Evet arkadaşlar pazartesi günü saat Onda hastaneye gideceğim emsey hospital de yaptırıcam Doktorum nesrin hanım aslında benim aşılama yapmamı istemedi doğal yolda olur dedi ama uzun süre olduğundan dolayı ben aşılamayı tercih ettim iki tane yumurta elde ettik sağ tüpte biri 19.01’i de 18’de sanırım pazar günü saat 9:00’da çatlama yinemi vurucam bakalım süreç nasıl ilerleyecek buradan nesrin hanımla olan deneyimimi paylaşacağım ilk denemem ama ben çok umutluyum eşimde öyle
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk aşılama
- Konu Sahibi slnbh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ağustos 2019
- 61.079
- 113.928
- 698
- 30
- 25 Ağustos 2019
- 61.079
- 113.928
- 698
- 30
Benimki 2 kez oldu tutmadı ama insallahh sizin olmuştur şans meselesiYaaaa inşallah biz çok umutluyuzzz
- 25 Ağustos 2019
- 61.079
- 113.928
- 698
- 30
hadii hayırlısıı mutlaka haber verrrBugum büyük gün bakalım neler olacak
- 10 Haziran 2021
- 55
- 16
- 8
Hadi hayırlısı inşallah olur bende perşembe günü aşılama oldum hayırlı haberlerinizi bekliyoruzBugum büyük gün bakalım neler olacak
Yaaaaa fazla çokmüş durumdayım hep ağlıyorum çatlama iğnesindenmidir nedir korkuyorum da işlemden biraz suan hastanedeyimHadi hayırlısı inşallah olur bende perşembe günü aşılama oldum hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
İnşallah kuzum hergün hissettiğim olanları işlemden sonrasınıda yazacağım size inşallahÇok heyecanlı umarım ilk aşılama da olur
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Sizinle aynı saatlerde olmuş benim de aşılamam umarım güzel geçmiştir sonu hayır olurYaaaaa fazla çokmüş durumdayım hep ağlıyorum çatlama iğnesindenmidir nedir korkuyorum da işlemden biraz suan hastanedeyim
11 gibi işleme alındım ben cok strest yaptım ağladım hatta ama rahat geçti ağrım oldu birde uyku yaptı bende feci eve gittiğim gibi yattım sendede öyle oldumuSizinle aynı saatlerde olmuş benim de aşılamam umarım güzel geçmiştir sonu hayır olur
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Kusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı. Ben de ağladım biraz talihsizlikler üst üste geldi. Ağrım öyle çok olmadı yani ben anestezisiz rahim filmi çekildim araştırma hastanesinde ondan kötü olamaz dedim ki olmadı da . Ama ben de tüm gün uyudum çünkü stresten bir gece önce sıfır uykuyla gitmiştim hastaneye . Benim lekelenmem oldu onun dışında bir şey yok ben de . Siz şimdi nasılsınız11 gibi işleme alındım ben cok strest yaptım ağladım hatta ama rahat geçti ağrım oldu birde uyku yaptı bende feci eve gittiğim gibi yattım sendede öyle oldumu
Benim bugun yürümemi etkileyecek kadar ağrım vardı doktoru aradım normal dedi dinleniyorum bugun perizim var onu yapıcam bakalım hayırlısı inşallah tutarKusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı. Ben de ağladım biraz talihsizlikler üst üste geldi. Ağrım öyle çok olmadı yani ben anestezisiz rahim filmi çekildim araştırma hastanesinde ondan kötü olamaz dedim ki olmadı da . Ama ben de tüm gün uyudum çünkü stresten bir gece önce sıfır uykuyla gitmiştim hastaneye . Benim lekelenmem oldu onun dışında bir şey yok ben de . Siz şimdi nasılsınız
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
İdrarınızı tuttuğunuz içinde olabilir buradaki herkes idrardan dolayı yazmışBenim bugun yürümemi etkileyecek kadar ağrım vardı doktoru aradım normal dedi dinleniyorum bugun perizim var onu yapıcam bakalım hayırlısı inşallah tutar
Yo aslında idarar felan tuttugum yok idarar yaptıktan sonrada ağrım defam etti ama bugun iyiyim sadece batmalarım varİdrarınızı tuttuğunuz içinde olabilir buradaki herkes idrardan dolayı yazmış
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
İnşallah sonu güzel olur çektiklerinizin mükafatını alırsınız . Benim ne ağrım var ne sızım. İşlem esnasında azıcık basınç hissettim sonra hep normaldi öyle rahatsız edecek hiç ağrım olmadı. Bana çatlatma iğnesi falan da zaten ağrı , göğüs hassasiyeti falan hiç yapmaz .Yo aslında idarar felan tuttugum yok idarar yaptıktan sonrada ağrım defam etti ama bugun iyiyim sadece batmalarım var
Ya ne bilim benim ağrılarım bir gelip bir gidiyor 20 dkk bir ağrım oldu baya beni etkiledi ama inşallah kist vs olmadı yunurtamİnşallah sonu güzel olur çektiklerinizin mükafatını alırsınız . Benim ne ağrım var ne sızım. İşlem esnasında azıcık basınç hissettim sonra hep normaldi öyle rahatsız edecek hiç ağrım olmadı. Bana çatlatma iğnesi falan da zaten ağrı , göğüs hassasiyeti falan hiç yapmaz .
Senin bugun 1 hafta oluyor nasıl hissediyorsun perize devammıHadi hayırlısı inşallah olur bende perşembe günü aşılama oldum hayırlı haberlerinizi bekliyoruz