- 2 Ekim 2020
- 277
- 212
- 41
Amin cümlemize, tüm isteyenlere inşallah ⚘Rabbim gönlünüze göre versin inşallah abla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cümlemize, tüm isteyenlere inşallah ⚘Rabbim gönlünüze göre versin inşallah abla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Asilamamin 13.gunu test yaptım negatif çıktı malesef pazartesi adet tarihim pazar günü tekrar yapicam testi kısmet artık inşallah sizinki tutmuşturAy inşallah ya. Ben de 5 yıllık evliyim :)
Bende 6 Mart’ta aşılama yaptırdım bugün 12. Gün test yapmayı düşünüyorum sadece kasıklarım ağrıyor herhangi bi belirtisi yok inşallah tutmuşturArkadaşlar öncelikle merhaba aşılama ile ilgili bilgisi olanlar bilgilerini paylaşa bilirmisiniz ben 3 yıllık evliyim bende hiç bir sorun yok rahim ağzı testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı eşim varikosel di ameliyat oldu kendi yöntemlerimle ve türlü türlü vitaminlerle siperem sayısı 1500 milyon ken 21 milyona kadar ulaştı doktorumuz daha fazla beklemek istemediği için aşılama yaptıralım dedi bizde bu süreçte çok yıprandıgımız için kabul ettik 6 Mart cumartesi günü aşılamam gerçekleşti 5 gün oldu yaptıralı fakat göğüslerimde inanılmaz hasasiyet oluştu yaşım 23 bu arada ve hiç bir tecrübem yok etrafımdaki insanlardan çekindiğim için bilgi alamıyorum ama her sabah akşam bu olayı düşünüyorum kendi iş yerim var evde daha fazla düşünüp piskolojomı bozmak istemediğim için 2 gün yattım sonra iş yerime geldim fakat içimde hep bir suçluluk duygusu var daha önce aşılama yaptıran arkadaslar varmı ilk seferde tutan çok tanıdığım var biraz onları düşünmeye çalıyorum fakat Gine’de bir ümitsizlık var tecrübelerinizi benimle paylaşa bilirmisiniz
Ben de 6 Mart'ta aşılama yaptırdım bugün test yaptım ama negatifBende 6 Mart’ta aşılama yaptırdım bugün 12. Gün test yapmayı düşünüyorum sadece kasıklarım ağrıyor herhangi bi belirtisi yok inşallah tutmuştur
Benim de negatifBen de 6 Mart'ta aşılama yaptırdım bugün test yaptım ama negatif
Benimde cumartesi gunu asılama oldu :) ayın 27 si yani. Simdi dakikaları sayiyorum canim valla. Senden hayirli haberler geldi mi?Kızlar benimde aşılama da 8.gunum inşallah tutmustur Çarşamba günü test yapicam inşallah 5 yıldan sonra çift çizgiyi görurum
Canimmm insallah olmustur. Benimde bugun 3. Gun ama inan saatler gecmiyorMaşallah canım hayirla kucağına alırsın inşallah benim ilk günden beri kasik ağrım vardı 6. Gün pik yaptı bel ağrım falan inanılmazdı 5/6 günlerde döllenme oluyormuş ona bağladım ben sonra hafifledi bugün 9. Günüm çok hafif oluyor ayakta çok kalınca falan bu arada çok hazimsizligim şişliğim oluyor goguslerim ağrıyor kabızlık başladı inşallah tutunmustur hormon arttığından öyle oluyordur dedim dua edin sizde lütfen hamilenin duası kabul olur derler Çarşamba yada Perşembe test yapicam kısmetse
Malesef canım tutmadı benimki ikinci aşılamayi düşünüyorum inşallah sizin ki tutarCanimmm insallah olmustur. Benimde bugun 3. Gun ama inan saatler gecmiyor
Benimde cumartesi gunu asılama oldu :) ayın 27 si yani. Simdi dakikaları sayiyorum canim valla. Senden hayirli haberler geldi mbejim
Malesef canım tutmadı benimki ikinciyi denicez inşallahBenimde cumartesi gunu asılama oldu :) ayın 27 si yani. Simdi dakikaları sayiyorum canim valla. Senden hayirli haberler geldi mi?
