- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
ben de ilk bebeğimi 33 +5te doğurdum son 3 hafta suyu gelmişti idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle.,55 gün küvözde kaldı şimdi çok sağlıklı çok şükürşimdi yine hamileyim ama o kadar çok korkuyorum ki yine erken ddoğururum diye.erken doğum uzmanına gidiyorum kontroller için,şimdilik herşey yolunda ama 28. haftada akciğer geliştirici iğne olacam her ihtimale kerşı.her an tetikdeyim en ufak bişeyde doktora gidiyorum hemen.dualar etmekle geçiyor günlerim en az 37.haftayı bi görsem diyorum.inşallah herkes sağlıklı doğum yapıp bebeklerini kucağına alır.
ayyy ıns canım cok ıyı anlıyorum senı 1 kaç ay ıcınde gebelık dusunuyorum ama cokta korkuyorum gne erken dogurursam dıye sole 37 haftayı bı devırsek dıyorum ama bellımı olur belkı 40 ı da doldururuz
oglun kaç yasında pekı
allah bagıslasın demekkı ılkı erken dogunca ıkıncısıde erken olacak dıye bı kanun yok masallah masallahmerhaba arkadaşlar öncelikle bebeğini kaybedenlere rabbim sonsuz sabırlar versin...ben 5 aralık 2010 da 24 haftalıkken doğum yaptım ve malesef dogum sırasında kaybettim şimdi ise 9 ocak 2012 de 41+4 günlükken tekrar doğum yaptım günüm geçmesine rağmen doğmamıştı ve benim ikincisi için ilki kadar bile şansı olmaz dedi doktorum ama şükür ki şimdi sağlıklı bi şekilde kucağimda.... allah tan asla ümit kesmeyin her şeyin hayırlı olması dileğiyle....
allah hayırlısını versın arkadasım kımseye yastamasın bu tarz seyler dusmanıma bıle 65 gun bekledımben de plesenta previa sebebiyle 35+2 doğum yaptım.ikimizin de yaşaması mucizeydi.kızım maşallah iyi.2.düşünüyorum ama korkuyorum.
masallah masallah allah bagıslasın ıns.ewet cok arka arkaya dogurmussun allah saglık versınilk oğlum 36 haftalık 2300 gr.ikinci oğlum 30 haftalık 1 kilo doğdu.şimdi üçüncü oğluma hamileyim şu an 33+2 yim preklemsi hastası olduğum için bebişimin gelişimi yaşıtlarına göre 2 hafta geriden geliyo ama başka bi sıkıntımız yok doktorumuz sanırım 36.haftaya girer girmez alacak oğluşumu.bunun sebebide üçüde sezeryan ve arka arkaya doğumlar ddikişlerrimin açılmasından korktuğu için gebeliği 36 da sonlandırıcaz.ilk oğlum 4 ikinci oğlum 2 yaşında bu arada.yani hepsinin arasında 2 yaş var
bende ilk kızımı 32 haftalık doğurdum 2.yi tabiki istiyoruz ama benide acaba oda erkenmi olur diye korku kaplamadı değil..çünkü ilki sebepsiz erken doğum.
ilk bebeğim 34 haftalık doğdu eklemsi krizi geçirdim.16-10 tansiyonla hastaneye yattım bütün gece magnezyum tedavisi ve tansiyon düşürücü tedavi uygulandı ama sonuç başarısızdı ve erken doğum yapmak zorunda kaldım.doktorun akciğer geliştirici ilaç vermediği için bebeğim 1 hafta yoğunbakımda kaldı.nefesini tutuyordu çünkü.allahın izniyle 1 hafta sonunda evimize geldi oğlum.şimdi 2.bebeğime hamileyim ve aynı korkuyu bende yaşıyorum.mümkün olduğunca dinlenip sakin bir hamilelik geçirmek istiyorum.ilkinde çalışıyordum ve çok stresliydim şimdiyse evdeyim ve inanıyorum herşey çok farklı olacak.
ilk doğumumda özel sağlık sigortam vardı ve özel hastanede doğum yapmıştım.şimdiyse devlet hastanesine gidiyorum ve hep asistanlar var.tam teşekküllü özel hastaneler çok fazla fark istiyorlar.devlet hastanelerinin şartları iyi olanlarda var ama dediğim gibi asistanlar bakıyor hastaya.preeklemsi geçirme riski olan bir hastaya asistan ne kadar fayda sağlar?akıl verin bana nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?