How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ilk aşk

melingunner

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
46
3
6
Bursa
merhaba hemen konuya giriyorum eşimle çok yakın bir arkadaşımızın yazışmalarını okudum. yakın tanıyorum kız arkadaşınıda kendinide. eşime ilk aşkını unutamadığından bahsetmiş .oysa kız arkadaşıyla o kadar mutlu o kadar uyumlu görünüyorlar ki .evlenme falan teklif etti. kız arkadaşıyla 8 yıldır beraberler. beraberde yaşıyorlar. aileler herkes biliyor. bu yazda evleniyorlar.

16 yıl önceki ilk aşkını unutamamış. kadın evlenmiş bebeği olmuş keşke o bebek ondan olsaymış falan her yanlız kaldığında onu düşünüyormuş. çok şaşırdım çok. çünkü çok seviyor gözüküyordu arkadaşımı. çokta iyi bir çocuk. eşimde ona gayet mantıklı açıklamalarda bulunmuş. unutmalısın bak çocuğun olunca baba olunca evlenince, unutursun demiş. eşime sormuş senin böyle düşüncelerin varmı diye eşim inan yok. evlenince bebeğimiz olunca herşey bitti demiş. bence bu açıkça aldatmaktır. sen yanında olan kişiyi kandırıyorsun sevdiğine ötesi varmı.

burda aldatıldım yok eşim mesaj attı yok eşim söyledi yok yakaladım diyen arkadşlar ne şanslısınız bi bilseniz en azından gerçeği biliyorsunuz .Sevildiğini zanneden bir sürü insan var ne kötü..:50:

merhaba hemen konuya giriyorum eşimle çok yakın bir arkadaşımızın yazışmalarını okudum. yakın tanıyorum kız arkadaşınıda kendinide. eşime ilk aşkını unutamadığından bahsetmiş .oysa kız arkadaşıyla o kadar mutlu o kadar uyumlu görünüyorlar ki .evlenme falan teklif etti. kız arkadaşıyla 8 yıldır beraberler. beraberde yaşıyorlar. aileler herkes biliyor. bu yazda evleniyorlar.

16 yıl önceki ilk aşkını unutamamış. kadın evlenmiş bebeği olmuş keşke o bebek ondan olsaymış falan her yanlız kaldığında onu düşünüyormuş. çok şaşırdım çok. çünkü çok seviyor gözüküyordu arkadaşımı. çokta iyi bir çocuk. eşimde ona gayet mantıklı açıklamalarda bulunmuş. unutmalısın bak çocuğun olunca baba olunca evlenince, unutursun demiş. eşime sormuş senin böyle düşüncelerin varmı diye eşim inan yok. evlenince bebeğimiz olunca herşey bitti demiş. bence bu açıkça aldatmaktır. sen yanında olan kişiyi kandırıyorsun sevdiğine ötesi varmı.

burda aldatıldım yok eşim mesaj attı yok eşim söyledi yok yakaladım diyen arkadşlar ne şanslısınız bi bilseniz en azından gerçeği biliyorsunuz .Sevildiğini zanneden bir sürü insan var ne kötü..:50:

buna benzer bi konu pazar günü açılmıştı halada yorumlar devam ediyo arkadaşın kocası unutamadığı aşkına dönmüş hemde tek bi mjla. bende yakınen şahit oldum böyle bişeye bide duyduklarım var tabi demekki erkeklerin takıntıları var unutmayınca unutmuyolar ve bide hepsi bu psikolojidenmi nedir illaki biriyle birlikte olup mükemmel çifti oynuyolar acılarını bastırmak için allah kimsenin başına vermesin hemde kimsenin:21:

buna benzer bi konu pazar günü açılmıştı halada yorumlar devam ediyo arkadaşın kocası unutamadığı aşkına dönmüş hemde tek bi mjla. bende yakınen şahit oldum böyle bişeye bide duyduklarım var tabi demekki erkeklerin takıntıları var unutmayınca unutmuyolar ve bide hepsi bu psikolojidenmi nedir illaki biriyle birlikte olup mükemmel çifti oynuyolar acılarını bastırmak için allah kimsenin başına vermesin hemde kimsenin:21:

