Ben de 10 gün önce dusuk yaptım9. Haftada, meger 6. Haftada kalmıs, hıc leke kanama olmadı, doktor kabullenmemı bekledi, belkı duyulur gorulur diye umut ettım.. Kendinizi o sebep bu sebep dıye suclamayın sakın, o bebek nasibinde varsa gelir, kabullendim, ınsallah yenıden gebe kalıcaz bebegımızı alıcaz kucagımıza, genetik test yaptırcaz biz de.. Sız de yaptırın, içiniz rahat ederYaklaşık 2 ay önce düşük yaptım.. çok etkilendim ve yıprandım 2 3 ay sonra yine bebek istiyoruz ama ben çok korkuyorum yine ayni şeyler olur diye 8. Haftaya kadar kanamam hic olmadı eşimle birliktelikten sonra kanamam basladi ve 3 gün içinde bebeğimi düşürdüm herkes birliktelige yordu durumu ilk düşük olduğu için de uzerinde durulmadi pek. Bana akıl verin kızlar tekrar cesaretim yok
Genetik tarama testleri çok pahalı diye duydumBen de 10 gün önce dusuk yaptım9. Haftada, meger 6. Haftada kalmıs, hıc leke kanama olmadı, doktor kabullenmemı bekledi, belkı duyulur gorulur diye umut ettım.. Kendinizi o sebep bu sebep dıye suclamayın sakın, o bebek nasibinde varsa gelir, kabullendim, ınsallah yenıden gebe kalıcaz bebegımızı alıcaz kucagımıza, genetik test yaptırcaz biz de.. Sız de yaptırın, içiniz rahat eder
Sizin düşük nasıl oldu hangi haftada olduBen de 10 gün önce dusuk yaptım9. Haftada, meger 6. Haftada kalmıs, hıc leke kanama olmadı, doktor kabullenmemı bekledi, belkı duyulur gorulur diye umut ettım.. Kendinizi o sebep bu sebep dıye suclamayın sakın, o bebek nasibinde varsa gelir, kabullendim, ınsallah yenıden gebe kalıcaz bebegımızı alıcaz kucagımıza, genetik test yaptırcaz biz de.. Sız de yaptırın, içiniz rahat eder
Sizin düşük hangi haftada olduBeni. De ilk gebeliğim düşük oldu. Senin gibi hissettim hep bu gebeliğim de kanamalıydı bunuda kaybedicem diye düşünür Ken 17.haftaya geldik ama nasıl geldik bi sor. Allah nasip edince hiç bişe olmuyor cesaretini topla ınsallah ikinci de kucagına alırsın bebeğini.
Kalp atısı alınmadığı ıcın 9. Haftada ilacla dusuk olduSizin düşük nasıl oldu hangi haftada oldu
Sizin düşük hangi haftada oldu
Çok zorlu bir süreç.. dahiliyeye gidip ordan isticem bakalim.. kimisi diyor ki pihtilasmada ilk haftalarda kese görünmeden düşük oluyor kimisi diyoki 20. Haftalarda ölü doğum olur pihtilasmada...Kalp atısı alınmadığı ıcın 9. Haftada ilacla dusuk oldu
9 hafta da olmuştu 9+0 da sancı verip düşük yaoıtrdıLar oda yetmedi kalan paralar için kürtaj oldum cok piskolojim bozulmuştu zor toparlandım hiç korunmadım ama 9 ay olmadı cok yıpratıcı sürecti ama geçti çok sukur.Sizin düşük nasıl oldu hangi haftada oldu
Sizin düşük hangi haftada oldu
Ben son derece hassas bir insanim ve çocuklara inanılmaz düşkünüm.. çok yıprandım çok üzüldüm ikinci gebelikte surekli korku icinde olacagimİlk gebeliğim benim de maalesef 8. Haftada kalp durması sonucu kürtajla sonuçlandı. Sağlıksız gebelikmiş normal olduğunu söyledi doktorum çoğu kadın maalesef yaşıyormuş bunu.
Allahın takdiri dedim toparlandım. 2 ay korunduk 4. Ay hamile kaldım tekrar şükür bi sıkıntı yaşamadım.
