slm sevgili anneler ve anne adayları :))
ilk bebeğimi 10 haftalıkken ağustos sonunda kürtajla aldırmak zorunda kalmıstım.
ondan sonra son sat tarihim eylül 19 ve hala regl olmadım,idrar ve kan testi yaptırdım hamile oldugumu ögrendim..sasırıyorum bu kadar kısa zamanda ikinci bebek bana allahın bi lütfu olsa gerek..su an 6+1 haftalık hamileyim...mide bulantılarım var ama kusmuyorum henüz..tursu ,ekşi ve acı seyleri yiyorum devamlı..bu hafta ultrasonla bakıcam inşallah bebegime...Yüce rabbim hepimize tüm isteyen annelere bebeklerini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah sevgiler :)![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
ilk bebeğimi 10 haftalıkken ağustos sonunda kürtajla aldırmak zorunda kalmıstım.
ondan sonra son sat tarihim eylül 19 ve hala regl olmadım,idrar ve kan testi yaptırdım hamile oldugumu ögrendim..sasırıyorum bu kadar kısa zamanda ikinci bebek bana allahın bi lütfu olsa gerek..su an 6+1 haftalık hamileyim...mide bulantılarım var ama kusmuyorum henüz..tursu ,ekşi ve acı seyleri yiyorum devamlı..bu hafta ultrasonla bakıcam inşallah bebegime...Yüce rabbim hepimize tüm isteyen annelere bebeklerini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah sevgiler :)