• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Ilk bebeği erken doğanlar 2.bebeğiniz ne zaman doğdu.erkenmi.vaktindemi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
nigar50,ben istanbuldayım sende bu şehirdeysen hangi doktorlara gideceğini bana yazarsan sevinirim.düşün düşün başıma ağrılar giriyor artık.

yok canım ben iç anadoludayım akimera yardımcı olur moralini bozma güzel bir doktorla devam edersin ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Arkadaslar ben ılk gebelıgımde 30 haftalık dogum yaptım ve 2.gebelıgı dusunuyorum.mecburum dıyebılırım.ama erken dogum yapma dusuncesı bır an hevesımı kırmıyor deıl.korkuyorum.aranızda varmı ilk bebegı erken olupta 2.bebegı zamanında doganlar.:49:

benim kizim 7 bucuk aylik dogdu sukur allaha saglikli dogudu,suan 4 bucuk yasinda, 2 hamileligimde kotu gecti hem cok kustum, hem dusuk riskim vardi,cok sanci oluyordu, doguma kadar dinlenmem gerekiyordu ama onceden bir evladin olunca dinlenmek biraz zor, ama 9 ayi tamamladimda dogudu, korkmana gerek yok bence, her hamilelik , her dogum ayni olmaz bence:)

Bir oglum var haziranda 5 yasini dolduracak ve 34+5 te dogdu gecen yaz ikinciye hamileydim hep insallah vaktinde dogar diyordm ama 21+2 de bir gece aniden kanama sikayetiyle hastaneye gittik acilma ve enfeksiyon vardi normal dogm oldu ama yasamadi ikinci oglum...doktorm rahim agzi yetmezligi oldugunu soyledi bir daha hamile kalirsam dikis atilacakms ucncu ayda
Ben cok istiyorm, oglmda istiyor ama esim hazir degilmis ikna edemiyoruz esimi

selam arkadaşlar bende 26 hafta 6 günlük doğum yaptım oğluşum ölümlerden döndü bin şükür.şimdi 2.5 yaşında binlerce kez şükür allahım cümlemizinkiyle korusun.çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşayacak gücüm yok sanırım.neden erken doğum yaptığımıda bilmiyorum çünkü hala.umarım herşey güzel olur bizler için...

Back