inşallah canım. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. evet bende buğün çözdüm resim olayını çok uğraştım ama sonunda yükleyebildim. sende birşeyler mi satacaksın...
konu aç a tıklıyorsun. en altta eklenti ekle var ona tıklıyorsun. sonra dosya ekle çıkıyor sağ üst köşede. ona tıkla. daha sonra gözatttan resimleri bul ve yükleye tıkla.yalnız seninde benim gibi resimlerin yüklenmezse resimlerin boyutunu küçültmen lazım. resim ayarlarından. umarım yardımcı olabilmişimdir..
Benimde adetim bitince 1hafta sonra goguslerim sisti agridi cok proklatine bakildi normal cikti hayit otunun hapini kullandim gecti ve ayni ayin icinde yani bu ay adetim 3gun gecikti cok sancim var karnim belim kopuyor test yaptim dun aksam cikmadi adette olamiyorum
herkeste farklı oluyormuş galiba.ben 1.5 aylık hamileyim hala göğsümde bir agrı veya kararma yok mesela.senin gibi belirtileri okuyup okuyup umutlandığım çok olmuştu benimde :) ama en iyisi test yapman
Benimde adetim 5 gün gecikti psikolojik olarak birçok belirtiyi hissediyordum sanki sabah kan testi yaptırdım sonucun en altında NEGATİF yazıyor moralim bozuldu şimdi kesin hamile değilimdir dimi?? akşam adetimin gelmesi için maydonoz suyu içmeyi düşünüyorumda.