• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşkımdı ve bitti.Ne yapacağımı bilmiyorum.

meyde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
272
0
46
Uşak
8. sınıfta tanışmıştık.Sonra aynı liseleri kazanamadık ve liselerimiz ayrıldı.O 4 yıl okuyacaktı ben de 3 yıl.Bu arada da ilişkimiz devam ediyordu.Ben liseyi bitirdim ama o sınıfta kalmıştı ve liseyi 5 yıl okumak zorundaydı.Ben liseyi bitirdiğim sene sınavı kazanamadım.İkinci girişimde kazandım,ben üniversiteye başladığımda o lisede okuyodu ve benim ilk üniversiteye geldiğim yıl sınava girecekti.Ama çalışmıyordu.Her neyse sınav geçti o çalışmak için Bodrum'a gitti.Gittiğinde ilk aramız iyiydi ama sonraları soğumaya başladı.Sonra beni aldattığını öğrendim ve o zamanlar 6 yıldan beri çıkıyoduk.Aldatıldığım terk edildiğim kızı görünce şok oldum.Erkek görünümlü,gözlüklü bi kız.Gören herkes çok şaşırdı.Kesin başka bi neden var altında dediler.O kızla çıkmaya başladığından 2-3 ay sonra ondan ayrıldı ve bana geri döndü.Gerekçesi ise bana büyü yapıldı ve ben hep seni sevdimdi.Kabul etmedim,istemedim ve 1,5 yıl ayrı kaldık.Sonra doğum günümde mesaj attı ve konuşmaya başladık derken ben yumuşamaya başladım ve onu affettim :( daha sonra her şey güzel gidiyodu ama ona bi türlü güvenememem sorun oluyodu ve çok kavga ediyoduk bu yüzden.Ben hareketinde bişey arıyodum.O da güven olmazsa bu ilişki olmaz deyip duruyodu.Sonra aradan zaman geçince mesajlaşmaktan,sürekli elinde telefonla gezmekten sıkıldığını söyledi.Ben bu durumdan da şüphelenmiştim.Sonra tamam dedim sürekli mesajlaşmayız bence de çocukça sadece haberleşelim.Böylece mesajlaşmayı da azaltmıştık.En son 2 hafta önce ayrıldık çünkü benden habersiz sahte bir face açtığını öğrendim.Yeter artık dedim ve ayrılmak istedim.O gün sabahtan akşama kadar onu hiç aramadım,gecesinde o beni aradı.Böylece soğuk ama günde bir iki mesaj görüşmeye başladık.Dünse olanlar oldu ben ona bi tarihte nerde olduğunu sordum hastanedeydim dedi ama değildi bence üstüne gittim ve düşündüğün gibi bi şey yok seni aldatmadım ama bana güvenmediğin için artık bitsin dedi ve bitirdi.Şu anda çok üzgünüm ama ben suçlu değilim,yalan söyleyen oydu.Az önce aradım nerdeydin dedim iyice şımardı dizi izliycem görüşürüz dedi ve kapattı.Ben ne yapmalıyım şimdi :( 8 yıldır öyle ya da böyle hayatımda olan kişi hayatımdan çıktı :50:

canım hayatındaki son kişi o olcak diye bişey yok...sen şansta vermişsin ama çocuk düzelmemiş..kendi yoluna bak canın acır ama kendine yeni bi düzen kurmalısın

çok sinir oldum sevgiline...ayy varya birdaha bence hiç görüşme onunla...hem 8 yılını vermişsin sen. Birde adamın yaptıklarına bakkk..işte 1 kere affetmişsin ya yüz bulmuş .bu hep böyle olur zatenn ardı arkası kesilmez sonraa..kızım varya git başka birini sok hayatına...ondan sonra dumur olsun...

Son düzenleme:
canım 8 sene ise 8 sene 30 yıllık evlilikler bitiyo ya boşver baksana neleri çıkmış ortaya bence artık sen birşey yapma hatasını anlasın düzeleceği varsa düzelir ve sana tekrar döner belki o zaman düşünürsün ama şu durumda bence arama sorma artık :19:

çok sinir oldum sevgiline...ayy varya birdaha bence hiç görüşme onunla...hem 8 yılını vermişsin sen. Birde adamın yaptıklarına bakkk..işte 1 kere affetmişsin ya yüz bulmuş .bu hep böyle olur zatenn ardı arkası kesilmez sonraa..kızım varya git başka birini sok hayatına...ondan sonra dumur olsun...

bi kere affettim yüz buldu gerçekten:14: ona iyi bi ders vermek için onsuz yapabilmenin ötesinde başkasıyla yapabildiğimi göstermek mantıklı ama şu an için yapabilir miyim bilmiyorum :14:

canım 8 sene ise 8 sene 30 yıllık evlilikler bitiyo ya boşver baksana neleri çıkmış ortaya bence artık sen birşey yapma hatasını anlasın düzeleceği varsa düzelir ve sana tekrar döner belki o zaman düşünürsün ama şu durumda bence arama sorma artık :19:

öyle tabi kaç yıllık evlilikler bitmiyo ki nasip bu işler :14: ama insan üzülüyo:5:
her geri döndüğünde daha da yıpratıyo beni zaten :41:

Back