İlk bebeği kaybettikten sonra 2 ay içinde yeniden gebelik :)))))

ecetan86

hardcandy
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
84
3
86
38
İstanbul
slm sevgili anneler ve anne adayları :))
ilk bebeğimi 10 haftalıkken ağustos sonunda kürtajla aldırmak zorunda kalmıstım.
ondan sonra son sat tarihim eylül 19 ve hala regl olmadım,idrar ve kan testi yaptırdım hamile oldugumu ögrendim..sasırıyorum bu kadar kısa zamanda ikinci bebek bana allahın bi lütfu olsa gerek..su an 6+1 haftalık hamileyim...mide bulantılarım var ama kusmuyorum henüz..tursu ,ekşi ve acı seyleri yiyorum devamlı..bu hafta ultrasonla bakıcam inşallah bebegime...Yüce rabbim hepimize tüm isteyen annelere bebeklerini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah sevgiler :):30::30::30:

Allah bu defa sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun:)

meraba herkese bnde yenı uye oldm sıteye..henuz dahaa yabancısıyım sıtenın kesfetmeye calısıyorum bnde ılk bebegımı 7haftalıkken kaybettım kalp atısları duyulmayınca kurtaj olmak zorunda kaldım .aradan 4 ay gectı ve tekrar hamıleyım bugun tam 10 haftalık oldum ..bana kımler yardımcı olabılır acaba... herkse cok gusel bı hamıllık surecı dılerım allah hepımıze nasıp etsın bebıslerımızı kucagımıza almayıı...

ama bugun benım için cok kotu bırgundu bebegım 7 haftalıkken hala 4mmdı ve ne kalbı ne baska bırseyı olusmustu.o yuzden bebegımın salı gunune kadar kendılıgınden düşmesi lazım yoksa kürtaşa alıcaklar ama ben kürtaj istemiyorum.aynısı senın basınada gelmıs herseyın hayırlısı rabbım herkesın gonlune gore versın.inş 2.hamileligim cok iii ve saglıklı gecer ama en buyuk dılegım kendılıgınden düşmesi.bunun için ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz

slm sevgili anneler ve anne adayları :))
ilk bebeğimi 10 haftalıkken ağustos sonunda kürtajla aldırmak zorunda kalmıstım.
ondan sonra son sat tarihim eylül 19 ve hala regl olmadım,idrar ve kan testi yaptırdım hamile oldugumu ögrendim..sasırıyorum bu kadar kısa zamanda ikinci bebek bana allahın bi lütfu olsa gerek..su an 6+1 haftalık hamileyim...mide bulantılarım var ama kusmuyorum henüz..tursu ,ekşi ve acı seyleri yiyorum devamlı..bu hafta ultrasonla bakıcam inşallah bebegime...Yüce rabbim hepimize tüm isteyen annelere bebeklerini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah sevgiler :):30::30::30:

Maşaallah canım ya ne güzel Rabbim acını dindirmek için hediyeni kısa sürede göndermiş Maşaallah :16:
Benimde bebişim agustosun 25 gibi düştü 4 aya yakın korunduk,Kasımdan beri tekrar düşünüyoruz ama daha nasip olmadı, Bizede dua et İnşaallah daha çok beklemeyiz:))
Sağlıkla doğurursun inşaallah..

Back