Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

cnm 3o dk buradayım sonra biraz işlerim var...bugün nasılsın???

daha iyiyim canım sağol.sadece karnımda sertleşmleer var biraz...annem gelecek çantamı hazırlayacağız bi kaç eksik vardı..tamamlayım da bitsin..sonra görüşürüz..kendine dikkat et öptüm

artık çantamda hazır.çok şükür tek eksik oğlum kaldı..o da zamanın da doğsun her şey tamam olacak o zaman..çantayı annem hazırladı ama ben yorulmuşum neden bilmembu aralar korkunç halsizim yorgunum...şimdi gidip biraz yatayım bari..öptüm hepinizi

maşallah maşallah
bende halsizim sanki dayak yemiş gibiyim:26::26::26:

merhaba kizlar,

sizi özlemisim, girip bir hal hatir sorayim dedim.. bende bu hafta yine raporluyum, grip oldugum icin.. Ama sükür daha iyiyim bugün.. Umarim hepiniz iyisinizdir..

Bende son bir kac gündür halsizlik ve uyku halleri basladi. Herkes hamileligin basinda bol bol uyur, benim ki ise tam tersi olacak galiba . Bebisim saglikli olsunda gerisi bos..

hepinizi kocaman öpüyorum... yine yazarim insallah...

selam canlarim ozledim sizleri heeee hemen yazip kaciyorum biz iyiyiz uykuyla sorunumuz cok ama cok var vallahi tadini cikartin su gunlerin sonradan resmen haram oluyor uyumak evde ruh gibiyim resmen optum yazarim yeni insallah

selam canlarim ozledim sizleri heeee hemen yazip kaciyorum biz iyiyiz uykuyla sorunumuz cok ama cok var vallahi tadini cikartin su gunlerin sonradan resmen haram oluyor uyumak evde ruh gibiyim resmen optum yazarim yeni insallah

cnm yaaa herkes iyi uyuyun şimdi diyor ama çok sabırsızlanıyoruz işte...bakalım inş sağsalim doğururuz da tek yorgun olalım çünkü artık çok özledim bebeğimi...

kızlar selam ağrım var çok hemde dr u aradım artarsa hastaneye git dedi gitmedim.yarın sabah gidicem..istirahat dedi..belim kopacakmış gibi ağrıyor...yarın duruma bakıcak açılma falan varsa 36 hafta olmadığından mecbur devlet hastanesine( dua edin oğlum ve bana

aman cnm dikkat et kendine(inşallah bir sorun çıkmaz,,bebeğin zamanında gelir:26::26::26:

aman cnm dikkat et kendine(inşallah bir sorun çıkmaz,,bebeğin zamanında gelir:26::26::26:

inşallah canım...oğlum tekmeliyor çok şükür..ama kasılma ve sertleşmeler var.anlamadım..belim neden ağrıyor??36 haftaya 2 haftacık var inşallah dayanırız

cnm nst ye bağlamadı mı dr seni???
inş açılma yoktur(sadece ağrıdan ibarettir..

geçen hafta bağladı..yarın yine bağlayacak...gece artarsa gidicem..yat hiç kalkma dedi...yattığım yerden yazıyorum(
nidilat başlayacak sanırım kasılma için o da tansiyon ilacı ..benimki zaten 9-5 lerde nasıl yapıcaz bilmiyorum

Merhaba arkaadaslar ben henüz bekleyenlerdenim siz anne adaylarını tebrik ederim sıkıntısı olanlarada Allahım yardımcı olsun ben bisey sormak istiyorum bu ay sag kasığıma kramp giriyor bel ağrılarım var ama bata 1 hafta var kıs olmasına ragmen bu ara cok su iciyorum normalde bu kadar icmem ayrıca sürekli gözlerim yanıyor ne dersiniz bir belirti olabilirmi yoksa tesadufmu bir yorum yapın lutfen

kasık ağrısı hamilelik belirtisi.benim hala var neredeyse doğuracağım düşün...bel ağrısı da olur...inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…