Cnm ben devlet hastanesine gidiyorum sen özel filan gidiyosan belki ondan farkedip dur ama özele giden arkadaşlarda dedim gibi yapmışlarHeryerde farklı mı oluyor acaba ben hiç böyle şeyler yapmadım. Doktorum sgkdan direk bilgilerini alıyoruz ben burdan bildirdim sen direk eczaneye gidebilirsin dedi.
Cnm naptin sende asilama yapıcaktin ilaçlar bittimi bende nasipse yarın asilama yaptiricam durumumuz çok benziyo bendede önce sebebiz infertilite dendi geçen ay iki tane çikolata kisti çıktıMerhaba arkadaşlar.dualarınıza ihtiyacım var.bugün aşılama için tedaviye başladık.eşimde hiç sorun yok.bende iki tane 2.5 santimlik çikolata kisti var.onun dışında herşey normal.rahim filmi çekildi oda temiz çıktı.tek korkum kistlerin aşılamaya engel olabileceğiydi ama doktorum alakası yok rahat ol diyor.çikolota kistiyle hamile kalan çok kişi var forumda okudum.nolur bana moral verinsizinle paylaşınca derdimi rahatlıyorum.
Devletten ilaclari sadece 2 kere veriyorlar raporlu olarakCnm ben devlet hastanesine gidiyorum sen özel filan gidiyosan belki ondan farkedip dur ama özele giden arkadaşlarda dedim gibi yapmışlar
Ayy gerçekten mi ne eczacı ne hemşire hiç biri bişey demiyo Sağol söyledin için ama şöyle de bi durum var Dr iğne ilaç ne verirse almak zorunda kaliyoruzki.ha benim aklıma şu gelmişti gonalf kullandım 1 kutu yetmedi Dr bi kutu daha ilave etti ee ikinci kutu bitmeden asilama oldu ilaçlar kaldı günah yazık bu arada iki kutu igneye245 verdimDevletten ilaclari sadece 2 kere veriyorlar raporlu olarak
Cogu eczaci soylemiyor.allah korusun mesela diyelim asilamada olmadi haklariniz bitince diyelim tup deniyceksiniz ondaki ilaclar daha pahaliymis.hakkinizda bittigi icin devlet karsilamiyor bu sefer.dikkatli olmak lazim.
Hatta eczacıya demiştim bu iğnelerin küçük kutuda yokmu yarısı kaldı bak filan demiştim oda var ama Dr yazmamis yetmez diye ne saçmalık yetmezse bi daha yazardı alırdık şimdi iyimi oldu kalan ilaç çöpe yazık çünkü iğnelerin ömrü 28 gün kullanılamaz bekleyinceDevletten ilaclari sadece 2 kere veriyorlar raporlu olarak
Cogu eczaci soylemiyor.allah korusun mesela diyelim asilamada olmadi haklariniz bitince diyelim tup deniyceksiniz ondaki ilaclar daha pahaliymis.hakkinizda bittigi icin devlet karsilamiyor bu sefer.dikkatli olmak lazim.
Bak canim ben bikere bilmeden ovitrelleyi aldim.paramla.sonra eczaci dediki buna rapor cikarirsaniz devlet karsilar.ustelik benimki daha asilama bile degildi doktor 6 ay klomenle deniycez once demisti.sanirim doktorumda olmazsa ilerde hakkim yanmasin diye rapordan bahsetmedi bana.sonraki ay raporu duyunca sordum ve raporu yazdirdim hatta 3 hekim raporu diyorlar.ovitrellede sirayla eczanelerde veriliyor yani herkese belli bi kota koyuyolarmis o kota dolunca raporlu sekilde veremiyorlarmis.neyse onceki eczaneye gittim bana haklarinin bittigini surdaki eczaneye gitmem gerektigini soylediler.gittim eczaci kiz bakti abla bunda 3.kez diye yazmislar devlet 2 den fazlasini karsilamiyor dedi.bana kimse bunu demez sana ama ben soyliyim devlet 2 kere karsililiyor bu ilaclari bosuna hakkink bunda yakma git raporu iptal ettir alacagin igne zaten 50 tl ama olmadida tup bebege karar verdin ondaki ilaclar cok pahali altindan raporsuz kalman zor olur diye beni uyardi.allahtan rapor yanlis yazilmis.yoksa ogrenemicektim bende.gittim iptal ettirdim.sonucta insanlik tup bebege maddi durumumuz yetmez normal sekilde kac bin tllerden bahsediyorlar.sadece catlatma icin bi hakkim bosuna gitmis oldu.enazindan biri kaldi simdi nolur nolmaz.Hatta eczacıya demiştim bu iğnelerin küçük kutuda yokmu yarısı kaldı bak filan demiştim oda var ama Dr yazmamis yetmez diye ne saçmalık yetmezse bi daha yazardı alırdık şimdi iyimi oldu kalan ilaç çöpe yazık çünkü iğnelerin ömrü 28 gün kullanılamaz bekleyince
Ay buda benim 2 asilamam ve raporsuz ilerletmiyolar işlemleri 2.kez ovitrelle aldım ilkini raporsuz 90 tl ikinci bu son aldigim rapora dahil di birde gonalfBak canim ben bikere bilmeden ovitrelleyi aldim.paramla.sonra eczaci dediki buna rapor cikarirsaniz devlet karsilar.ustelik benimki daha asilama bile degildi doktor 6 ay klomenle deniycez once demisti.sanirim doktorumda olmazsa ilerde hakkim yanmasin diye rapordan bahsetmedi bana.sonraki ay raporu duyunca sordum ve raporu yazdirdim hatta 3 hekim raporu diyorlar.ovitrellede sirayla eczanelerde veriliyor yani herkese belli bi kota koyuyolarmis o kota dolunca raporlu sekilde veremiyorlarmis.neyse onceki eczaneye gittim bana haklarinin bittigini surdaki eczaneye gitmem gerektigini soylediler.gittim eczaci kiz bakti abla bunda 3.kez diye yazmislar devlet 2 den fazlasini karsilamiyor dedi.bana kimse bunu demez sana ama ben soyliyim devlet 2 kere karsililiyor bu ilaclari bosuna hakkink bunda yakma git raporu iptal ettir alacagin igne zaten 50 tl ama olmadida tup bebege karar verdin ondaki ilaclar cok pahali altindan raporsuz kalman zor olur diye beni uyardi.allahtan rapor yanlis yazilmis.yoksa ogrenemicektim bende.gittim iptal ettirdim.sonucta insanlik tup bebege maddi durumumuz yetmez normal sekilde kac bin tllerden bahsediyorlar.sadece catlatma icin bi hakkim bosuna gitmis oldu.enazindan biri kaldi simdi nolur nolmaz.
Cnm benim 2.asilamam oldu bugün tesadüf mü yoksa öylemi olmasi gerekiyo bilmiyorum ama benim ikiside 14.gün oldu. Bende senin gibi merak ediyodum iğne yi 11 gün kullandım gün aşırı kontrol vardı 9. gün yumurtam yeni oluşu 11.gün gelişmiş ve adetimin tam14.günü yani bugün asilama yapildi.yani bu iğneler klomen gibi 5 günlük deil.yumurtan nez zaman gelisti o zamana kadar yapiyosun.benim 1 kutu yemeyince 2.kutuyu aldım iki kere daha yaptım yeterli geldi ilaçta kaldı tabi umarım anlatabilmisimdirKızlar aşılama genelde kaçıncı gün oluyor ben şuan 4. İğnemi vurdum 450 ml olan iğneden kullanıyorum 2. Kutuya da başlatır mı acaba
Ben 4 ay klomen kullandim.doktor 6 ay dedi bende bi faydasi yok diye.asilamadan once biraz kendi haline birakayim dedim.biraz boyle devam ediyim olmazsa asilama icin gidicem yeniden doktora.hic bi sorun yok ne esimde ne bende.ama nasip olmadi henuz hic.gune gunune adet oluyorum.sadece insulin direnci vardi.onuda sinira kadar dusurdum bu ayda ilac kullaniyorum onun icin.bakalim bat 8 gun sonra nolucak gorucez.Ay buda benim 2 asilamam ve raporsuz ilerletmiyolar işlemleri 2.kez ovitrelle aldım ilkini raporsuz 90 tl ikinci bu son aldigim rapora dahil di birde gonalfSağol cnm ben yine sorarım gidince bugün 2.asilama yapıldı bakalım sen durumdasin
Rabbim gönlüne göre versin peki yasin kaç bu arada banada 4 ay kullan demişti ondan önce 2 ay kullanmıştım zaten bendede hiç bi sorun yok eşimde de sonra baktım ne klomen ne düzenli iliskivs.ile olmuyor bi gidip asilama yaptırmak istedimi söyledim birde baktım o süreçte 2 adet cikolata kistim oluşmuş çok kızdım drlara.beni başından atar gibi alismislar klomen ve stres yapma diye gelde yapma stres olma al işte iki adet kist olmuşBen 4 ay klomen kullandim.doktor 6 ay dedi bende bi faydasi yok diye.asilamadan once biraz kendi haline birakayim dedim.biraz boyle devam ediyim olmazsa asilama icin gidicem yeniden doktora.hic bi sorun yok ne esimde ne bende.ama nasip olmadi henuz hic.gune gunune adet oluyorum.sadece insulin direnci vardi.onuda sinira kadar dusurdum bu ayda ilac kullaniyorum onun icin.bakalim bat 8 gun sonra nolucak gorucez.
Benzer seyler yasamisiz.benin doktorum iyi allahtan.yasim 30.vakti zamani degil demekki diyorum ne biliyim.gidersem doktora bende asilama icin giderim yoksa klomen filan kullanmak istemiyorum artik.rabbim yuzumuze gulsun ne diyim.bu ay olmazsa bi sut maydonoz buhari deniyim diyorum kendi kendime bisi yemicem sonucta bi zarari olmaz heralde.Rabbim gönlüne göre versin peki yasin kaç bu arada banada 4 ay kullan demişti ondan önce 2 ay kullanmıştım zaten bendede hiç bi sorun yok eşimde de sonra baktım ne klomen ne düzenli iliskivs.ile olmuyor bi gidip asilama yaptırmak istedimi söyledim birde baktım o süreçte 2 adet cikolata kistim oluşmuş çok kızdım drlara.beni başından atar gibi alismislar klomen ve stres yapma diye gelde yapma stres olma al işte iki adet kist olmuşve yaşım 31 iki hatta üç senem gitti zamana bırak klomen iç birde senin gibi yeter gitmicem dedim ve su ana geldim hayırlısı inşallah Rabbim gönlümüze göre verir
Tabi bu süreçte yap iyi olur hatta arkadaşlardan duyduğum nohut havuç incir nar ananas hamile kalmak istiyorlar icinmis.soğan kùrúnún cook faydasını gördüm ben klomen içtiğim ay yapmıştım bi seferinde Dr çok iyi gelişmiş sana ne verdik ne içtin filan demişti bende söylemiştim soğan kürü diyeBenzer seyler yasamisiz.benin doktorum iyi allahtan.yasim 30.vakti zamani degil demekki diyorum ne biliyim.gidersem doktora bende asilama icin giderim yoksa klomen filan kullanmak istemiyorum artik.rabbim yuzumuze gulsun ne diyim.bu ay olmazsa bi sut maydonoz buhari deniyim diyorum kendi kendime bisi yemicem sonucta bi zarari olmaz heralde.
Oyle canim yesil sebzeler filan hepsi iyi iste ins sonuclarimizda iyi olur.seninkide tutunur ins siki siki sana.guzel haberlerini verirsin bize.Tabi bu süreçte yap iyi olur hatta arkadaşlardan duyduğum nohut havuç incir nar ananas hamile kalmak istiyorlar icinmis.soğan kùrúnún cook faydasını gördüm ben klomen içtiğim ay yapmıştım bi seferinde Dr çok iyi gelişmiş sana ne verdik ne içtin filan demişti bende söylemiştim soğan kürü diyearkadaşımın dr.da bol bol havuç yiyin nohut yemeği yap ye bunlar yardimci gıdalar demiş bende sana söyleyim sonuçta yedimiz gidalar
Ayy inşallah cnmmOyle canim yesil sebzeler filan hepsi iyi iste ins sonuclarimizda iyi olur.seninkide tutunur ins siki siki sana.guzel haberlerini verirsin bize.
CAnım bende de çikolata kisti vardı ve büyüktüde sonra doktor Doğum kontrol ilacı verdi tabi o zamanlar evli değildim bi arkadaşımdan soğan kürü duyguydum ve hemen ilk adetimde başladım 2 yada 3 ay yaptım kist Yok oldu (= 6 Aydan bir de soğan kürüne devam ederim tekrar olmasın diye mutlaka denemelisin yumurtaların kalitesini de artıyor daha rahat gebe kalırsın şimdiden geçmiş olsun inşallah bebeğine tez zamanda kavuşursunMaşallah Allah bağışlasın :) Rabbim Ol deyince oluyor işte kist işin bahanesi.çikolata kistinin tedaviside yok.ilacı yokbüyüyünce cerrahi operasyonla alıyorlarmış onuda çok mecbur kalmadıkça önermem dedi doktorum.stresten ziyade korkuyorum.ya olmazsa ya anne olamazsam gibi düşünceler var aklımda.aşılamada %20 şans var gayet düşük genede umudumu kaybetmiyorum.
Çok teşekkür ederim :) bende kist olduğunu bilmeden önce soğan kürü yapmıştım.belkide kistler daha büyüktü o sayede küçüldü bilmiyorum.ama soğan kürünü kullanırken yada sonrasında hiç bir kanama vs olmadı.büyümesinde kist onada razıyım canımCAnım bende de çikolata kisti vardı ve büyüktüde sonra doktor Doğum kontrol ilacı verdi tabi o zamanlar evli değildim bi arkadaşımdan soğan kürü duyguydum ve hemen ilk adetimde başladım 2 yada 3 ay yaptım kist Yok oldu (= 6 Aydan bir de soğan kürüne devam ederim tekrar olmasın diye mutlaka denemelisin yumurtaların kalitesini de artıyor daha rahat gebe kalırsın şimdiden geçmiş olsun inşallah bebeğine tez zamanda kavuşursun
Yok canım daha yapılmadı.salı günü yapılacak.dün doktora gittim iki tane 21 mm yumurta büyümüş.ama cumartesiye kadar iğneyi kullanmamı istedi doktor.kistlerden korkuyorum diyorum doktora her gittiğimde.korkma hamileliğine engel değil sadece sperm o yumurtalara denk gelirse kist yüzünden döllenemezse o zaman engel olurdu onuda aşılamayla engellemiş oluyoruz dedi.sende korkma rahat ol aşılamanı yaptırmışsın bak olumlu düşün hormonların kötü etkilenmesin canımCnm naptin sende asilama yapıcaktin ilaçlar bittimi bende nasipse yarın asilama yaptiricam durumumuz çok benziyo bendede önce sebebiz infertilite dendi geçen ay iki tane çikolata kisti çıktıbakalım ne olucak hayirlisi
Devam et canım ara ara uygula faydası olur zararı olmuş hamilenkalmana da yardımcı olur inşÇok teşekkür ederim :) bende kist olduğunu bilmeden önce soğan kürü yapmıştım.belkide kistler daha büyüktü o sayede küçüldü bilmiyorum.ama soğan kürünü kullanırken yada sonrasında hiç bir kanama vs olmadı.büyümesinde kist onada razıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?