Ben böyle hareket anamdan dogali görmedim.Genelde de bunları duyuyorum yave gözlemlediğim de hep bunu doğru çıkarıyor
Ben de bugün birkaç kez hiç mi değişmez diye sordum. Kocaman pipisini gösterdi zatenBu arada, ben de kız istiyordum hatta doktora yüzde yüz mü demiştim erkek deyince ahhahhaha ama inan kucağına alınca onunla vakit geçirdikçe inanılmaz bi sevgi oluyor kız da olsaydı böyle severdim erkek oldu yine böyle seviyorum. Çok farklı bi şey inan cinsiyeti yok evlat sevgisinin
Benim ilk bebeğim kızdı cinsiyetini duyunca Bi üzüldüler olsun sağlıklı olsunda dediler bütün ailenin erkek beklentisi vardı eşimin abisi nefret ediyorum zaten aşırı zıt karakteriz eşime şöyle demişti bir erkek beceremedin ki sevelim neyse Allah nasip etmedi kızımı kucağıma bile alamadan vefat etti. Şuan oğlum var 10 aylık aslında cinsiyetini baya erken öğrendim erkek diye doktor sırf gıcıklığına onların yanında erkek diyor doktor ama kız hissediyorum dedim. Kızımda öyle muamele yaptıkları için bir elin parmak sayısını geçmeyecek sayıda gördüler peki ya abisi dersen hiç göstermedim görüşmüyorum çünkü. Diyeceğim o ki sınırı koyacak kişi sensin büyükmüş üzülürmüş umrunuzda olmasınSelam arkadaşlar
Dert değil tabii ki ama konuyu nereye açacağımı bulamadım. Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Erkekmiş, sağlıkla gelsin inşallahDoktor 12. Haftada erken ama kıza benziyor demişti. Ben en başından beri erkek hissediyordum zaten. Çünkü kız çocuklarını çok seviyorum çok da istiyordum bu yüzden de kesin erkektir beni bulmaz dedim biraz da kız isteme sebebim eşimin ailesi. Saçma sapan soyumuz yürüyecek kafasına girecekler eminim ki. Hele kayınpederim evlerden ırak. Daha önce iki düşüğüm oldu o yüzden önemli değil diyorlar ama içten içe sevinecekler, gururlanacaklar eminim ki. Yersiz düşüncelere de kapıldım birdenbire. Kayınpederim sevindirik ve duygularını en uçta yaşayan biri beni de saçma sapan arardı sürekli sesimi duymak için erkek adama yakışmayacak hareketler yapıyordu hep. Çok bezdiryordu laf anlamıyordu. Şimdi yine aynısı olacak diye korkuyorum. Çocuk olunca dengeyi nasıl sağladınız ?
Ve erkek çocuk büyütmek gerçekten kızlara nazaran daha mı zor ? “ evde beslenmez “ gibi cümleler tevatür mü doğru mu
Anneleriyle ilişkileri nasıl oluyor ?
Erkek çocuk anneleri lütfen yorumlarsanız mutlu olurum
Mutlaka öyledirEvlat eşsiz bir duygu cinsiyeti olmaksızın bambaşka şey. Siz ona odaklanın gerisini boşverin, onları (aile) daha önce analiz edip ya hep ya hiç demek gerekirmiş ama artık çok geç
Kudurukspordan o zaman sizin sıpaBen böyle hareket anamdan dogali görmedim.
Sanki içinde kurt var.
Dur durak yok.
Evde Allah'ım düz duvata tırmanıyor.
Komşular rahatsiz.
Ah ahh
Müstakil ev olacak erkek çocuğu için.
En rahat ettiğim zaman annemin müstakil evine gittigim zaman.
Her haftasonu dışarda geçirdik biz.
Evde duramiyoruz.
