Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

canım hayırlı olsun tebrik ederim:) allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) iğneyi bıraktıktan sonra hemen ilk denemede mi hamile kaldın?

çoook tesekkur ederim :) 1 sene kullandim igneyi.birakali 11 ay oldu ve 11 aydir hamile klmaya calisiyordum sonunda oldu :)

kızlar ben de 4 haftalık hamileyim. ancak dr. 1 hafta sonra görebiliriz dedi. daha önce kürtaj olduğum için için aspirin ve progestoron ilaçlarını verdi. bir şey soracaktım???
ilaçları kullanmadan önce şiddetli ağrım oluyordu kasıklarımda. ama şimdi hiç yok gibi. ara sıra ağrıyo. kanamam yok Allaha şükür. NORMAL Mİ ????? acaba

cnm progestoron ağrı yapıyor...bendede yapmıştı.

maşşallah 13 günlük oldunuz demek..uykusuzluk şimdiden var bende oğlum doğunca da katlanır herhalde:))
ben bol bol gezmek isterdim ama olmuyor( dr yasakladı canım..evde pinekliyorum öyle..kendine iyi bak tabi asyaya da

maşallah 13 günlük olmuş asyamız....rabbim su gibi geçsin bizimde günlerimiz inşllah

maşallah 13 günlük olmuş asyamız....rabbim su gibi geçsin bizimde günlerimiz inşllah

en başlarda konuşuyorduk ya canım bebekler doğunca uyutmuyorlar diye yazarız:))gerçek oldu evanur yazıyor bakalım bizimkler napıcak..

Son düzenleme:
uyuyamıyorum üstüne bide uyanınca korkuyorum nedense :)

evet ya bende tam dalarken falan sürekli sıçrıyorum hamilelikten sonra oldum...kötü kötü rüyalar görüyorum..

ikinize de ortak cevap vereyim bende korkuyorum..çevredekiler hamile kadın uyurken çok korkar doğal bu falan diyorlar ne alaka anlamadım..mesela geçen gün gergedanlar kovalıyor kaçamıyorum falan ..tabi böyle anlatınca korkunçtan çok gülünç duruyor ama o an inanılmaz korkutucu oluyor

Son düzenleme:
en başlarda konuşuyorduk ya canım bebekler doğunca uyutmuyorlar diye yazarız:))gerçek oldu evanur yazıyor bakalım bizimkler napıcak..

cnm demiştim ya ark çocuğu hiç uyumuyor diye dün 40 ı çıktı 2 gündür iyiymiş maşallah

tek doğsunlar cnm ya beklemek şafak saymak çok çok zor geliyor artık bana....yarın dr gidicem..bakalım kızım büümüş mü???

aman maşallah uyusun bakalım..40 ı çıkınca düzelir diyorlar..banada canım ya geçmiyor zaman sanki..eşimin işyerindekiler soruyormuş daha doğurmadı mı diye?? millete neyse...bende eşime doğurdu 40 ı bile çıktı deseydin dedim..yarın hebrlerini bekliyorum canım bakalım nehir hanım napıyormuş

sen düzeldin mi biraz daha nsls?n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…