Hangi konu canım ya merak ettim şu işe bak çocukluk aşkı mesaj atmış gitmiş o da he..vay be!:53:

16 yıl çok uzun bir zaman. Bir aşkı unutmamak imkansız.
Ben derinlerde başka bir sorunu olduğunu düşünüyorum o kişinin.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=703172

bu konu canım. offf allahım bunun gibilere düşürmesin çok ama çok üzücü bişey kaldırılcak gibi değil herşey yalan düşünsene yaşanan onca şey aman allahım verme yarabbi kimseye:21:[/QUOT

ben şunu savunuyorum aldatsa da söylemeli , sevmese de söylemeli , yani eşim beni aldatsa ve söylese ya da unutamadığım biri var ayrılalım dese çoookkk yıkılırım ama beni sever gibi yapıp sevmemesinden daha çok üzemez hiç birşey.. sevmiyorsan sevme kardeşim unutamamış olabilirsin insanız hepimiz ama yanında olanın hayatınında içine etme. bırak ayrıl terket ki o da kendini gerçekten seven birini bulabilsin dimi ama !!!

Hangi konu canım ya merak ettim şu işe bak çocukluk aşkı mesaj atmış gitmiş o da he..vay be!:53:

kıza çok ama çok üzüldüm gerçekten eşinle yüzyüze konuştunmu canım bu konuyu ?bahsettiğim arkadaşın kocası kadının boşandığını duyar duymaz hemen beraberliğe başlamış ve eşini terketmiş şimdi bu kızın sonuda böylemi olcak :14::14::14: yani allah korusun eski aşkı boşansa falan bu adamda kızımı terketcek:26: allahım ne biçim bu dünya bu :14::14:

ayyy ne zor bence bu kız bunları bilmeli vebunun kıçına tekmeyi vurmalı.ondan sonra tekrar düşünsün kimi seviyormus kimi unutamamış

İlk aşk saçmalığı kadar bir şey var mı merak ediyorum tamam ilk hevesler sevmenin verdiği bir şeydir aklına gelebilir falan ama unutamamak ne demek 8 yıl diğeriyle aynı evi de paylaşmışlar yazık değil mi günah değil mi ilk aşkmış bu kadar abartıp önemli bir hale getiriliyor bazıları çocukken yaşıyor ilk aşkını ya ne kadar saçma:47:

16 yıl çok uzun bir zaman. Bir aşkı unutmamak imkansız.
Ben derinlerde başka bir sorunu olduğunu düşünüyorum o kişinin.

aynen bende öyle düşünüyorum hatta eşimi aldım karşıma okudum yazışmalarınızı dedim. konuştuk benimde lisede bi ilk aşkım vardı eşim biliyor her kesin vardır hani seversin bakışırsın falan. çocukluk aşkları. ama anı gibi kalır sonra .arada hatırlarsın o kadar. ama bu ne ya hergece düşünmeler .yok onu unutamıyorum demeler. hatta eşime dedim ki bence bu tamamen kul hakkına girmek. o arkadaşımla evlencek ama aklı başkasında ve arkadaşım bunu bilmeden sevildiğini sanarak belki bi ömür geçiricek çok yazık. hatta eşime takıldım seninde varsa söyle bak hakkımı asla helal etmem diye. ne ise bilmek isterim gerçekleri. eşimin bana aşık olmadığını ben biliyorum bende ona değilim belki ama birbirimizi çok seviyoruz şu an da onu biliyorum eminim. Şu anda diyorum çünkü insanız hepimiz ve duygulardan bahsediyoruz

