Bebek Beslenmesi ilk ayakkabı acil yardım..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

FONDILYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
202
1
96
İzmir
bebeğim 10 aylık ve sıralamaya ilk adımlarını yavaş yavaş atmaya başladı. doktorumuz ortopedik ayakkabı tavsiye etti. evde de giydir dedi. ama dikkat et satın alırken çok pahalı olmasın die de ekledi. pappa nın bir ev ayakkabısı modelini gördüm internette ortopedikmiş hem de 28 tl. uygun da geldi fiyatı.. zaten evde gyecek ilk etapta. dışarıda yürüyemez bir süre daha.. ne tafsiye edersiniz. dışarı için de modeller var ama.. 90 tl civarı.. 1-2 ay anca giyer belki giyemez bile büyür ayakları die biraz pahalı geldi açıkçası.. acil yardımlarınızı bekliyorum kızlar..
sevgiler..

bende kızım ıcın bakmıstım 50 tl o bıle bana pahalı geldı 12tl ye aldım ortopedık degıl bence ortopedık olup olmaması onemlı degıl onemlı olan bebege tam oturması ve rahat etmesı buyuk almamalıymıssın tam olcakmıs ayrıca ev soguk degılse evde gıydırmeye gerek yok benım evım sıcak oldugu ıcın gıydırmıyorum ayak gelısım acısından evde gıydırılmesı uygun degılmıs her doktor farklı soyluyor doktor da alem ortopedık olcak ucuz olcak zannetmıyorum maddı durumum ıyı dıyorsan flo da gormustum 50 tl.

ben oğluma polaris den almıştım.resmini ekleyemedim.linkini yaziyim gir bak istersen..

Polaris koyu kahverengi olan.ama önümüz kış.kış modelleri için de polarise girip bakabilirsin.

iyi dgeceler cnm bende aldım kızıma ayakkabı dünyasından ortapedik fiyetler 89 tl geçen seneki ayakkabı modellerinde indirim varmı 59 tl ye düşmüş 89 dan ben aldım çok ta güzel ayakkabı dünyasını öneriririm canım

Ortapedik önerdi ve bi de evde giydir dedi öyle mi?
Bebişin Allah korusun ayaklarında bi sorun yok değil mi?
Çünkü ortapedik ayakkkabılar kalıp gibi sert olur ve ayak sorunlarında doktor reçetesi ile alınır.
Eğer bi sorun yoksa 10 aylık bebiş için ayakkabı-patikler var onlardan giydirebilirsin altları incecik. Ayağın şeklini alıyor.Evde ise kalın patik çoraplardan giydir bana sorarsan.Ayağın yere basmayı kavraması gerekiyor çünkü.
İlk adımlarını attıktan sonra pappa almıştık.Anatomik yapılıydı. Zaten alınması gereken de anatomik olmalı.

Ama dediğim gibi ayaklarında bi sorun varsa. Durum farklı.Ama yoksa ben şahsen doktorunuzun söylediklerine anlam veremedim.

Yaptığım tüm araştırmalar (internetten araştırabilirsiniz) en doğrusunun çıplak ayak ya da çorapla gezmesi olduğunu söylüyor. Ben evde hiç ayakkabı giydirmedim. Yürümeye başlayınca dışarısı için 84 TL ye paqpa ayakkabı aldım. Evet pahalı ve sadece birkaç ay giyecek ama daha yeni yürümeye başlamış, dandik ayakkabı gelişim aşamasında zarar verebilir. Ayrıca rahat değilse söyleyemez de zavallı. Ben piyasada ne ayakkabılar görüyorum taş gibi ben giysem ayağım ağrır. Hediye de gelmişti hiç giydirmedim.

http://www.paqpa.com/default.asp?L=TR&mid=217

Yaptığım tüm araştırmalar (internetten araştırabilirsiniz) en doğrusunun çıplak ayak ya da çorapla gezmesi olduğunu söylüyor. Yalınayak gezmenin yaygın olduğu toplumlarda ayak sorunları çok nadir görülüyormuş. Ve malesef ayaklara en çok zarar veren uygun olmayan ayakkabılar... Ben evde hiç ayakkabı giydirmedim. Yürümeye başlayınca dışarısı için 84 TL ye paqpa ayakkabı aldım. Evet pahalı ve sadece birkaç ay giyecek ama daha yeni yürümeye başlamış, dandik bir ayakkabı gelişim aşamasında zarar verebilir ayağına. Ayrıca rahat değilse söyleyemez de zavallı. Ben piyasada ne ayakkabılar görüyorum taş gibi ben giysem ayağım ağrır. Hediye de gelmişti hiç giydirmedim.

ayak hakknda herey ___ Paqpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…