- 7 Ekim 2020
- 213
- 48
- 13
- 30
- Konu Sahibi BERISMERVOS
-
Tam ortada bende anlamadmDaha çok bebeğin kesedeki konumu önemli olan sağda mı solda mı ?benim oğlum sağdaydı
İlerleyen haftalarda kesin karara bağlanacakBence bnm bebeğim daha kararsz
Ewet sağdaydı buda solda şimdikiAma ilk gebeliğinde konuma göre teorisi ters açıdan resim çekilmediyse yalan oluyorbebek sağda görünyor ama kız olmuş maşaALLAH.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım kesenin içindeki embriyonun ne tarafta olduğuna bakılıyor sağda ise erkek solda ise kız diyorlar. Ortayı daha keşfedemedikSag da solda oldugunu nasil anliyorsunuz kizlar benm ki ortada ya
Sağlıkla doğsun önemli olan oEwet sağdaydı buda solda şimdiki
Sıpa ablasının izinde gdiyo ablasıda doğuma kadar uğraştırmıştı biziİlerleyen haftalarda kesin karara bağlanacak
Benm ki asagidaydi simdi de orta da yatar pozisyonda ay bizim ki karar verememis yavrum benmmCanım kesenin içindeki embriyonun ne tarafta olduğuna bakılıyor sağda ise erkek solda ise kız diyorlar. Ortayı daha keşfedemedik
Amiinnn ammiiiinnnnn inşaALLAHEn başta sağlıklı ve hayırlı olması üçüncüsü erkek olur insllah ilk ikisı kız küçüğü erkek hep hayalimdi erkek çocuk buyuk olunca kız kardeşlere karışır ama küçük olması ablalarının lafını dinler hadi hayırlısıni rabbim nasip etsin
Bebeginizin cinsiyeti ne acabaaaBugun doktora gittim ilk defa bebeğimin kalbinin atığını gördüm sanki ilk hamileliğim gbi duyguları yaşıyorumhaliyle cinsiyetinide çok merak ediyorum ilk kızımda kese sağdaydı simdiki kese solda aceba ikiside olup ikiside kızı olan arkadaşlar var mı??şimdiden hepimize sağlıklı gebelikler ve olmayanlarada Rabbim bu mutluluğu tez yaşatsın
Erkek cnmBebeg
Bebeginizin cinsiyeti ne acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?