Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hiç korkmadan en kısa sürede dr git 6 yaşında kızım var ondan sonra tekrar hamile kaldım boş gebelik dendi tekrar kaldım gelişmeyen gebelik ve tekrar buna kalmadan önce eşim ve benim bütün tahliller testler genetik tanıya kadar herşeyimize bakıldı sonuç mükemmel dr göre hiç birşey yok denildi tekrar hamile kaldım 6 hafta 3 günlük gittim dr kalp atışlarını aldım pregeston verdi 9 haftalıkken bitti bu ilaç olası bir düşüğü engelliyormuş birde ecopirin vermişti dr bu ilaçları bittikçe kullanmam gerektiğini söylemedi 9 haftalıkken gel dedi kontrole gitmeme 1 gün vardı kanamam geldi kalbi durmuş bebeğimin kürtaj oldum anlıcan çok acılar çektim rabbime şükürler olsun 1 tane evledım var bence kendi kendine srtes yapma benim gebelik kayıplarımı stres diye nitelendiriyolar dr hemen bir dr git bir ilaç verirse düzgünce kullan 1 kere oldu diyede tekrarlıcak diye birşey yok inşallah bebeğin sıkıca sana tutunmuştur lütfen boş yere srtes yapmakızlar 8. haftamda bebeğimin kalp atışları alınamadığı için kürtaj oldum tekrar hamileyim şu anda fakat doktora gitmeye korkuyorum aynı şey olur diye... tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olun.5+6 dayım:18:
canım hiç korkmadan en kısa sürede dr git 6 yaşında kızım var ondan sonra tekrar hamile kaldım boş gebelik dendi tekrar kaldım gelişmeyen gebelik ve tekrar buna kalmadan önce eşim ve benim bütün tahliller testler genetik tanıya kadar herşeyimize bakıldı sonuç mükemmel dr göre hiç birşey yok denildi tekrar hamile kaldım 6 hafta 3 günlük gittim dr kalp atışlarını aldım pregeston verdi 9 haftalıkken bitti bu ilaç olası bir düşüğü engelliyormuş birde ecopirin vermişti dr bu ilaçları bittikçe kullanmam gerektiğini söylemedi 9 haftalıkken gel dedi kontrole gitmeme 1 gün vardı kanamam geldi kalbi durmuş bebeğimin kürtaj oldum anlıcan çok acılar çektim rabbime şükürler olsun 1 tane evledım var bence kendi kendine srtes yapma benim gebelik kayıplarımı stres diye nitelendiriyolar dr hemen bir dr git bir ilaç verirse düzgünce kullan 1 kere oldu diyede tekrarlıcak diye birşey yok inşallah bebeğin sıkıca sana tutunmuştur lütfen boş yere srtes yapma
canım benimde ilk bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum
5,5 aylık bir oğlum var allahım bağışlasın
allahım seninde kucağına almayı
nasip etsin
bir kaç gün daha bekle kalp atışlarını da duyarsın
AMA DR. GİTMEYİ İHMAL ETME CANIM
kızlar 8. haftamda bebeğimin kalp atışları alınamadığı için kürtaj oldum tekrar hamileyim şu anda fakat doktora gitmeye korkuyorum aynı şey olur diye... tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olun.5+6 dayım:18:
bende ilk bebeğimi 9 hftlıkken kalp atımı olmadığı için kaybettim ve kürtaj oldum.Tam 1 sene sonra yeniden hamileyim.Şu an 7 haftalık olduk.Aynı endişeler bende de var.Cmt günü gidip umarım bebişimin kalp atımını görebeilirim.Olumlu düşünmeye çalışıyorum.Herşey Allah'tan canım..
çok geçmiş olsun canım aynı durumdayız.benimde 6+1 oldu bugün. cuma günü gideceğim kısmet olursa bende. mutlaka benimle de paylaş lütfen sonucunu. Birbirimize dua edelim
yarın doktora gidiyorum, bu sefer duyabilrim inşallah kalp atışlarını. korku endişe çok karışık içim.lütfen benim için dua edin.bir daha aynı şeyi yaşarsam toparlanamam![]()
yarın doktora gidiyorum, bu sefer duyabilrim inşallah kalp atışlarını. korku endişe çok karışık içim.lütfen benim için dua edin.bir daha aynı şeyi yaşarsam toparlanamam![]()
hayırlısı olsun canım..inşallah güzel haberlerle gelirsin
benimde yarın sabah 10 da randevum..
ben gittim canım ama muhtemelen geç döllenme olmuş doktor sadece keseyi görebildi, haftaya cuma tekrar randevu verdi. ne hissedeceğimi bilemedim kesemin daha kaliteli olduğunu söyledi doktor korkma dedi ama bir hafta daha nasıl geçecek bilemiyorum. inşallah senden hayırlı haber alırız bana da moral olur tatlım.
maşallah maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. darısı başıma.böyle güzel haberler duyunca ümitleniyorum bende.mrb bende 2 bebeğimi kaybettim ve suan 6+1 günlük hamileyim rabbime şükürler olsun bugün kalp atısını gördüm ve duydum inşallah sizlerde duyarsınız dualarım sizinle olcak gecen hafta keseyi gördüm dr um haftaya kesin duymamız lazım dedi bende sizler gibi nasıl gececek korkuyorum derkrn bak gecti ve bebğim kalbi pıt pıt atıo korkma seninkide atacak
maşallah maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. darısı başıma.böyle güzel haberler duyunca ümitleniyorum bende.
eda33 senin ilk iki bebeğini kaybetme sebebin neydi?
kızlar 8. haftamda bebeğimin kalp atışları alınamadığı için kürtaj oldum tekrar hamileyim şu anda fakat doktora gitmeye korkuyorum aynı şey olur diye... tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olun.5+6 dayım:18: