Gebeliğe Hazırlık İlk aşılama..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım daha yapılmadı.salı günü yapılacak.dün doktora gittim iki tane 21 mm yumurta büyümüş.ama cumartesiye kadar iğneyi kullanmamı istedi doktor.kistlerden korkuyorum diyorum doktora her gittiğimde.korkma hamileliğine engel değil sadece sperm o yumurtalara denk gelirse kist yüzünden döllenemezse o zaman engel olurdu onuda aşılamayla engellemiş oluyoruz dedi.sende korkma rahat ol aşılamanı yaptırmışsın bak olumlu düşün hormonların kötü etkilenmesin canım
Tmm inşallah Sağol cnm haberleriz burdan

Tmm inşallah Sağol cnm haberleriz burdan
Benimki 18 mm di yumurtam iğnemde vardı Dr yeterli dedi ben aslında geçen ayda 18 mm le asilama yaptırdım olmamıştı benimde düşüncem 20 filan olsun diyodum ama beklemedi dr.her dr.un tedavi şekli değişik oluyo.asilamamdan sonra az lekelenme ve agrim oldu normalmis.burdan iyi haberler veririz inşallah:KK200:

Cnm benim 2.asilamam oldu bugün tesadüf mü yoksa öylemi olmasi gerekiyo bilmiyorum ama benim ikiside 14.gün oldu. Bende senin gibi merak ediyodum iğne yi 11 gün kullandım gün aşırı kontrol vardı 9. gün yumurtam yeni oluşu 11.gün gelişmiş ve adetimin tam14.günü yani bugün asilama yapildi.yani bu iğneler klomen gibi 5 günlük deil.yumurtan nez zaman gelisti o zamana kadar yapiyosun.benim 1 kutu yemeyince 2.kutuyu aldım iki kere daha yaptım yeterli geldi ilaçta kaldı tabi umarım anlatabilmisimdir
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah tutar bakalım benimde yarın kontrolüm var büyük ihtimal 2.kutuyu da kullanırım gibi aşılamadan sonra dikkat etmen gereken şeyler varmı doktor uyardı mu

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah tutar bakalım benimde yarın kontrolüm var büyük ihtimal 2.kutuyu da kullanırım gibi aşılamadan sonra dikkat etmen gereken şeyler varmı doktor uyardı mu
Yok şunu yap yada yapma demedi antidepresan kullanıyordum biraktim gerekirse icebilirsin dr kontrolunde ilacini dedi.sigara tek tük işte azalttim.sadece jel verdi onuda burdan bi arkadas demişti Dr a hatirlat diye onu yazdı bebisin tutunmasi icinmis.bir hafta sonra progesteron testi için gel dedi

L Li-moon Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah. Benimde sol tarafta 4,5 ve 1 cm iki tane cikolata kistim var sag temiz. 8 aylik evliyim hic korunmadim ama gebelik olmadi. Doktora gittim 1 seneniz dolana kadar tedavi uygulamaya gerek yok diyor. Ne kadar zamandir evlisiniz?

Kızlar bende de çikolata kisti var ve ilk aşılamamı oldum bugun 13.gün

Kızlar aşılama olanlar tek yumurta ile mi yoksa 2 usta daha fazla yumurtayla mı aşılama yaptınız bugün kontrolde doktorum tek yumurta oluştuğu için aşılama yapmaktan vazgeçti en az 2 yumurta olması lazımmış şansı daha da arttırdığı için tek yumurta ile aşılama olan varmı

Kızlar aşılama olanlar tek yumurta ile mi yoksa 2 usta daha fazla yumurtayla mı aşılama yaptınız bugün kontrolde doktorum tek yumurta oluştuğu için aşılama yapmaktan vazgeçti en az 2 yumurta olması lazımmış şansı daha da arttırdığı için tek yumurta ile aşılama olan varmı
doktorunuz fazlasıyla garanticiymiş sanırım.. benimde çatlayan tek yumurtam vardı.. 10. günü bugün aşılamamın.. rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin...

1
Cnm bi tanede olsa kaliteli ve yeterli büyüklükte ise asilama oluyor benim hastanede böyle hatta arkadasin biri tüp bebek olcakti tek yumurtası geliştiği için kıza asilama yaptılar tüp bebekte çok yumurta istiyo drlar benimde iki yumurta vardı bu asilamada ama tek yumurta gelişmişti hatta nasıl diye sordum bizim için ideal iyi dediler.geçen asilamada çok yumurtam vardı hemde çift taraflı gelişmiş Dra nasıl dedimde iyi güzel ama ikiz riskin var demişti onlar için tek ama kaliteli olması önemli

L Li-moon Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah. Benimde sol tarafta 4,5 ve 1 cm iki tane cikolata kistim var sag temiz. 8 aylik evliyim hic korunmadim ama gebelik olmadi. Doktora gittim 1 seneniz dolana kadar tedavi uygulamaya gerek yok diyor. Ne kadar zamandir evlisiniz?
Ben 4 yıllık evliyim ama 2 senedir bebek istiyoruz.4 aydır tedavi için doktora başvurduk.kist hamile kalmayı evet zorlaştırıyor ama imkansız değil.kistiyle hamile kalan o kadar çokki.hatta doğal yoldan hamile kalıp gebelik takibi için doktora gidince kisti öğreniyorlar.bir seneyi doldurunca hala olmazsa gidersin canım.acele etme herşeyin zamanı var :)

Kizlar klomene baslamistim asilama iicn pazaryesidne beri kllaniyodum bu aksamda klomeni icince biticek bugunde kontrele cagrmisti doktor ama aradm doktor saliya kadar yokmus baska hastaneye gidicme bir ayim bosa gitsin istemiyorum diger hastanede yarina randevu verdi yarin gitsem yumurta takibi icin devam edeblirmiyim yoksa bugunmu gitmme gerekiyo

Merhaba arkadaşlar.dualarınıza ihtiyacım var.bugün aşılama için tedaviye başladık.eşimde hiç sorun yok.bende iki tane 2.5 santimlik çikolata kisti var.onun dışında herşey normal.rahim filmi çekildi oda temiz çıktı.tek korkum kistlerin aşılamaya engel olabileceğiydi ama doktorum alakası yok rahat ol diyor.çikolota kistiyle hamile kalan çok kişi var forumda okudum.nolur bana moral verin :KK43: sizinle paylaşınca derdimi rahatlıyorum.[/QUOTE

Merhaba arkadaşlar.dualarınıza ihtiyacım var.bugün aşılama için tedaviye başladık.eşimde hiç sorun yok.bende iki tane 2.5 santimlik çikolata kisti var.onun dışında herşey normal.rahim filmi çekildi oda temiz çıktı.tek korkum kistlerin aşılamaya engel olabileceğiydi ama doktorum alakası yok rahat ol diyor.çikolota kistiyle hamile kalan çok kişi var forumda okudum.nolur bana moral verin :KK43: sizinle paylaşınca derdimi rahatlıyorum.
merhaba arkadaşlar ben 2015 yılı eylül ayında tedaviye başladım pco hastasıyım 4 yıllık evliyim ilk iki yıl çocuk istemedik sonraki yılda istedik ama olmadı neyse tedaviye başlamaya karar verdik.ilaçsız adet bile olamıyordum durum vahim yani doktora gittik ve hemen tedaviye başladık. ilk ay gonalf ile yumurta büyütüyorlar yumurtam o kadar geç büyüyorki 150 cc bile 14 günde anca cevap veriyor VE SADECE 1 TANE OLUYORDU.18 mm geldiğinde çatlatma iğnesi vutuyorlar iki günde bir ilişki diyor deniyoruz olmuyordu.6 kez bu işlem denendi. bu arada rahim filmi çekildi sağ tüp tıkalı neyse aylar birbirini kovalıyor ama hamile kalamıyorum.her ay umudum biraz daha azalıyor.en sonunda doktoru değiştirdim. gittiğim diğer doktora tedaviyi anlattım doğru uygulamış dedi fakat bu kadar tedaviye cevap vermiyor ise tüp bebeğe geçelim dedi.önce kontrol etti pco çok şiddetli dedi.gerçektende çok şiddetli idi çünkü eğer ilaçlar olmaz ise 4-5 ay bile adet olmadığımı bilirimim. sonra önce aşılama yapalım dedi ve ilk aşılamamı 06.12.2017 de yaptı.bugum kan testi yaptırdım sonuca hala inanamıyorum beta hcg 165.9 çıktı aradım hemen doktorum sonuç pozitif diyor gerçekten hala inanamıyorum.Ne olur umudunuzu kaybetmeyin.Rabbim ol dediği zaman oluyor.bu arada doktor aşılamadan sonra normal hayatına devam edebilirsin dedi.bende dinledim.yapıldığı gün sadece yattım annem dahil kimseye söylemedim.yanlızca ablam biliyordu. evimide temizledim misafirde ağırladım.cok istememe rahmen hiç kendimi kasmadım çünkü hiç umudum yoktu. çok ağır şekilde griptim aşılama yapıldığı gün.arkadaşlar lütfen dua edin ve fazla takmayın.Rabbim ol derse olur.benim bile olduğuna göre.maşallah.

Back