ilk bebeğimin kalbi atmadı, tekrar hamileyim ve korkuyorum

alyesilmor Allah sabrını denemiş ama çok şükür ödüllendirmiş seni sonunda :) çok zor şeyler yaşadıklarımız ömür gidiyor. doktorum o kadar tatlı ki rahatlattı beni sağolsun inşallah haftaya da rahat bi nefes almak nasip olur. Bende hesaplamalarıma göre 6+4 olduğu için gittim ama idrarda sonucu ilk görebildiğimde adetten 8 gün sonraydı bende geç döllenme olumuştur diye tahmin ediyordum ama sabredemedim gittim.

suur bir problem yoktur inşallah iki gündür haberini bekliyorum, çok merak ettim. İnşallah sevincini paylaşmaktan buraya yazmaya sıra gelmemiştir. Aynı dönemde hamile kalıp aynı şeyleri yaşadığımız için senin mutlu haberin bana da umut olacak :18:

canım dün şükürler olsun ki bebişimin kalp atışlarını duydum.DR um düzenli ve ritmik dedi.Allahıma şükür edip başladım ağlmaya..Böyle bir mutluluk yok.Habire şükredip duruyorum..Darısı başıan inşallah.Hiç korkma, endişelenme , sadece olumlu düşün.Benim içimde en ufak bir olumsuzluk yoktu .Sadece böyle hissediyorum ama ya terslik çıkarsa diye de düşünmeyi ihmal etmedim.. ikisine de kendimi hazırlamıştım.Ama daha çok olumluya hazırlamıştım ..ne yalan söyleyim..Bu arada bende de kan pıhtılaşması problemi var bende bebişimi öğrendiğimden beri cleaxe 0,4 iğne vuruluyorum.MTHFR heterozigotum.Bebişim sağlıklı olsunda ben razıyım.şimdilik benden bu kadar yine grşz))bebişin karnı açıktı P

oohhh maşallah tatlım hayırlı uğurlu olsun cevap yazmayınca endişelenmeye başlamıştım. Gözün aydın canım benim inşallah hamileliğimizin devamındada yazışmak nasip olur sağlıkla kucağına almayı nasip etsin raabbim. bende bu cuma tekrar gideceğim. kendim duymuş kadar sevindim çünkü bir gün var sadece aramızda ve aynı şeyi yaşamışız. kan pıhtılaşman olduğunu ne zaman öğrendin ben test yaptırmak istedim ama doktor paranoya yapma gerek yok dedi.

slm kızlarrr

bende bebeğimi kallp tışları durduğu için kaybetmiştim.drçbekleme süresi verdi.ve artık sürem bitti.şimdi ypeniden başladık çalışmalara belkide şuan hamişimrabbim hepimize hayırlı ömürlü evlatlar nasip eder işallah

inşallah seninde güzel haberlerini burdan duyarız. herhangi bir açıklama yapıldımı sana bebeğin kalp atışları için?? kaçıncı haftada kaybettin yavrucuğunu?

meraba bende bundan bibuçuk sene önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum çooook çoook acı bidurum benım bebeğim nerdeyse 3 ayına yaklaşmıştı sonrasındada bi dış gebelik geçirdim şimdi tekrar istyorum inşallah hayırlısıyla tekrar sağlıklı bi bebişim olur inşallah sizde bebişlerinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız allahım yardımcınız olsun beklemek çooook zor inşallah sonu hayırlı olur

