kızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk ayda hamile kalanlar ? :)
- Konu Sahibi ilke3
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamileanneler#hamilekalanlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Esiniz de tahlil verdi mi? Sadece sizin vermenizle olmaz çünkü.kızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Benim neredeyse bütün akrabalar, kuzenler, teyzeler vs hepsi ilk ay hamile kalmışkızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda
Annem dahil.
Hatta tek ilişkide hamile kalan da çok
- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.872
- 298
Benim de ikinci hamileliğim ilk denemede oldu. İlk bebeğim tüp bebek Zalımsın hayatkızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda
- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
yok eşim vermedi doktor o yüzden dedi herhalde 3 ay normal yollardan deneyin ondan sonra gel diye. eğer olmazsa 3 ay sonra eşimle gideriz :)Esiniz de tahlil verdi mi? Sadece sizin vermenizle olmaz çünkü.
İlk bebeğim ilk denemede oldu kaybettim kızım da ikinci denemede oldu çok
çok şükür sağlıkla büyüsün :)İlk bebeğim ilk denemede oldu kaybettim kızım da ikinci denemede oldu çok şükür
3 ay deneriz olmazsa doktor gel dedi zaten o zaman eşimle gideriz :)Esinizde sperm testi yapsin. Burda hicbbir sorun olmayip yillardir cocuk sahibi olmayanda var. Ilk ayda olmaz çoğunlukla fazla umitlenmeyin
- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 960
- 73
- 33
Benim de evlendigim ay oldu ve şuan 8 yaşında 7yildirda 2.yi düşünüyoruz olmuyorkızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda
- 12 Mart 2019
- 381
- 333
- 53
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
umarım olur bebeğiniz.. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasınBenim de evlendigim ay oldu ve şuan 8 yaşında 7yildirda 2.yi düşünüyoruz olmuyor
- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 960
- 73
- 33
Amin bu duyguyu hiç tatmayanlarda var Allah onlara da tatdirsin inşaallahumarım olur bebeğiniz.. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Erkeklerin testini niye bu kadar az onemsiyorlar bilmiyorum. Bebek fikrini kafanizdan çıkarmaya çalışın. Sanki korunuyormuş gibi iliskiye devam edin. Geciktiginiz zaman test yapin. Ay boyunca oldu mu olacak mi midem bulandi basim döndü diye psikolojik belirtiler yasamamak icin bebek fikrini kafanızdan cikarmaniz gerek. Ilk ayda hemen olmayabilir. Umutsuzluğa kapilmamali.yok eşim vermedi doktor o yüzden dedi herhalde 3 ay normal yollardan deneyin ondan sonra gel diye. eğer olmazsa 3 ay sonra eşimle gideriz :)
- 9 Ocak 2021
- 15
- 0
- 1
- 12 Aralık 2020
- 538
- 184
- 53
- 36
Senle aynıyız :) hayırlısı..forumları okuyunca da insan korkuyor :)yok eşim vermedi doktor o yüzden dedi herhalde 3 ay normal yollardan deneyin ondan sonra gel diye. eğer olmazsa 3 ay sonra eşimle gideriz :)
- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Vay be ne kadar güzel ben 5 senedir uğraşıyorumBenim neredeyse bütün akrabalar, kuzenler, teyzeler vs hepsi ilk ay hamile kalmış
Annem dahil.
Hatta tek ilişkide hamile kalan da çok
- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Her şeyin başı stres sıkıntı yapmayın lütfen yoksa olmuyo sorun üstüne sorun cikiyokızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda
- 29 Kasım 2014
- 1.705
- 2.912
- 333
"ilk aydan hamilelik olmaz" deyip motivasyon düşürenlere aldırma. Ben vajinismustum yendikten 1 ay sonra hamile kaldım. Yani ilk ay hamile kaldım diyebilirim. Arkadaşım da ilk ay kaldı, kuzenimde.
İlk ilişki sonrası (yumurtlama zamanımda değildi) doktora gittim kan değeri çok normaldi hepsi, yumartalıklarda da sorun yoktu, folik asite başlattı. 4 tarih verdi o tarihlere dikkat ettik ve hamile kaldım.
Eşin için test yaptırsın demiş ancak bunun içinde belli bir süre çocuğu normal yollar ile denemek, olmuyorsa teste gitmek sağlıklıymış. Çünkü stres yapmamak gerekli. Siz 2 yıldır deniyorsunuzda mı olmuyor? yoksa daha bu ay mı denemeye başlayacaksınız? yeni başlayacaksınız 2-3 ay tarihlere dikkat ederek deneyin. Zaten sizde bir sorun yokmuş ilk ay olur inşallah, olmazsa da bir kaç ay sonra eşiniz için gidersiniz. En önemli şey stres yapmamak.
İlk ilişki sonrası (yumurtlama zamanımda değildi) doktora gittim kan değeri çok normaldi hepsi, yumartalıklarda da sorun yoktu, folik asite başlattı. 4 tarih verdi o tarihlere dikkat ettik ve hamile kaldım.
Eşin için test yaptırsın demiş ancak bunun içinde belli bir süre çocuğu normal yollar ile denemek, olmuyorsa teste gitmek sağlıklıymış. Çünkü stres yapmamak gerekli. Siz 2 yıldır deniyorsunuzda mı olmuyor? yoksa daha bu ay mı denemeye başlayacaksınız? yeni başlayacaksınız 2-3 ay tarihlere dikkat ederek deneyin. Zaten sizde bir sorun yokmuş ilk ay olur inşallah, olmazsa da bir kaç ay sonra eşiniz için gidersiniz. En önemli şey stres yapmamak.