- 10 Mart 2021
- 16
- 0
- 26
Arkadaşlar öncelikle merhaba aşılama ile ilgili bilgisi olanlar bilgilerini paylaşa bilirmisiniz ben 3 yıllık evliyim bende hiç bir sorun yok rahim ağzı testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı eşim varikosel di ameliyat oldu kendi yöntemlerimle ve türlü türlü vitaminlerle siperem sayısı 1500 milyon ken 21 milyona kadar ulaştı doktorumuz daha fazla beklemek istemediği için aşılama yaptıralım dedi bizde bu süreçte çok yıprandıgımız için kabul ettik 6 Mart cumartesi günü aşılamam gerçekleşti 5 gün oldu yaptıralı fakat göğüslerimde inanılmaz hasasiyet oluştu yaşım 23 bu arada ve hiç bir tecrübem yok etrafımdaki insanlardan çekindiğim için bilgi alamıyorum ama her sabah akşam bu olayı düşünüyorum kendi iş yerim var evde daha fazla düşünüp piskolojomı bozmak istemediğim için 2 gün yattım sonra iş yerime geldim fakat içimde hep bir suçluluk duygusu var daha önce aşılama yaptıran arkadaslar varmı ilk seferde tutan çok tanıdığım var biraz onları düşünmeye çalıyorum fakat Gine’de bir ümitsizlık var tecrübelerinizi benimle paylaşa bilirmisiniz