Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin. Benim 3 tane kurtajla biten gebeligim var ilki kendiliginden son ikisi tup bebekti. En son hamileligimde ayni senin ki gibi 9. haftaya kadar bekledik kalp atisi olmadigi icin kurtaj olmak zorunda kadim. Ve simdi tup bebekle yine hamileyim cok sukur ilk once keseyi goremeyecegim diye cok korktum 5. haftada minik bir kese gordum dr. 10 gun sonra gel dedi kalp atisi icin ama 10 gun hic gecmek bilmedi kalp atisini duyamayacagim diye cok korktum cok sukur Allahima kalp atisinida gordum. Simdide mide buantilariyla ugrasiyorum ama deger. Bence 6 haftayi doldur oyle git hem keseyi hemde kalp atisini bir arada gorursun beklemek zorunda kalmazsin. Kendini uzme olumlu dusun iyi olsun ki bence olacak
suur bir problem yoktur inşallah iki gündür haberini bekliyorum, çok merak ettim. İnşallah sevincini paylaşmaktan buraya yazmaya sıra gelmemiştir. Aynı dönemde hamile kalıp aynı şeyleri yaşadığımız için senin mutlu haberin bana da umut olacak :18:
slm kızlarrr
bende bebeğimi kallp tışları durduğu için kaybetmiştim.drçbekleme süresi verdi.ve artık sürem bitti.şimdi ypeniden başladık çalışmalara belkide şuan hamişimrabbim hepimize hayırlı ömürlü evlatlar nasip eder işallah
oohhh maşallah tatlım hayırlı uğurlu olsun cevap yazmayınca endişelenmeye başlamıştım. Gözün aydın canım benim inşallah hamileliğimizin devamındada yazışmak nasip olur sağlıkla kucağına almayı nasip etsin raabbim. bende bu cuma tekrar gideceğim. kendim duymuş kadar sevindim çünkü bir gün var sadece aramızda ve aynı şeyi yaşamışız. kan pıhtılaşman olduğunu ne zaman öğrendin ben test yaptırmak istedim ama doktor paranoya yapma gerek yok dedi.
ne güzel yaa maşallah her gün biraz daha mutlu oluyorum kendime güvenim geliyor.... bende cuma günü size hayırlı haber verebilirim inşallah. paylaşım yapan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. lazkızı Rabbim sağlıkla kucağına aldığın zaman ki paylaşımlarını da yazmayı nasip etsin maşallah maşallah diyorum tekrar
çoookkkk mutluyum Rabbime sonsuz şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını görmek nasip oldu... o kadar rahatladım ki anlatamam. allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağa almayı nasip etsin :84:
ben tüp bebekle hamile kaldım.anladığım kadarıyla 7. haftanın içindeyken görünüyor kalp atışları peki alttan ultrasonlamı göründü.yoksa karındanmı bakıldı.
çoookkkk mutluyum Rabbime sonsuz şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını görmek nasip oldu... o kadar rahatladım ki anlatamam. allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağa almayı nasip etsin :84:
hepinize çok çok teşekkür ederim o kadar korkuyordum ki kötü haber duymaktan doktora gitmeden önce müdür yardımcım ters bi laf söyledi ağla ağla telef oldum ama mutlu haberi alınca tühhh niye üzmüşüm ki kendimi dedim. lazkızıgurbette google'a kadınlar kulübü çizelge yazdım yapılışı orda adım adım anlatılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?