İlk bebeğimin kalbi durdu şimdi tekrar hamileyim...

calikusu60

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
144
45
298
K.K.T.C.
Slm arkadaşlar,
Benim ilk gebeliğimde 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum.
Şimdi üzerinden 2 ay geçti tekrar hamileyim ve henüz çok yeni....
Henüz doktora gitmedim Ne yapmam lazım aynı şeyi tekrar yaşamamak için :( çok korkuyorum...
İlk bebeğinde kalbi durup daha sonra sağlıklı gebelik geçirenler var mı ?

Slm arkadaşlar,
Henüz doktora gitmedim Ne yapmam lazım aynı şeyi tekrar yaşamamak için :KK43: çok korkuyorum...
Kan pihtilasmasi falan vs herhangi bi sorun var miydi ilac kullanmaniz gerekiyor olabilir bence doktora gidip daha once yasadiklarinizi anlatin en iyi doktor yardimci olur

Kan pihtilasmasi falan vs herhangi bi sorun var miydi ilac kullanmaniz gerekiyor olabilir bence doktora gidip daha once yasadiklarinizi anlatin en iyi doktor yardimci olur

İlk kayıp diye pıhtılaşma testi yapmadılar o yüzden aklımda hep bi şüphe var o sebepten olabilir mi diye .acaba ben şimdi kendim özel de mi yaptırsam... hamile iken yaparlar mı o testi bilmiyorum...

O kadar ayrtintiyi bilmiyorum ama arastirin hastaneye gidin arayin sorun bi sekilde ogrenin daha sonra pisman olmayin

İlk kayıp diye pıhtılaşma testi yapmadılar o yüzden aklımda hep bi şüphe var o sebepten olabilir mi diye .acaba ben şimdi kendim özel de mi yaptırsam... hamile iken yaparlar mı o testi bilmiyorum...
canım araştırma hastaneleri yapıyor testi ama en az üç dört haftada çıkyor sonuç..özelde de pahalı oluyor..sadece kan alıyorlar onun için gebeliğin engel olacağını düşünmüyorum..bence iyi bir doktor bulup test sonuçları çıkana kadar tedbiren coraspirin kullanabilirsin

canım araştırma hastaneleri yapıyor testi ama en az üç dört haftada çıkyor sonuç..özelde de pahalı oluyor..sadece kan alıyorlar onun için gebeliğin engel olacağını düşünmüyorum..bence iyi bir doktor bulup test sonuçları çıkana kadar tedbiren coraspirin kullanabilirsin

İlk kayıpta yapmıyorlarmış diye duydum. Ben şimdi gitsem yaparlar mı ki araştırma hastanesinde ..

İlk kayıpta yapmıyorlarmış diye duydum. Ben şimdi gitsem yaparlar mı ki araştırma hastanesinde ..
benim iki düşük olmuştu yapmışlardı ama bazı arkaşlar üç düşük yaptım diyorlarmış öyle olmadığı halde...test için..

Slm arkadaşlar,
Henüz doktora gitmedim Ne yapmam lazım aynı şeyi tekrar yaşamamak için :KK43: çok korkuyorum...
Cnm benmde 8 haftalık kalp atısı yoktu kürtaj sonrası 1 ay korundm 2. Ayda hamile kaldım çok şükür sorunsuz devam ediyor şuan da ama ben ilk 3 ay her ihtimale karşı coraspin kullandım Dr un seni de yönlendşrecektir

Cnm benmde 8 haftalık kalp atısı yoktu kürtaj sonrası 1 ay korundm 2. Ayda hamile kaldım çok şükür sorunsuz devam ediyor şuan da ama ben ilk 3 ay her ihtimale karşı coraspin kullandım Dr un seni de yönlendşrecektir

Aspirine kaç haftalıkken başladın canım ben yeni öğrendim 4. Haftadayım yarın doktora gidecem aspirin kullanmak için geç kalmamışımdır değil mi :(

Aspirine kaç haftalıkken başladın canım ben yeni öğrendim 4. Haftadayım yarın doktora gidecem aspirin kullanmak için geç kalmamışımdır değil mi :KK43:

yarın dr git inşallah herşey yolunda gider

kaybını dr hatırlat bunuda kaybetmekten korkuyorum falan de
progestan verebilir sana yada aspirin

Aspirine kaç haftalıkken başladın canım ben yeni öğrendim 4. Haftadayım yarın doktora gidecem aspirin kullanmak için geç kalmamışımdır değil mi :KK43:
Yok cnm ben ilk 5. Haftamda gitmiştim keseyi görmek için keseyi görünce Dr um bütün kan testlerimi yaptırdı rutin yapılan önlem amaçlı da coraspine başlattı 12. Haftam dolmadan bıraktım bebeğe giden kan akışı normal oldugu için

Yok cnm ben ilk 5. Haftamda gitmiştim keseyi görmek için keseyi görünce Dr um bütün kan testlerimi yaptırdı rutin yapılan önlem amaçlı da coraspine başlattı 12. Haftam dolmadan bıraktım bebeğe giden kan akışı normal oldugu için

İnşallah benim doktorum da verir her ihtimale karşı tedbiri elden bırakmamak lazım . Zaten yarin trombofoli paneli - kan pıhtılaşma testi de yaptıracam en azından onun sonucu çıkana kadar tedbiren kullanırım.

Bu arada hamile iken kan pıhtılaşma- trombofoli paneli testi yaptıran var mı arkadaşlar. Ben şu an 4 haftalık hamileyim . İlki 8 haftada kalbi durduğu için her ihtimale karşı yaptırmayı düşünüyorum bi sakıncası olmaz değil mi ?

Slm arkadaşlar,
Merhabalar ya kalbinin durduguna dair ne gibi değişimler oldu nasıl anladın acaba

Slm arkadaşlar,
Bende bugün 10 haftalık bebeğimi kaybettiğimi öğrendim allah kimseye yaşatmasın sanki dünya başıma yıkıldı siz bu postu yazalı çok olmuş acaba bebeğinizi doğurdunuzmu ne durumdasınız

Bende bugün 10 haftalık bebeğimi kaybettiğimi öğrendim allah kimseye yaşatmasın sanki dünya başıma yıkıldı siz bu postu yazalı çok olmuş acaba bebeğinizi doğurdunuzmu ne durumdasınız

Amin gerçekten çok zor ... Biz bu konuyu devam ettirebiliriz Didem5834 :) Benim sol yumurtalığımda 5cm çikolata kistim varmış ve Hamile kalınca öğrendim. Bunun üzerine 7+4 haftalıkken kese bozulmaya başladı kalp atışı alamadım kürtaj oldum. Düşük yapmamın bu kist ile alakası var Mıdır? Ve yeniden hamile kalırsam bu kist bebeği etkiler mi sizce. Bu şekilde hamile kalanlar var mı ? Ve Düşükten hemen sonra ne zaman hamile kaldınız

Amin gerçekten çok zor ... Biz bu konuyu devam ettirebiliriz Didem5834 :) Benim sol yumurtalığımda 5cm çikolata kistim varmış ve Hamile kalınca öğrendim. Bunun üzerine 7+4 haftalıkken kese bozulmaya başladı kalp atışı alamadım kürtaj oldum. Düşük yapmamın bu kist ile alakası var Mıdır? Ve yeniden hamile kalırsam bu kist bebeği etkiler mi sizce. Bu şekilde hamile kalanlar var mı ? Ve Düşükten hemen sonra ne zaman hamile kaldınız
Benimde kistlerim vardı hamile kalmadan önce tedavisini oldum daha sonra hamile kaldım hiç bi sıkıntı yoktu herhangi bir belirtide 2 hafta önce kalp atışını duydum 2 hafta sonra şehir dışına çıkacağım için doktoruma danışmaya gittim kendimi ameliyat masasında buldum hepimizin korkuları aynı ya aynı şeyleri bi daha nasıl yaşarım ya yine tutunmazsa bebeğim yine kalbi durursa o kadar etkilendim ki sabah uyandığımda herşeyi unutmuş olsam ciğerim dağlanıyor sanki yaşayan varsa yazsın umut olur belki allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımız bebişlerle dolsun

Slm arkadaşlar,

canım benim de ilk gebeliğimde 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum.yalnız ben 6 ay korundum dr lar en az 3 ay en fazla 6 ay korunun diyorlar rahmin toparlanması için.Ben 2 tahlilimi araştırma hastanesinde 2 tanesini de özel hastanede yaptırdım.Kan pıhtılaşması çıktı iyi ki de yaptırmışım.1 ay oldu korunmayı bırakalı dr gebe kalınca gel coraspirin başlarız dedi.Bence sende yaptır her ihtimale karşı.

Back
X