Canim benim Allah insallah tez zamanda bebegini kucagina almayi nasip etsin. Uzulme hayirlisini verir allah..Malesef canım tutmadı benimki ikinci aşılamayi düşünüyorum inşallah sizin ki tutar
Amin canım inşallahCanim benim Allah insallah tez zamanda bebegini kucagina almayi nasip etsin. Uzulme hayirlisini verir allah..
Merhaba ben dun ilk aşılamamı oldum. Bugün cok kasık ağrım var. Aşılamasi titan bir anne olarak gebelik testi yapilana kadar gecen günlerde ne tür ağrı veya belirtiler geçirdiniz cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz şimdiden çok teşekkür ederimInşallah pozitif sonuçlanır hakkinizda hayırlısı olsun inşallah Ben 3 kez asilama oldum hepside tuttu çok şükür ilk düşük oldu 2.asilamadan şuan 3 yaşında oğlum var çok şükür şimdi 3. aşılamami oldum 2.ayimizi bitirdik kalp atisimizi duyduk kavuşmak için ay sayicaz artık Allah izniyle.Rabbim dileyen isteyen herkese gönlündeki versin.
Merhaba hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah Benim 3 asilamamda da hiç belirtim olmadi hep testte öğrendim pozitif olduğunu herkeste farklı oluyor ondan rabbim inşallah tutmasını nasip eder hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba ben dun ilk aşılamamı oldum. Bugün cok kasık ağrım var. Aşılamasi titan bir anne olarak gebelik testi yapilana kadar gecen günlerde ne tür ağrı veya belirtiler geçirdiniz cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz şimdiden çok teşekkür ederim
Ayy insallah bende hayirli haber veririm kizlar benim hafif bel ve kasık agrim var , birazda gögüslerde sertlesme. Ama psikolojiktir diye korkuyorum. Pazar gunu test yaptiricamMerhaba hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah Benim 3 asilamamda da hiç belirtim olmadi hep testte öğrendim pozitif olduğunu herkeste farklı oluyor ondan rabbim inşallah tutmasını nasip eder hakkınızda hayırlısı olsun.
Kimisi belirti hissediyor canım inşallah tutar bizede haber et test yapıncaAyy insallah bende hayirli haber veririm kizlar benim hafif bel ve kasık agrim var , birazda gögüslerde sertlesme. Ama psikolojiktir diye korkuyorum. Pazar gunu test yaptiricam
Merhaba ben dun ilk aşılamamı oldum. Bugün cok kasık ağrım var. Aşılamasi titan bir anne olarak gebelik testi yapilana kadar gecen günlerde ne tür ağrı veya belirtiler geçirdiniz cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz şimdiden çok teşekkür ederim
Demetcim, benim doktorum gun asırı iliski önerdi. Sigara ve alkol kullanıyorsanız kesin bence. Biz kullanmadigimizdan sorun olmadi. Doktorum dedi ki , sonucta yumurtan çatladi, asılama tutmasa bile bu surecte normal iliski sayesinde de döllenme olabilir . Fitil ya da hap kullaniyor musun?Ayy insallah bende hayirli haber veririm kizlar benim hafif bel ve kasık agrim var , birazda gögüslerde sertlesme. Ama psikolojiktir diye korkuyorum. Pazar gunu test yaptiricam
Maşallah ne güzel. Bende de polistik over var adetin 2.günü gonal-f 450 5gun 75 unite igne yaptim. Bugun 7. Gunumde kontrole gittim sol yumurtalikta 13-14 milim 1tane yumurtam olmuş sizce iyi mi aşılama olacam tutar mı acabaYaşın daha çok genç bu kadar takma bence. Çocuk olunca hayatın çocuk odaklı olacak. Herşeyin vakti zamanı var elbet. Benim de ilk aşılamada ikizlerim oldu. Polistik over var bende
Merhaba test yaptınız mı. Hayirli güzel haberlerinizi bekliyorum.insallah bebeginiz sizinledirAyy insallah bende hayirli haber veririm kizlar benim hafif bel ve kasık agrim var , birazda gögüslerde sertlesme. Ama psikolojiktir diye korkuyorum. Pazar gunu test yaptiricam