İlk aşkını unutan var mı?

:1no2: unutulmuyor tabiki ama bir süre sonra yaşamaya kaldığın yerden devam ediyorsun işte

İlk aşktan kastınız ilkokuldaki platonik aşkımız değil de ilk beraberlik
yaşadığımız, bişeyler paylaştığımız insan sanırım.
Unuttum tabii ki işim gücüm yok onumu hatırlıcam bi de. Sahi nasıl bişeydi yahuu :uhm: :roflol:

ilk aşkmı unutmak için bişi yapmadım sağolsun
akıllım kendini unutturmayı değil
kendinden nefret ettirmeyi başardı
kendisini kutluyorum:eek:klava:

ilk aşkmı unutmak için bişi yapmadım sağolsun
akıllım kendini unutturmayı değil
kendinden nefret ettirmeyi başardı
kendisini kutluyorum:eek:klava:

aynı şekilde bende çabalıyorum inş bende unuturumlülülülülülü

valla biten sey unutulmalı zaten
benim felsefem su :
birini tamamen unutmadan yeni ilişkiye baslama
zaten olmaz yürütemezsin

ilk iliskimcok cocukcaydi,cok kucuk olmamama ragmen yuzunu bile hatirliyamiyorum,ben zaten esimle tanisinca daha once ne sevmisim ,ne de asik olmusum dedim,hepsi fasafisoymum cok sacmaymislaelaelaelaelae,ben hepsini esimde yasadim ve yasiyorum Şenizdarisi basinizaa.s.

vala ne yalan söğlem ben unutmadım unutamadım çünkü hep karşılaşıyoruz bursa okadar küçük değil aslında ama ne hikmetse çıkıyo karşıma ama unnutum galiba o unutamadı ama çooook geç kaldı gönlüm şimdi başka yare mesken

ilk aşkımla çıkmaya devam ediyordum ona küsünceye kadar :KK43:
ama onu gerçekten unutacağımı düşünmüyorum

Aşkı yaşarken tabiki de asla unutamayacağını hayatının sonuna kadar özleyeceğini falan sanıyorsun. Ama gerçekten bittikten ve yerine gerçekten birini sevdiğinde unutuluyor. En azından benim öyle oldu, öyle böyle basit de değil; deli gibi aşık olmuşumdur hem de... tatlicadiarzu
Ama geçtiiii, gittiiiiiii... İnsanoğlu ölümlere bile alışıyor. Aşk kötü bitmediyse sadece tatlı bir anı olarak kalıyor.

ben hiç unutmadım kimsenin de unutacağını sanmıyorum ....yerimseniben

sadece adını ve simasını hatırlıyodum takii 2 hafta öncesine kadarsenağlama facebookta buldu beni:çok üzgünüm: bi insan bukadarmı deişir nerde o sümüklü kısa boylu cılız çocuk nerde şimdiki hali... tanıyamadım ilk aşkımı varmı böle bişi yhaa valla kim ne derse desin ilkaşklar unutulmuyosenağlama

benimde ilk ciddi beraberliğim eşim olduğu için ilk aşkı unutamama gibi bi durum yok. diğerleri öylesine küçük flörtlerdi.
ama ilk platonik masum aşkınız derseniz, ilkokul 4. sınıftaki bi çocuktu. böyle çocukluk aşkı gibi konular açılınca sadece aklıma gelir ve dudağımda bi gülümseme bırakır, o kadar....

X