• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Aylarda Bel Agrisi

sss_sade

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
21
5
6
Kizlar iyi geceler.., Yaklasik 5 haftalik hamileyim.Bugun aksam saatlerinde siddetli bel agrisi yasadim dinlenince biraz hafifledi ama sabah olmak uzere hala tam olarak dinmedi oturup kalkarken yatak da donerken bile rahatsiz ediyor. Bu durumun bebegim icin olumsuz bir etkisi olurmu? Ayni durumu yasayan varmi? Yardimci olurmusunuz...

Merhaba, bende sürekli bel ağrısı oluyordu ve sağ bacağım aylarca felaket ağrımıştı, ben gebeliğimi geç öğrendiğim için hamilelikten kaynaklandığını geç anladım hatta fıtık mı var acaba diye doktora gitmeyi düşünüyordum. Herkeste aynı mıdır bilmiyorum ama bel ağrısı, kalçalarda ağrı, bacak ağrısı, ayakta fazla kalınca sırt ağrıları, kasıklarda ağrı oldu bende. Halâ oluyor, ve hamileliğin son zamanlarına doğru bel ağrısı epey artıyormuş...

Merhaba, bende sürekli bel ağrısı oluyordu ve sağ bacağım aylarca felaket ağrımıştı, ben gebeliğimi geç öğrendiğim için hamilelikten kaynaklandığını geç anladım hatta fıtık mı var acaba diye doktora gitmeyi düşünüyordum. Herkeste aynı mıdır bilmiyorum ama bel ağrısı, kalçalarda ağrı, bacak ağrısı, ayakta fazla kalınca sırt ağrıları, kasıklarda ağrı oldu bende. Halâ oluyor, ve hamileliğin son zamanlarına doğru bel ağrısı epey artıyormuş...
Canim tesekkur ederim. İcim rahatladi biraz. Allah saglik ve sihatle yavruna kavusmayi nasip etsin

Canim tesekkur ederim. İcim rahatladi biraz. Allah saglik ve sihatle yavruna kavusmayi nasip etsin

Amin canım, Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... Ben herşeyden çok panik yapmamaya çalışıyorum, bebeğin doğduktan sonra karakterini bile etkilermiş çünkü anne karnında hissettikleri... Stres yapma, olağan şeyler bu ağrılar... İnşallah sağlıkla ve kolaylıkla atlatırız şu hamilelik sürecini ve kuzularımızı sağlıkla alırız kucağımıza... :anneadayı::KK200::nazar:

Aynı şeyler bendede mevcut
İlk zamanlar çok korkutuyordu, şimdi alışmaya başladım.
Çevremdeki %90 hamilede olmuş bu ağrılar :)
Kasıklarımda da kramplar oluyor.
Özellikle fazla ayakta kaldığımda yaşıyorum.
Uzanıp ayaklarımı hafif bükünce geçiyor.

Kasik agrilarini duymustum ama bel agrisindan haberim yoktu biraz telas yaptim malesef o_O

Merhaba yaklaşık ayni günlerde dogum yapacağız inşallah :) benim de gecen bir defa şiddetli bel Ağrı'm oldu o da kopegimi yıkamak zorundaydım, banyoya cok zor giriyor hanımefendi ve su an 40 kilo civarı oldu dogom. O gün Ağrı cektim ama onunbdisinda da hafif hafif bel Ağrı'larım var bu normal Can'ım genişlemeden kaynaklı.

Merhaba yaklaşık ayni günlerde dogum yapacağız inşallah :) benim de gecen bir defa şiddetli bel Ağrı'm oldu o da kopegimi yıkamak zorundaydım, banyoya cok zor giriyor hanımefendi ve su an 40 kilo civarı oldu dogom. O gün Ağrı cektim ama onunbdisinda da hafif hafif bel Ağrı'larım var bu normal Can'ım genişlemeden kaynaklı.
İnsallah saglikla dunyaya getiririz canim :anneadayı::nazar: sanirim bir sure kendimizi yormamamiz gerekiyor. Dogonun banyolari icin yardim edecek birini bulman lazim 40 kilo az degilmis :KK59:Bende dun alisveris yapmak icin biraz gezdim aksama da karsiligini buldum :eek:

birşey sorabilirmiyim henüz 4 hafta 4 günlük şu an şiddetli olmasada rahatsız eden bel ağrım var bendede oluyor yazmışsınız ben henüz doktora gitmedim normalmi acaba?bel deilde bu kuyruk sokumunu biraz üstü alt bel ağrısı korkutuyor beni :((((((

birşey sorabilirmiyim henüz 4 hafta 4 günlük şu an şiddetli olmasada rahatsız eden bel ağrım var bendede oluyor yazmışsınız ben henüz doktora gitmedim normalmi acaba?bel deilde bu kuyruk sokumunu biraz üstü alt bel ağrısı korkutuyor beni :KK43:(((((

Aynı bahsettiniz yer ağrı yapıyor. İlk zamanlar daha sık oluyordu. Şimdi fazla ayakta kaldığımda oluyor. Özellikle ilk günler epeyce şiddetli ağrılar çektim. Hatta acaba düşükmü yapıyorum diyerek wc koşup az kontrol etmedim.
Eşime hafifçe ovduruyordum ama uyku bile uyutmuyordu. Ağrılar bir sabah olmayınca insan daha kötü endişeleniyor :D şuanda daha hafif oluyor.

C
Aynı bahsettiniz yer ağrı yapıyor. İlk zamanlar daha sık oluyordu. Şimdi fazla ayakta kaldığımda oluyor. Özellikle ilk günler epeyce şiddetli ağrılar çektim. Hatta acaba düşükmü yapıyorum diyerek wc koşup az kontrol etmedim.
Eşime hafifçe ovduruyordum ama uyku bile uyutmuyordu. Ağrılar bir sabah olmayınca insan daha kötü endişeleniyor :KK70: şuanda daha hafif oluyor.
Çoook teşekkür ederim :) insan telaşlanıyor.Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin,hayırlı rahat doğumların olsun inşallah

Back