- 7 Nisan 2011
- 78
- 0
- 96
- 33
- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.761
canım hayırlı olsun tebrik ederim:) allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) iğneyi bıraktıktan sonra hemen ilk denemede mi hamile kaldın?
kızlar ben de 4 haftalık hamileyim. Ancak dr. 1 hafta sonra görebiliriz dedi. Daha önce kürtaj olduğum için için aspirin ve progestoron ilaçlarını verdi. Bir şey soracaktım???
Ilaçları kullanmadan önce şiddetli ağrım oluyordu kasıklarımda. Ama şimdi hiç yok gibi. Ara sıra ağrıyo. Kanamam yok allaha şükür. Normal mi ????? Acaba
SElam kizlar bugun 13.gunumuzdu bugunde bitti sayilir gecmisi okuyamiyorm hemn yazip cikiyorum kramplarla mucadeleye devm gece uykumuz hic yok biraz miz miz kizim var insallh kirkindn sonra duzelir allh kismet ederse araligin on ikisinde mevlut yapacm sizleride cagirmayi cok isterdim kirkim hikana kadar istedimki nasilsa yorgunum oda aradn cikmis olur simdulik bnden bukadar bol bol gezin hava alin snra hic alinmiyor hava faln optim hepinizi kocamn kendinize iyi bkn
hoşgeldin
18 haftalığım bendede uykusuzluk başladı doktoruma sordum kitap oku dedi :)
maşşallah 13 günlük oldunuz demek..uykusuzluk şimdiden var bende oğlum doğunca da katlanır herhalde:))
ben bol bol gezmek isterdim ama olmuyor( dr yasakladı canım..evde pinekliyorum öyle..kendine iyi bak tabi asyaya da
ben neler yapıyorum yine geçmiyor( tv izle bilgisayara bak kitap oku yok yok ama uyuyamıyorum..hele son aylarda hiiiiç uyunmuyor..korkutmak gibi olmasın ama öyle maalesef
18 haftalığım bendede uykusuzluk başladı doktoruma sordum kitap oku dedi :)
maşallah 13 günlük olmuş asyamız....rabbim su gibi geçsin bizimde günlerimiz inşllah
uyuyamıyorum üstüne bide uyanınca korkuyorum nedense :)
uyuyamıyorum üstüne bide uyanınca korkuyorum nedense :)
evet ya bende tam dalarken falan sürekli sıçrıyorum hamilelikten sonra oldum...kötü kötü rüyalar görüyorum..
en başlarda konuşuyorduk ya canım bebekler doğunca uyutmuyorlar diye yazarız:))gerçek oldu evanur yazıyor bakalım bizimkler napıcak..
cnm demiştim ya ark çocuğu hiç uyumuyor diye dün 40 ı çıktı 2 gündür iyiymiş maşallah
tek doğsunlar cnm ya beklemek şafak saymak çok çok zor geliyor artık bana....yarın dr gidicem..bakalım kızım büümüş mü???
aman maşallah uyusun bakalım..40 ı çıkınca düzelir diyorlar..banada canım ya geçmiyor zaman sanki..eşimin işyerindekiler soruyormuş daha doğurmadı mı diye?? millete neyse...bende eşime doğurdu 40 ı bile çıktı deseydin dedim..yarın hebrlerini bekliyorum canım bakalım nehir hanım napıyormuş
sen düzeldin mi biraz daha nsls?n
daha iyiyim canım..kasılmalar halen gelip gidiyor ama düzenli değil şükür...yat yat sıkıldım valla..laptopun karşısında yatıyorum çok sıkıcı(Allah sürekli yatanlara sabır versin valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?