Aldatilan insanlar sansli falan degil tabi de o adamin kafasinda gelgitlerin olmasi kotuymus

ayyy ne zor bence bu kız bunları bilmeli vebunun kıçına tekmeyi vurmalı.ondan sonra tekrar düşünsün kimi seviyormus kimi unutamamış

aynen öyle onca şey yaşa 8 yıl sen hala ilk aşkım de.. e niye hala berabersin dimi aklın başkasındaysa yanıdakini niye kandırıyosun evlenme teklifleri falan kıza da illede bebeğimiz olsun falan baskıları inanamıyorum hala inanamıyorum.. eşime de 16 yıldır unutamadığından bahsediyor.kadının faceden bebeği ile fotolarını göndermiş eşime bu bebek benden olmalıydı falan diye. inanamadım

Aldatilan insanlar sansli falan degil tabi de o adamin kafasinda gelgitlerin olmasi kotuymus

tabi ki şanslı değil o anlamda söylemedim sadece gerçekleri bilip öğrenip yoluna devam etmek daha güzel 3 -5 gün ağlarsın sonra seni gerçekten seven biriyle herşeyi unutup yoluna bakarsın ama böyle kandırılarak bi ömür yalanda mutlu olursun

tabi ki şanslı değil o anlamda söylemedim sadece gerçekleri bilip öğrenip yoluna devam etmek daha güzel 3 -5 gün ağlarsın sonra seni gerçekten seven biriyle herşeyi unutup yoluna bakarsın ama böyle kandırılarak bi ömür yalanda mutlu olursun

Aldatilip sineye ceken bir cok gucsuz kadin var. Hastalaniyorlar bile. Bilmemek daha iyi onlarin durumuna gore. Kotuden emsal olmaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen öyle onca şey yaşa 8 yıl sen hala ilk aşkım de.. e niye hala berabersin dimi aklın başkasındaysa yanıdakini niye kandırıyosun evlenme teklifleri falan kıza da illede bebeğimiz olsun falan baskıları inanamıyorum hala inanamıyorum.. eşime de 16 yıldır unutamadığından bahsediyor.kadının faceden bebeği ile fotolarını göndermiş eşime bu bebek benden olmalıydı falan diye. inanamadım

bu aşk maşk değil bu sadece çok büyük bi terbiyesizlik bence
yazık değil mi o kadına? evlenmiş bi evladı olmuş elin herifi hakkında nasıl düşünüyo
çok kızdım ya :47:

benım esımın bı arkadasıda böyle,aklı hala eskı sevgılısınde..

hatta sanırım sevgılısıyle görüşmeye de başlamışlar..yatmalı kalkmalı..

evlerden ırak..

Aldatilip sineye ceken bir cok gucsuz kadin var. Hastalaniyorlar bile. Bilmemek daha iyi onlarin durumuna gore. Kotuden emsal olmaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğru söylüyorsun , çok kötü ya benim için gerçekler herzaman daha önemli oldu acıda olsa gerçekler.Eşim ben sana aşık değilim dedi bende dedim ama Çok seviyorum dedi aynen bende .ama düşünsene mükemmel aşık pozları yapıp aklında hayalinde başkası var. aşkım canım falan de ama başkası ile gelecek hayalleri kur yada keşke olsaydı diye ah et çok yazık

benım esımın bı arkadasıda böyle,aklı hala eskı sevgılısınde..

hatta sanırım sevgılısıyle görüşmeye de başlamışlar..yatmalı kalkmalı..

evlerden ırak..

bu çocuğun görüşmek gibi bi derdi yok. zaten kadın evlenmiş bebeği falan var.çocukta zaten çok iyi biri kız arkadaşınada çok saygılı ama aklı başkasındayken bence yanındakini kandırmamalı

bu çocuğun görüşmek gibi bi derdi yok. zaten kadın evlenmiş bebeği falan var.çocukta zaten çok iyi biri kız arkadaşınada çok saygılı ama aklı başkasındayken bence yanındakini kandırmamalı

ben artık ınsanlara guvenmıyorum..
sartlar elverıslı olsa ınan oda görüşmeye baslar,helekı aklı ondaysa yıllardır..

ne bılım yaa,ınsan bu saatten sonra askı cocugunda bulur hıc olmazsa!

Back