• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ayda hamile kalanlar ? :)

ilke3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
5
2
1
32
kızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda :D

kızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda :D
Esiniz de tahlil verdi mi? Sadece sizin vermenizle olmaz çünkü.

kızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda :KK70:
Benim neredeyse bütün akrabalar, kuzenler, teyzeler vs hepsi ilk ay hamile kalmış
Annem dahil.
Hatta tek ilişkide hamile kalan da çok

kızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda :KK70:
Benim de ikinci hamileliğim ilk denemede oldu. İlk bebeğim tüp bebek 😬 Zalımsın hayat

Benim de evlendigim ay oldu ve şuan 8 yaşında 7yildirda 2.yi düşünüyoruz olmuyor 😔😔

Mutlaka eşinizde test versin ondan sonra denemeye başlayın umarım en kısa zamanda olur bebeğiniz ama çokta ümitlenip kafanıza takmayın
akışına bırakın.

yok eşim vermedi doktor o yüzden dedi herhalde 3 ay normal yollardan deneyin ondan sonra gel diye. eğer olmazsa 3 ay sonra eşimle gideriz :)
Erkeklerin testini niye bu kadar az onemsiyorlar bilmiyorum. Bebek fikrini kafanizdan çıkarmaya çalışın. Sanki korunuyormuş gibi iliskiye devam edin. Geciktiginiz zaman test yapin. Ay boyunca oldu mu olacak mi midem bulandi basim döndü diye psikolojik belirtiler yasamamak icin bebek fikrini kafanızdan cikarmaniz gerek. Ilk ayda hemen olmayabilir. Umutsuzluğa kapilmamali. 😊

Her şeyin başı stres sıkıntı yapmayın lütfen yoksa olmuyo sorun üstüne sorun cikiyo 🤦

"ilk aydan hamilelik olmaz" deyip motivasyon düşürenlere aldırma. Ben vajinismustum yendikten 1 ay sonra hamile kaldım. Yani ilk ay hamile kaldım diyebilirim. Arkadaşım da ilk ay kaldı, kuzenimde.
İlk ilişki sonrası (yumurtlama zamanımda değildi) doktora gittim kan değeri çok normaldi hepsi, yumartalıklarda da sorun yoktu, folik asite başlattı. 4 tarih verdi o tarihlere dikkat ettik ve hamile kaldım.
Eşin için test yaptırsın demiş ancak bunun içinde belli bir süre çocuğu normal yollar ile denemek, olmuyorsa teste gitmek sağlıklıymış. Çünkü stres yapmamak gerekli. Siz 2 yıldır deniyorsunuzda mı olmuyor? yoksa daha bu ay mı denemeye başlayacaksınız? yeni başlayacaksınız 2-3 ay tarihlere dikkat ederek deneyin. Zaten sizde bir sorun yokmuş ilk ay olur inşallah, olmazsa da bir kaç ay sonra eşiniz için gidersiniz. En önemli şey stres yapmamak.

Back