teşekkürler canım, darısı başına inşallah
kan pıhtılaşmasını öğrenmem tesadüf oldu gibi aslında...Geçen sene hazirandan beri korunmamıza rağmen aralık a kadar bebiş gelmedi.yaşım şu an 36.ve 6 ay olmayınca meraklanıp,bende dr uma gittim, neden olmuyor, ne yapmamız lazım diye ..bana bu testlerin yanında diğer yapılması gereken kan tahlillerini yazdı, bende yaptırdım.15-20 tüp kan verdim.Genetik testlerin çıkması tam 21 gün sürdü ve süpriz bir şekilde MTHFR 1298C heterozigot olduğumu öğrendim. Dr da hamile kalmam durumunda 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne olmam gerektiğini söyledi.Önce çok endişelendim, korktum.Hayatımda, evlenirken kan veren ben, hergün iğne olacaktım.Yavaş yavaş kendimi telkin etmeye başladım.Bebeğimin olmasını istiyorsam katlanacaktım, başka çare yoktu..Daha önce normal yolla gebe kaldığım için dr herhangi bir tedavi uygulamak istemedi.Ocak ayında, reglimde bir düzensizlik yaşadım, tam zamanında geliyordu, fakat çok az gelip sonra kesilip 2-3 gün sonra söküyordu.böyle bir durumla yumurtamın çatlamadığını öğrendim ve 1 ay doğum kontrol hapı kullandım.sonraki ay herşey düzene girdi şükür.yalnız bebek olmuyor diye kafama çok takıyordum.Dr 3 ay daha süre verdi, olmazsa haziran da gel dedi.bu arada mayıs ayı son ayımızdı, endişelerim artmaya başlamıştı.annemin senelerdir söylediği bir koca karı kürü vardı.Kim yaptıysa hamile kalmıştı.itirazlarıma rağmen (denize düşen yılana sarılır misali) ikna olup o kürü de yaptım.ama yine de hamile kalacağımı sanmıyordum.bir yandan reglimi bekliyor, bir yandan rahim rontgeni nerede çektirebilirim, hormon testlerini nerede yaptırabilirim diye araştırmalar yapıp duruyordum.Bol bol dua ettim , Allahıma yalvardım...Ve mayıs 19-20 de gelmesi gereken regli gelmedi.Gecikmiştir diyip 30 günün dolmasını bekledim.30. gün hala ne gelen ne de giden var..öğlen arası yaptıracağım testi dayanamayıp sabahtan yaptırdım.Öğle saatlerinde hamile olduğumu ve değerimin iyi olduğunu söyleyince hüngür hüngür sevinç gözyaşlarına boğularak güzel haberi aldım ve yakın çevreme bildirdim.İlk gebeliğimde herkese söylemiştik, şimdi bişey olacak diye söylemeye korkuyorum.Benim hikayem böyle..Biraz uzun oldu.
Küre gelince...bu kürü burda bir konu açıp paylaştım ama pek talep görmedi.Ama yakın bir arkadaşım benden önce daha yaptı, o da hamile kaldı.İsteyen olursa paylaşabilirim.Belki paydası olur..

şimdilik benden bu kadar, grşz kızlar

slm kızlar bende ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalp atışları olmadığı için kürtaj olmuştum şimdi bir buçuk yıl sonra hamilelyim 8 haftalık olduk ve sizin neler hissettinizi çok iyi anlıyorum geçen hafta duyduk ve gördük kalp atışlarını ama doktor gösterene kadar baçaklarım zangır zangır titredi umarım hepimiz sağlıcakla kuçağına alır bebeklerini rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

ne güzel yaa maşallah her gün biraz daha mutlu oluyorum kendime güvenim geliyor.... bende cuma günü size hayırlı haber verebilirim inşallah. paylaşım yapan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. lazkızı Rabbim sağlıkla kucağına aldığın zaman ki paylaşımlarını da yazmayı nasip etsin maşallah maşallah diyorum tekrar

inşallah canım hepimizin yüzü güler dualarım hepize inan sürekli dua ediyorum

çoookkkk mutluyum Rabbime sonsuz şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını görmek nasip oldu... o kadar rahatladım ki anlatamam. allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağa almayı nasip etsin :84:

ben tüp bebekle hamile kaldım.anladığım kadarıyla 7. haftanın içindeyken görünüyor kalp atışları peki alttan ultrasonlamı göründü.yoksa karındanmı bakıldı.

gözün aydın canım, çok sevindim.
çok güzel bir duygu değil mi??
Allah herkese nasibetsin

çoookkkk mutluyum Rabbime sonsuz şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını görmek nasip oldu... o kadar rahatladım ki anlatamam. allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağa almayı nasip etsin :84:

bende geçen cmt gittim dr uma... üstten usg ile baktı, pıtır pıtır atıyordu bebişimin kalbi

ben tüp bebekle hamile kaldım.anladığım kadarıyla 7. haftanın içindeyken görünüyor kalp atışları peki alttan ultrasonlamı göründü.yoksa karındanmı bakıldı.

hepinize çok çok teşekkür ederim o kadar korkuyordum ki kötü haber duymaktan doktora gitmeden önce müdür yardımcım ters bi laf söyledi ağla ağla telef oldum ama mutlu haberi alınca tühhh niye üzmüşüm ki kendimi dedim. lazkızıgurbette google'a kadınlar kulübü çizelge yazdım yapılışı orda adım adım anlatılıyor.

selam canım, nasıl gidiyor ?herşey yolunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…