Bu yazdıklarınızı kullandım bende işe yaradı ama sütün az olmasının sebebi bebeğimin emmemesiydi, süt işi arz talep meselesi.Bebeğiniz kaç kilo doğdu bilmiyorum ama zayıf doğan bebeklerin çene kasları daha zayıf oluyor 2 ayda anca toparladı bebeğim öyle sütüm arttı, çünkü çok az emiyordu mememi asla boşaltamıyordu daha yolun çok başındasınız öncelikle asla stres yapmayın, uykunuzu alın bol bol su sıvı tüketin ve bol bol emzirin, dediğiniz gibi mama zehir değil o 10 cc bile onun bağışıklık kazanmasına vesile olur inşallah, sizin psikolojinizde çok önemli kendinizi yıpratmayın lütfenKızlar doğumdan sonra sütü çok az gelip de sonradan arttırmayı başaranlar oldu mu. Pozitif hikayelere ihtiyacım var. Bakın az deyip de 30 40 ml sütü gelenlerden bahsetmiyorum iki göğüsten de sağdığımda 10 ml anca geliyor. 1 ayı geçtik zamanla artar dedim ama yok. Bestlak damla, promalt içecek, dut kurusu, solgar b12 bunları denedim ama bi işe yaramadı. Hep mama veriyorum. Tabiki mama zehir değil ama emzirmek çok istiyorum nasıl gelecek bu sütler
Merhabalar isterseniz bir de Galaktago pro desteğini deneyinKızlar doğumdan sonra sütü çok az gelip de sonradan arttırmayı başaranlar oldu mu. Pozitif hikayelere ihtiyacım var. Bakın az deyip de 30 40 ml sütü gelenlerden bahsetmiyorum iki göğüsten de sağdığımda 10 ml anca geliyor. 1 ayı geçtik zamanla artar dedim ama yok. Bestlak damla, promalt içecek, dut kurusu, solgar b12 bunları denedim ama bi işe yaramadı. Hep mama veriyorum. Tabiki mama zehir değil ama emzirmek çok istiyorum nasıl gelecek bu sütler
Evet süt olmadığı için ağzına alıp süt gelmediğini anladığında hemen geri bırakıyor ağlama krizine giriyorSöylediklerinden emzirmediginizi anlıyorum. 2 saatte bir özellikle gece ve gündüz aksatmadan sağım yapın başka bir şekilde artmaz.Sanki bebek emiyormus gibi Düzenli sağım yapmalisiniz. Bol su için .
Anlıyorum. Bende aynı sureclerden gectim. Fakat çok video ve emzirme danışmanlarının yazısını okudum.ve şuan 24 aylık emzirmenin sonlarına geliyorum.Bak bende ilk sagdigimda dibini bile kapatmamisti düşün. Çok Ağladım nasıl doysun diye . Fakat iş öyle değilmiş. Bebeklerin emme kuvveti daha çok .ilk dogduklarinda kiraz kadar migdeleri 1 haftalık yumurta kadar . O az gördüğümüz miktar onları doyuruyor. Hemen çeşme mi sarıl sarıl süt gelsin.Evet süt olmadığı için ağzına alıp süt gelmediğini anladığında hemen geri bırakıyor ağlama krizine giriyor
Merhaba dereotu çok iyi geliyor birde rahatsız edici bir kokusu var amaa yiyebilirseniz bir kase yoğurta çemen otu isterseniz deneyin tabi ki en başı bol bol emzirmek emmiyorwa sağmak ben bebeğimi mememde çok tutuyorum çıplak halde tentene faydasi vat bence amaa olmayınca da olmuyor Kendinize yüklenmeyin hepsi büyüyecek sağlıkla inşallahKızlar doğumdan sonra sütü çok az gelip de sonradan arttırmayı başaranlar oldu mu. Pozitif hikayelere ihtiyacım var. Bakın az deyip de 30 40 ml sütü gelenlerden bahsetmiyorum iki göğüsten de sağdığımda 10 ml anca geliyor. 1 ayı geçtik zamanla artar dedim ama yok. Bestlak damla, promalt içecek, dut kurusu, solgar b12 bunları denedim ama bi işe yaramadı. Hep mama veriyorum. Tabiki mama zehir değil ama emzirmek çok istiyorum nasıl gelecek bu sütler