- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.781
öyle cnm valla sağlık ne kadar önemli deil mi rabbim sağlık sıhhat versin
amin canım valla..seni nstye bağlıyorlar mı canım?yoksa daha sonramı bağlayacalar??32 den sonra belkide dimi
32. haftamda bağlancak cnm...
hmm doğru tabii.seninki de benim minik gibi inat yapıp nst de oynamamazlık yapmasında:))
minik deme teyzesi bozuluyoruz...
ben onu gün gün büyütmeye çalışıyorum
pardon canım:))
prens ve prenses bizimkiler minikte neymiş dimi ama
hadi son 8 dk 1 gün daha büyüceksiniz
ayyy evet rüya gibi ya..Allahım 36-38 leri bi görsek dimi?
senin kız da 30 olacak yakında maşallah
kaç kilo oldunuz bakalım?
kaç kilo olduğumu söylemem psikolojim bozuluyor ama 8 kilo aldım...birkaç gündürde tartıya çıkmıyorum korkuyorum...iştahım da çok açık napcam bilmiyorum
yok canım...bebiş kaç kilo oldu ki??senin kilona gelince boşver doğumdan sonra hepsi gidecek nasılsa bozma moralini..zaten ilk doğduğu gün 8 kilo falan gidiyormuş.. bebek, plesenta, amniyon sıvısı vs..diye:))
cnm 25+4 te 900 gr dı şimdi 28+6 olucaz inş bklım kaç oldu cnm
almıştır baya canım ...bende takılıyorum bu kilo meselesine dr normal diyor hatta fazla bile almış haftasına göre diyor..ben yok az daha alsaydı falan diyorumm..demek ki annelik böyle bişey..ben yemeyince annem üzülürdü hadi ye falan derdi kilo al derdi..anneme yapma derdim ben başladım..
bi söz var çok hoşuma gider;yemek koyulurken sen tamam dediğinde bi kaşık daha koyan kişiye anne denir diye:))çok doğru valla
evet güzel sözmüş sanki benden bahsetmiş annen ...annen heyecanlıdır şimdi dimi ilk torun mu??
annem heyecanlı canım..ama ilk değil 5. torun:))ama yinede heyecanlı işte..sürekli beni besleme çabasında...bi yandanda battaniye falan örüyor..bi tane daha başladım doğmadan bitririm diyorcanım annem yaa.
sizinkiler ne alemde ilk torun mu yoksa senin prenses
evet cnm ilk torun olucak...annemde hazır aldı herşeyi yorulsun istemedim...çok heyecanlıyız bakalım.
ooo şimdi nasıl kıymetli olur o kimbilir..anneme diyorum örme gözlerin yorulur diye yok diyo kafam boşalıyor örünce rahatlıyorum diyor...babamda sağolsun bana bakıp bakıp iyisin dimi diyor..çekiniyorda neyin var noldu demeye.sadece iyisin dimi diyor...onlarda olmasa halimiz nice olurdu?
öyle yaaa benim dert ortağım herşeyimdir annem...babamla pek konuşamamda
öyle oluyor canım..anneler daha yakın oluyor valla..babalar azcık sert oluyor sanırım ondan[/Q
allah başımızdan eksik etmesin..
öyle oluyor canım..anneler daha yakın oluyor valla..babalar azcık sert oluyor sanırım ondan[/Q
allah başımızdan eksik etmesin..
amin canım..yarın randevu kaçta canım?
amin canım..yarın randevu kaçta canım?
öğlen 2 de cnm........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?