ilk 'baba'

gzgn3435

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
561
22
34
kızlar prensesim 3 gündür 'baba' diyor.o kadar net soylüyor ki.ALLAH ım çok güzel ya,umarım sizlerde yaşarsınız.agzını yiyesim geliyor.bunun yanı sıra; 'bebe,bebi,aba' diyor.harika bir şey.:dance::teytey:

ay ne güzel ya. senin adına çok sevindim. benim bunları duyabilmem için daha 3 ayım var. şimdilik benim oğlum ''agu''dan başka şey söyleyemiyor.

kızlar prensesim 3 gündür 'baba' diyor.o kadar net soylüyor ki.ALLAH ım çok güzel ya,umarım sizlerde yaşarsınız.agzını yiyesim geliyor.bunun yanı sıra; 'bebe,bebi,aba' diyor.harika bir şey.:dance::teytey:

ne güzel canım maşallah prensesine ,eminim süper bi duygudur :nazar:

Bak ben ağlarım şimdi bu negüzel haber böyle darısı bizimkilerin başına

oy çok şeker ya,canım darısı başımıza....

canım benim çok sevindim allah yavrunu sana bağışlasın ama keşke önce anne deseler ama lungistik gelişim olarak önce baba dede diyolar

canım benim çok sevindim allah yavrunu sana bağışlasın ama keşke önce anne deseler ama lungistik gelişim olarak önce baba dede diyolar

zor durumda kaldıgında anne diyor,ancak benim o tarz takıntılarım yok zaten,onemli olan bebegimin dil gelişimi,harika bir duygu.RABBİM sanada yaşatsın.

benim oğluşum 2 aylık şimdiden anne diyor. babamızda acayip kıskanıyor severken gayet açık agu magu arasında anne diyor oda hay senin annene baba desene diye gayet açık bi şekilde kıskançlığını dile getiriyor he he:))))))

bide komşum en çok anne meme deyim sana koştuğunda anlıyorsun emzirmenin ve anneliğin güzelliğini demişti. bende düşününce gerçekten nekadar güzeldir şimdi minik yavrularımızın koşarak bize anne değişi. aaaaayyyy....coksekeriremsu

Son düzenleme:
BENİM OĞLUMDA ANNEEEE DİYORRRRR a.s.a.s.a.s.

ya arkadaşlar benim oğlum daha 6 ıncı ayın içind 3 günden beri anne demeye başladı gerçekten çok güzel bi duygu eşimle bugünde kahvaltı yaparken gülüyodu hadi oğlum bi daha gül dedim ve oda bana hadi dedi eşimle ben şok olduk allahım oğlumu ve bütün bebişlerimizi :nazar::nazar::nazar::nazar:lardan saklasın çok erken değilmi sizce konuşması arkadaşlar

valla benimki inanmyacaksınız doğduğundan beri ınga diye değil anne diye ağlıyor inanmamıştım eşim benle kafa buluyo sanmıştım ama gün geçtikçe daha bi anlaşılıyo

X