- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.741
benimde ilk hamileligim uzunnnnn bir ugrasdan sonra sukurler olsun ki 29 haftalik hamileyim kismetse dogum tarihim 2 aralik olarak
verildi....ben de sizler gibi heyecanliyim insallah hep beraber bu yolda doguma kadar beraberiz
çok şükür iyiyim cnm....sen neler yapıyorsun????bebişler nasıl??artık 2 haftaya kadar cinsiyetlerini kesin öğrenirsin muhakkak haber ver cnm
şükür bizde iyiyiz canım. bebeklerde iyiler. zorlu (kanama) bir süreçten geçtik. sürekli yatıyorum. ayın 10.da kontrolum var bakalım gösterecekler mi?
heyy yarın doğum var haaaa :18: ayy maşallah maşallahhadi bir avazda inşallah Allah yardımın olsun bebişin doğunca söyle arkadaşlarını bizlere yollasın
merhaba ..
ben de ilk bebisime hamileyim..coook guzel bi duygu rabbim isteyen heeeeeeeerkeslere nasip etsin insallah
yatıyorum canım bol bol.karşıma aldım bilgisayarı yattoğım yerden takılıyorum..ebe zaten bi değişik ya..ay karnında küçük ya yeri dardır falan diyo sinir etti beni..aklınca samimi oluyor falan ama ben sevemedimcnm şükür iyi haberini aldım..bol bol dinlen,su iç,ani hareket yapmada atlatalım şu haftaları..
o ebe ye söyle bizim tunamız küçük deil minyon bi kere
sağol canım daha iyiyim yatıyorum işte...sen nasılsın?canim merhaba,
nasilsin daha iyimisin simdi? Insallah 38 gelir bebisin, acele etmeden... dinlenmene bak bol bol...
hayirli olsun hilal, doktor ne dedi bu büyüklüge?
nutella,
senin hamileliginde hayirli olsun canim... Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah.. bol bol dinlen sende, ilk aylar cok önemli...
yeni bir ay başladı sağlıkla inşallah
cnm evanurun normalde yarın dı doğumu ama 15 gün önce kucağına aldı kızını darısı bize inşallah..
merhaba bende aranıza yeni katıldım.
4 haftalık hamileyim :) 6 aylık evliyim.
Benim gibi erken hamile kalanlar varmı ?
Yaşım bu arada 25.
Annemler benimle hamile kaldığım için konuşmuyorlar.
Boşuna mı okuttuk tarzında yaklaşım içindeler.tek eşim bana destel oluyor.
Mutlululuğumu yaşayamadım
merhaba ..
ben de ilk bebisime hamileyim..coook guzel bi duygu rabbim isteyen heeeeeeeerkeslere nasip etsin insallah
benim gibi erken hamile kalanlar varmı ?
yaşım bu arada 25.
annemler benimle hamile kaldığım için konuşmuyorlar.
boşuna mı okuttuk tarzında yaklaşım içindeler.tek eşim bana destel oluyor.
mutlululuğumu yaşayamadım
benim gibi erken hamile kalanlar varmı ?
yaşım bu arada 25.
annemler benimle hamile kaldığım için konuşmuyorlar.
boşuna mı okuttuk tarzında yaklaşım içindeler.tek eşim bana destel oluyor.
mutlululuğumu yaşayamadım
merhaba buba,
hayirli olsun canim, hosgeldin. Amin, darisi isteyip dileyen herkese insallah.
senin hamisliginde hayirli olsun canim. Allahin elbette vardir bir bildigi, demek ki olacakmis oldu... annenlerde sevinir hele bir gelsin bebis.. sen üzme kendini, stres iyi gelmiyor bebislere.. dikkat et kendine..
=================================================
Günebakan,
sagolasin canim hamd olsun iyiyim, evdeyim dinleniyorum. Ev isleriyle ugrasiyorum iyi kötü... tv seyrediyorum falan.. Sen daha iyisin insallah??
1saat once ogrendim hamile oldugumu..kanatlarim cikucak diye korkuyorumesim yarin dogum yaoicakmisim gibi davraniyor kan testiyle ogrendim ama ne kadarlik oldugunu bilmiyyoruz muhtemelen 1 aylik.Allah herkese nasip etsin ins.cok kirkmustum cocugum olmicak diye.igneyi birakali 11 ay oldu herkes 3-6 ayda hamile kaliyodu neys sevincten sacmliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?