İlk bebeğimin kalbi durdu şimdi tekrar hamileyim...

Benimde kistlerim vardı hamile kalmadan önce tedavisini oldum daha sonra hamile kaldım hiç bi sıkıntı yoktu herhangi bir belirtide 2 hafta önce kalp atışını duydum 2 hafta sonra şehir dışına çıkacağım için doktoruma danışmaya gittim kendimi ameliyat masasında buldum hepimizin korkuları aynı ya aynı şeyleri bi daha nasıl yaşarım ya yine tutunmazsa bebeğim yine kalbi durursa o kadar etkilendim ki sabah uyandığımda herşeyi unutmuş olsam ciğerim dağlanıyor sanki yaşayan varsa yazsın umut olur belki allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımız bebişlerle dolsun
Kesinlikle doktoruna sor ve coraspirin kullan çünkü gerçekten emek verdin genelde gebelerde kan pıhtılaşması çok oluyor. test yaptırsaydın keşke pıhtılaşma testi ama güzel düşün ve doktoruna mutlaka danış çok şükür normal yolla en azından hamile kalabilmişin. Bazen pıhtılaşmada olmayabiliyor sağlıksız bi bebek olduğu içinde düşebiliyor tabi ki ikincide aynı olacak değil korkma

İlk 3 ay bebek kayıpları genelde bebekten kaynaklanan problemlerden oluyor anneden dolayı pıhtılaşma vs daha ileriki haftalarda oluyor diye biliyorum, o yüzden şimdiden strese girmeyin doktorunuza güvenin.

Kesinlikle doktoruna sor ve coraspirin kullan çünkü gerçekten emek verdin genelde gebelerde kan pıhtılaşması çok oluyor. test yaptırsaydın keşke pıhtılaşma testi ama güzel düşün ve doktoruna mutlaka danış çok şükür normal yolla en azından hamile kalabilmişin. Bazen pıhtılaşmada olmayabiliyor sağlıksız bi bebek olduğu içinde düşebiliyor tabi ki ikincide aynı olacak değil korkma
Alınan parçayı patolojiye gönderdiler düşme sebebini öğrenmek için ona göre yol çizicez dedi doktorum sonucun çıkmasını bekliyorum işh olmaz aynı sureci tekrar yaşamak düşüncesi bile kabus gibi rabbim hayırlısını versin işh

Slm arkadaşlar,
Benim ilk gebeliğimde 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum.
Şimdi üzerinden 2 ay geçti tekrar hamileyim ve henüz çok yeni....
Henüz doktora gitmedim Ne yapmam lazım aynı şeyi tekrar yaşamamak için :KK43: çok korkuyorum...
İlk bebeğinde kalbi durup daha sonra sağlıklı gebelik geçirenler var mı ?

Bende bugün 10 haftalık bebeğimi kaybettiğimi öğrendim allah kimseye yaşatmasın sanki dünya başıma yıkıldı siz bu postu yazalı çok olmuş acaba bebeğinizi doğurdunuzmu ne durumdasınız

Canım merhaba merak ettim gebeliğin devam ediyor mu ?

Mrblar. kürtajdan iki ay sonra tekrardan Bebeğim oldu . 5 haftalıkken doktora gittim daha önceki bebeğimin kalbinin durduğunu söyleyince doktor hiç test yapmadan coraspin e başladı. Benim yine de içim rahat etmedi gebeyken pıhtılaşma testi yaptırdım. Kanımda çok az bi düzeyde pıhtılaşma çıktı ama doktor bu düzeydeki pıhtılaşma kalb durmasına sebep olmaz dedi. Kadın Doğum doktoru da her ihtimale karşı coraspin e devam edelim dedi. Coraspin kullanıyorum. 5 buçuk aylık olduk çok şükür sıkıntı Yok. 32. Haftaya kadar da kullanacam. Diyeceğim şu ki hiç endişelenmeyin. Aynı şeyi tekrardan yaşayacağız diye bi şey yok. Sende benim gibi en kötü ihtimal coraspin ile devam edersin gebeliğine. Rabbim herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Alınan parçayı patolojiye gönderdiler düşme sebebini öğrenmek için ona göre yol çizicez dedi doktorum sonucun çıkmasını bekliyorum işh olmaz aynı sureci tekrar yaşamak düşüncesi bile kabus gibi rabbim hayırlısını versin işh

Merhaba bana da patolojiye yollamayi teklif ettiler ama biz gerekli gormedik. Sonucta genel de bir sey cikmiyormus. Sizde ne cikti?

