- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #3.121
MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ -CİNSİYETİ
evanur........................................ 17 Kasım -kız(minik Asya'yı sağlıcakla büyüt)
berraksuuu.................................. 18 şubat -kız
gunebkn..................................... 2 Ocak -erkek
troubled..................................... 20 Mart -erkek
HaticeCan................................... 5 Nisan -erkek
glsh-arikan................................. 29 Temmuz -
gunnur2010................................ 11 Ocak -kız
nutella61................................... 30 Temmuz -
IIFaToShII.................................. 12 Ağustos -
tulll.......................................... 16 Ağustos -
zammbak................................... 11 Ağustos -
ekincik....................................... 2 Haziran -erkek
hacettepeli4807.......................... 5 Haziran -
e2burner.................................... 4 Ağustos -
Minnasu..................................... 28 Şubat -kız
nursavaskan............................... ............ -erkek
icetea17..................................... ............................
sakaar....................................... ............................
cırkınordekyavrusu....................... ............................
baska-basak............................... ............................
sirinatike.................................... ............................
yuksel84.................................... ............................
Sedda89.................................... ............................
huris33...................................... ............................
-Bertaraff................................... ............................
dilniya....................................... ............................
serkan-deniz............................... .............................
evlimutlu00................................. ............................
onlymine.................................... ............................
piXie86...................................... ............................
Ceydaerhan................................ ............................
-ELA-06..................................... ...........................
HanımeliHH................................ ............................
canım benim oğlum yarından itibaren her an gelebilir:))yani sırada ben varım doğum yapacak.ama sen muhtemel doğum tarihini 2 ocak yaz.oğlum o kadar bekler belki.
ooo maşallah demek zamanı geldi.Allah bir sesle kurtarsın canım.tarih belli olmadığına göre doğum normal olacak değil mi.
Ayyyy cok guzel olmus liste darisi tum hamislere insallh ben Herzamnki Gibi yorgunum uykusuzum kramplarla ugrasiyoruz ama kokusunu duymk cok guzel
Gunbkn tatlim hadi bakalim saglikla insallh aci cekmeden dogum olur sonrada insallh ben sunu anldimki hastanede dinlendin dinlendin sonra basliyor kramplarla mucadele bol bol tadini cikar hastanede kaldigun surece optim kocamn seni ve oglusunu
Aaaaa gunbkn simdi gordum listéde iki ocak diye Bnm dogum gunum tam oglak burcu olck ozamn ayyyy acayip inat oluyorlar heeee
valla canım ocağın ilk haftası yeni yıl dönüşü 2 ocak o yüzden öyle dedik..ama bekler mi o kadar bilmiyorum.. ya da yarın dr ne der acaba??doğum günleriniz aynı olur bakarsın oğlumla..inat olmasa daha iyi tabi ama
hadi bakalım cnm yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz...mutlaka haber et cnm merak ederim çok
çok heyecanlıyım ben yaa..hemencecik geçse şu 15-20 gün..yarın dr ne diyecek acaba?yoksa haftaya mı konuşuruz tarihi diyecek..ben bu gece uyuyamam artık..zaten uyuyamıyorumda neyse))
iyi aksamlar canim,
yaaaa bende heyecanlandim bak simdi... yarin güzel haberlerini bekliyoruz insallahhh...
iyi akşamlar canım..dua edin benim için..yarın akşam güzel haberlerle sezeryan tarihimle dönerim inşallah...çooook heyecanlıyım
inşallah canım sağol.yarın randevu var bakalım..tarih ne diyecek.ama Rabbime şükür 36 yı gördüm ya rahatım artık..seni böyle yorgun görünce diyorum benimki de uyutmaz beni :))bizde oğluşumla sizi öpüyoruz teyzesi
Ister istemez tabiki yorgun olacksn ama on bes gun sonra tamamen alisirsin bak bu saat oldu bn hala yatamdim s'abat uc bucukdan beri ayaktadayim su and burda saat oniki yirmi olSn az kaldi zaten Bnm Kizla basim belada doydugunu bazen hissetmiyir oda bugunlerden Biri ondan beri yedi uyudu sonra yirtdi kendini bu saati éttik sonrada gaziyla ugras kramplari derken s'abah oldu ikinciye acikir cogu zamn Boyle sikintilar yasiyoruz inanki Zor ama icden yapiyorsun evet cok yorgunum ama bndn sonra Boyle bunu Kabullek on bes gunumu aldi du anda hem yemk yediriyorum hémde sana yaziyorum tel ama bu sefer aaa bk nediyecem mutlaka bebegini émzirmk icin sirtina guzel iyi ézirebilecgn ya puf Gibi birsey yada yorgancilara yaptir yunlerden ben oyle yaptirdim yoksa sirtlarin cok agrir ben bir hafta cok cekmistim simdi cok rahat doguma kadar mutlaka yaptir cok onemli bu herseye ragmen evlat kokusu bir baskaymis
cnm benim çoğu gitti azı kaldı senin için yavaş yavaş düzene girer inşallah uykusu..
rabbim bize de sağlıkla yaşatsın inş o günleri iyice pipirikli oldum çıktım...bazen hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum demekki yeri bayaa daraldı kuzumun..
son haftalar daha bi zormuş sanki zaman geçmiyor gibi
anladığımızdan değil içimize doğan mesela ben erkek bebekleri çok severim ilk hamile olduğumu öğrendiğim andan beri kız geçiyor içimden
Insallh duzelir evet son zmanmar cok sikici ama sonradan o bile araniyor tabikide yéri dar artik uyuma saatleri var amabnmki karnimdaki Gibi uysal cikmadi cadi heeee bir gorsen varya yarindn sonra cumrtesi gunu bir ayimiz oluyor insallh kendine cok iyi bak emzirme yastiklarindan mutlaka al sirtini dayamak icin kendine iyibk optim seni ve prensesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?