İlkinde düşük oldu diye tekrar olacak diye bir şey yok kendinizi üzmeyin kafanızı da takmayın
Emin olun bu konuda herkes hassas. Hareketlerini tam anlamıyla hissedene kadar diken üstündeydim her doktora gidişimde kalbi durdumu acaba diyerek kalbim ağzımda gittim. Halâ korkuyorum bir şey olursa diye.Ben son derece hassas bir insanim ve çocuklara inanılmaz düşkünüm.. çok yıprandım çok üzüldüm ikinci gebelikte surekli korku icinde olacagim
Benım kese de gorundu bebek de ama, 6.haftada kalmıs dusuk yaptıgım da da asistanda oyle dedı, ama haftam 9 duÇok zorlu bir süreç.. dahiliyeye gidip ordan isticem bakalim.. kimisi diyor ki pihtilasmada ilk haftalarda kese görünmeden düşük oluyor kimisi diyoki 20. Haftalarda ölü doğum olur pihtilasmada...
Ya ilk bebek genelde düşükle sonlanir diyen oldu sanirim ikinci düşük %2 den bile azmış9 hafta da olmuştu 9+0 da sancı verip düşük yaoıtrdıLar oda yetmedi kalan paralar için kürtaj oldum cok piskolojim bozulmuştu zor toparlandım hiç korunmadım ama 9 ay olmadı cok yıpratıcı sürecti ama geçti çok sukur.
Aynı durumu bende yaşadım seninle ekimin 18 inde düşük yaptım 5 haftalikti ilişki sonrası kanamam olunca düşük yaptım bu ay denemelerdeyim şuan yumurtlama günüm inşallah tekrar hamile kalırım senin gibi çok korkuyorumYaklaşık 2 ay önce düşük yaptım.. çok etkilendim ve yıprandım 2 3 ay sonra yine bebek istiyoruz ama ben çok korkuyorum yine ayni şeyler olur diye 8. Haftaya kadar kanamam hic olmadı eşimle birliktelikten sonra kanamam basladi ve 3 gün içinde bebeğimi düşürdüm herkes birliktelige yordu durumu ilk düşük olduğu için de uzerinde durulmadi pek. Bana akıl verin kızlar tekrar cesaretim yok
6 ekimde düşük yaptim ben de.. iliski yasakmis canim cocuk tutunmaya çalışıyormuş o aylarda. Bir de plesanta asagida ise iliski sonrasi düşük olabiliyormus benim kasık agrim fazlaydi asagida dendi.. senin kasık agrin ne durumdaydıAynı durumu bende yaşadım seninle ekimin 18 inde düşük yaptım 5 haftalikti ilişki sonrası kanamam olunca düşük yaptım bu ay denemelerdeyim şuan yumurtlama günüm inşallah tekrar hamile kalırım senin gibi çok korkuyorum
Benim ağrım yoktu ama belim çok ağrıyordu6 ekimde düşük yaptim ben de.. iliski yasakmis canim cocuk tutunmaya çalışıyormuş o aylarda. Bir de plesanta asagida ise iliski sonrasi düşük olabiliyormus benim kasık agrim fazlaydi asagida dendi.. senin kasık agrin ne durumdaydı
Düşük yapmadan 3 gün öncesinden basladi benim de bel agrim. Genel olarak hamileliğin boyunca mi vardi sendeBenim ağrım yoktu ama belim çok ağrıyordu
Benimki hep düzenliydi. Kürtajdan sonraki 28.gün reglim başladı. Kürtaj sonrası zaten 15 gün sürmüştü. Arada temiz kaldığım çok kısa bir süre.Merhaba kızlar öncelikle geçmiş olsun. Bende 20 kasımda 7 haftalık bebeğimi kaybettim. Gerçekten toplamak çok zor umarım en kısa zmanda bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alırız. Size sormak istediğim birşey var. Ben hamile kalmadan önce geç adet oluyordum, ama bugün kürtajdan sonraki 28. Gün adetim başlıyor sanırım kasık ve bel ağrım var hafif kanamam var. Kürtajdan sonra 20 gün lekelenmem sürdü zaten. Adetim füzene girmiş olabilirmi sizce önceden 30/70 günde bir oluyordum inşallah düzene girer benimdeyorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?