Arkadaslar bende agıstosta gelısım durması nedeniyle 9. haftası olması gerekirken 6+3te kaldı ilerlemedi kürtaj benım de ilk gebelik kimyasal ıkıncı de bu sekilde kürtaj oldu. Ben korunmayı bırakalı bu ıkıncı ayım hamilr oldugumu hissetmiyorum cok istiyorum ama degılımdir cunku hissetmiyorum daha once hissetmiştim tek belirtim hemen hemen histi :( pıhtılasma testi yaptım bır tane heterezıgot cıktı ama oda tek basına etkili degilmıs herseyım normal sıkıntı bebekteymıs bunu daha dun ögrendim. Size sorum acaba hemen nasıl hamıle kaldınz gun asırı ilişki mi ovulasyon gunlerine dikkat ettiniz mi, aklınızdan nasıl cıkardınz hamıle kalma ıstegını ben bir türlü cıkaramıyorm aynısının olmasından da korkuyorum

Arkadaslar bende agıstosta gelısım durması nedeniyle 9. haftası olması gerekirken 6+3te kaldı ilerlemedi kürtaj benım de ilk gebelik kimyasal ıkıncı de bu sekilde kürtaj oldu. Ben korunmayı bırakalı bu ıkıncı ayım hamilr oldugumu hissetmiyorum cok istiyorum ama degılımdir cunku hissetmiyorum daha once hissetmiştim tek belirtim hemen hemen histi :KK43: pıhtılasma testi yaptım bır tane heterezıgot cıktı ama oda tek basına etkili degilmıs herseyım normal sıkıntı bebekteymıs bunu daha dun ögrendim. Size sorum acaba hemen nasıl hamıle kaldınz gun asırı ilişki mi ovulasyon gunlerine dikkat ettiniz mi, aklınızdan nasıl cıkardınz hamıle kalma ıstegını ben bir türlü cıkaramıyorm aynısının olmasından da korkuyorum
Yumurtlama günlerine yakın gün aşırı ilişki ve özellikle yumurtlama gününde ilişki çok önemli ayrıca benim doktorum sabah ilişkisi önermişti sperm kalitesi ve hızı daha yüksek oluyor diye vala ne desem boş bende çıkaramamıştım hamile kalma isteğini içimden ama ilk denemede de kaldım o stres insana yapışınca çıkmıyor

Yumurtlama günlerine yakın gün aşırı ilişki ve özellikle yumurtlama gününde ilişki çok önemli ayrıca benim doktorum sabah ilişkisi önermişti sperm kalitesi ve hızı daha yüksek oluyor diye vala ne desem boş bende çıkaramamıştım hamile kalma isteğini içimden ama ilk denemede de kaldım o stres insana yapışınca çıkmıyor
Kesınlıkle oyle dusunmuyorm dıyorm ama ya hamıleysem, ya da ya hamıle kalmazsam dusuncesicok kötü hayırlısı olsun saglıklı olsın dıyorm zamanı vardır dıyorm anlık rahatlama geliyor ama sonra hep dusunmek cok zor. Benım kürtajdan sonra en yakın arkadasım 3 seneden sonra hamile kaldı ilk bebegı ve her doktordan geldıgınde doktor saglıklı dedı saglıgı yerındeymıs gıbı seyler soyluyor sanki benimki saglıksız olunca nispet yapar gibi gelıyor belki degıldır ama cok alıngan oldm

Kesınlıkle oyle dusunmuyorm dıyorm ama ya hamıleysem, ya da ya hamıle kalmazsam dusuncesicok kötü hayırlısı olsun saglıklı olsın dıyorm zamanı vardır dıyorm anlık rahatlama geliyor ama sonra hep dusunmek cok zor. Benım kürtajdan sonra en yakın arkadasım 3 seneden sonra hamile kaldı ilk bebegı ve her doktordan geldıgınde doktor saglıklı dedı saglıgı yerındeymıs gıbı seyler soyluyor sanki benimki saglıksız olunca nispet yapar gibi gelıyor belki degıldır ama cok alıngan oldm
O dönemde banada olmuştu özellikle kürtajdan sonra çok vesveseye kapıldım millet nazar ettimi demedim herkes beni eksik sanacak deyipmi ağlamadım neler neler bunlar şeytan vesvesesi İnan bana ve enerjini düşürmekten başka hiçbir işe yaramıyor sen sadece kendine odaklan evrene güzel enerji yolla yoksa o psikolojinin içinden çıkamıyorsun

O dönemde banada olmuştu özellikle kürtajdan sonra çok vesveseye kapıldım millet nazar ettimi demedim herkes beni eksik sanacak deyipmi ağlamadım neler neler bunlar şeytan vesvesesi İnan bana ve enerjini düşürmekten başka hiçbir işe yaramıyor sen sadece kendine odaklan evrene güzel enerji yolla yoksa o psikolojinin içinden çıkamıyorsun
Aynen cok haklısın vardır Rabbımin bır bıldıgi dedık evimizi aldık bır aydır kendi evimizdeyız eger su an hamilelik olsaydı ev alma ısı bızım ıcın cok uzak olurdu herseyin bır zamanı varmıs

Back
X