Başınız sağ olsun. Cahillik mi diyeyim ne diyeyim. Hala 30 sene öncesi istekler.Benim ilk bebeğim kızdı cinsiyetini duyunca Bi üzüldüler olsun sağlıklı olsunda dediler bütün ailenin erkek beklentisi vardı eşimin abisi nefret ediyorum zaten aşırı zıt karakteriz eşime şöyle demişti bir erkek beceremedin ki sevelim neyse Allah nasip etmedi kızımı kucağıma bile alamadan vefat etti. Şuan oğlum var 10 aylık aslında cinsiyetini baya erken öğrendim erkek diye doktor sırf gıcıklığına onların yanında erkek diyor doktor ama kız hissediyorum dedim. Kızımda öyle muamele yaptıkları için bir elin parmak sayısını geçmeyecek sayıda gördüler peki ya abisi dersen hiç göstermedim görüşmüyorum çünkü. Diyeceğim o ki sınırı koyacak kişi sensin büyükmüş üzülürmüş umrunuzda olmasın
Sizinki tam o lafa benzemişBen oğlumu yaramaz sanıyordum, kızım doğup yürümeye başlayana kadar…
Seninkini n cinsiyeti neİnşallah bu kafa yapılarının arasında oğlunu en güzel şekilde büyütürsün
İlki sünnet düğünü yapmamak olabilir
Sağolasın Allah razı olsun. Ayrıca oğlum fena doğduğundan beri ağlıyorBaşınız sağ olsun. Cahillik mi diyeyim ne diyeyim. Hala 30 sene öncesi istekler.
Birde gelinlik giyiyor oğlan annesi ,o kadar komik ve basit geliyor ki gözüme.....İnşallah bu kafa yapılarının arasında oğlunu en güzel şekilde büyütürsün
İlki sünnet düğünü yapmamak olabilir
Mesela bu sözden ciddi manada irrite oluyorum. Ayı köpek diyorlar bir cinsiyete.Sizinki tam o lafa benzemiş
” kızım olunca anladım ki şimdiye kadar evde hayvan besliyormuşum “ ters versiyonu
Yıllardır kız çocuklarına yapılan ayrımcılığı şimdi oğlan çocuklarına yapmaya çalışıyorlar.Mesela bu sözden ciddi manada irrite oluyorum. Ayı köpek diyorlar bir cinsiyete.
Ne kadar geri kafalı, ne kadar boş bir söylem.
Komik desen komik değil.
Cinsiyetçilik.
Sevimsiz bir şey
Teşbihte hata olmaz benzetme amacına odaklanmak lazım. Maalesef ki insanlarda genelde bir ney erkek mi kaç korkusu var. Bugün kimse söylediysem hepsi Allah yardımcın olsun çok zor demeye başladı tersi var mıdır mutlaka. Ben de çok yaramaz bir çocukmuşum mesela. biz nasıl yetiştirirsek öyle ama genel bir fıtrat da vardır.Mesela bu sözden ciddi manada irrite oluyorum. Ayı köpek diyorlar bir cinsiyete.
Ne kadar geri kafalı, ne kadar boş bir söylem.
Komik desen komik değil.
Cinsiyetçilik.
Sevimsiz bir şey
Çocukların taht ile getirilmeleri var bir de. Kılıç kuşanma töreni sanmıştım ben eşimin bir akrabasında gördüğümde.Birde gelinlik giyiyor oğlan annesi ,o kadar komik ve basit geliyor ki gözüme.....
Yaaaa maşallah çok tatlıCocuktan cocuga degisir. Cok sakin oglan cocuklari da gordum. Benimki yaklasik 2.5yasinda ve bu yaz daha laftan, tehlikeden anlar oldu. Gecen kis esimle kafayi yemek uzereydik. Ama bu yaz epey sakinledi. Sinirlarini bilmezdi kafa nereye ben oraya misali takilirdi, simdi elimizi tutarak yurumesi bizim icin cok buyuk bi adim. Tabi ilgisini bisey cekerse bi kosma durumu soz konusu. Ama iyiyiz ya en zor tehlikeli sureci atlattik sanki diyoruzTabi yine hareketli sayilir. Ama cokta sevgi dolu. Cenemi tutar agzimi yanagina goturur opmem icin Aksam uykusuna elimi tutarak dalar Birseye sinirlenip aglama krizine girdiginde elimi tutup sakinlesmek ister misin derim elimi tutar icli icli aglayarak aglamasini azaltir sarilir. Ben bir evladim oldugu icin cok mutluyum. Onu cok seviyorum. Evladin kizi erkegi yok. Cinsiyet farketmeksizin hepsinin farkli arti eksi yonleri var. Ben oldukca her isime kendisini dahil ederim. Hem islerimi yapabiliyorum, hem o da eglenip biseyler ogrenmis oluyor. Mesela gecen sulugu kirlenmisti. Eve gidince sulugunu yikayalim oglum simdilik su icme cok kirlendi dedim. Eve geldik mutfaga kostu sunger aldi sulugunu ovaliyor