman da kardeşleri olurda acıları az da olsa diner yoksa böyle geçecek gibi değil bu sancı...

ben kurtaj olali 37 gun oldu hic korunmadim adetde olmadim henuz bakalim bebek olcakmi bidaha

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canlarımm.bende aranıza yeni katıldım hepinize çok gecmiş olsun diyorum yazılarınızı bir yandan okuyup bir yandan kendime hakim olamayıp ağlıyorum. Bende 10 Mart'ta ikili testte gittiğimde öğrendim bebeğimin kalp atışının durduğunu.11martta da kürtaj oldum. O kadar canım yanıyorki bu acının hiç bir tarifi yok.ilk özlem ilk heyecan ilk bebekti.8+2 günlükken kalbi durmuş ben 12 haftalıktan öğrendim. Meleğimin ne geldiğini nede gittiğini anladım.içimden çok şey söylemek geliyor ama isyan olur diye de susuyorum vardır ALLAHımın bir bildiği diyorum.elbet bir gün bu acı dinecek ama ne zaman nasıl bilmiyorum...

Dayanacagiz kizlar baaska yolu yok. Elbet bir gun gececek bu gunler...bende raporluydum paZArtesi is basi yapacagim. Ne yapacagm bilmiyorum.. herkes gecmis olsun derken nasil dimdik ayakta duracagim..

günlerce ağladım her saniye neden ben dedim bari biri kalsaydı neden üç oğlumda gitti dedim ama değişen hiçbişey olmadı güçlü olmak zorundayız bunun bi imtihan olduğuna inanmalıyız...bigün önce bebeklerimi ultrasonda gördüm üçüde sapasağlamdı ve bigün sonra kaybettim hepimiz aynı acılarla sınanıyoruz kiminin tek,kiminin ikiz,kimimizin üçüz ama acı aynı acı dinmeyecek bi evlat acısı...inş hepimiz enkısa zamanda yeniden sağlıklı hamilelikler yaşarız

Âmin cnm inşallah.. ne kadar kucağımıza almak yüzlerini görmek nasip olmasada onlarda bizim birer evladımız.Allah cümlemize tattırsın o evlat duygusunu Allah sağlıklı dünyaya gelmelerini nasip etsin..

Bugun ruyamda gordum. Erkek bebek parmak kadar. Yeni olusmus herseyi. Nasil seviyodum onu oglum diye.

Birde bebek odasi bakiyordum ruyamda...

Allahim kabul et ruyalarimi :'(

S.a arkadaşlar. .düşük sonrası kist oluşan oldu mu aranızda. .dün Dr gittim 4 cm lik kist var dedi..primler diye bi ilaç verdi..şimdi büyük tedirginlik var üzerimde bu kist her ay kendini yeniler mi yoksa düşük sonrası bi kere olup kaybolur mu ..lütfen başına gelen birileri varsa yardimci olabilir mi

Bende olusmadi henuz ama onceden vardi. Agriyla gitmistim kist oldugu ortaya cikti.

Dogum kontrol hapi ictim bir ay.birde sogan suyu ictim Ve kayboldu.

Bir ay sonra calismalara baslayabilirsiniz dedi doktor.

Kırık dökük birdaha hiç olmayacak gbi bebgm umutsuzluk varr inş rabbm birdaha tattrp kucagmza verir aminn

Canm bende hiç ağrı falan olmadı sadece adet çok az geldi diye gitmiştim kist çıktı. .inşallah benim ki de geçer 1 aya kadar ..benim korkum tekrarlama yapıyor mu ki acaba yani uzun süre tedavi falan gerektiren bişey olur mu..Rabbim biliyor ya bi an once olsun diye çok sabirsizlaniyorum..öyle oldukça da sanki aksilik ler hiç bitmiyor

Tekrarlama yapar mi bilmiyorum yapsa bile korkma. Dedim ya bendede vardi 4 cm di gecti bir ay icinde. Maksimum iki ayda geciyo. Sakin kotu dusunme.

Bende bugun ilaclarimi bitirdkm bir antibiyotigim kaldi. Ve n tuhaftirki kanamamda durdu leke gibi geliyo ara ara cok nadir. Bundan sonraki yogun kanamam adet kanamasi olcak sanirim

Kırık dökük birdaha hiç olmayacak gbi bebgm umutsuzluk varr inş rabbm birdaha tattrp kucagmza verir aminn

Bende hic olmayacak diye dusunuyordum ama cevremde benim gibi yasayanlari gordukce olumlu dusunmeye basladim.

Korunma surecini ve iliskinin yasak oldugu 3 haftalik donemi atlattiniz mi siz??
Ben daha atlatamadim acikcasi. Calismmaya bile baslamadik zaman nasil gececek temmuz sonu gelsinde su genetik test sonuclarini gorelim die can atiyorum

O sureçleri attltm kan pıhtılaşması varmş cnm iğnye başlamş genetikk falan yaptrdım

Kizlar esim kasim aralik gibi yapalim cocuk diyo. Yaza denk gelsin dogumu diyo. Anliyorum onu bende oyle isterim ama bekleyememde o kadar. Gerci calismalara onceden baslariz dedik ama ne bileyim..

Beebek istiom ben :'(

Ben genetik testi sordum bir ay icinde cikar demisti doktorum.

Bugunde muhtemelen pataloji sonuclarim cikar.
Doktoru arayip ogrenmem lazim

Kızlarr gentk testler 3ayda toplanya çınki sureklı farklı bir tarhte farklı bir sonuç çıkıyr ayrca cnm kasm arlk dynce ha dynce olmasski oyuzdn dr ne oneryrsa onu uyugluyın bnce

Kızlarr gentk testler 3ayda toplanya çınki sureklı farklı bir tarhte farklı bir sonuç çıkıyr ayrca cnm kasm arlk dynce ha dynce olmasski oyuzdn dr ne oneryrsa onu uyugluyın bnce

nasıl yani aslında bu genetik test dediği pek çok testin bir araya gelmesimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…