Çook teşekkür ederim :) peki herhangi bir sorununuz var mıydı?çikolata kisti beni korkutuyorMerhaba canım.Hayırlı olsun asilaman.Tutsun ve sağlıkla doğurmak nasip olsun İnşaAllah.Benim ilk asilamamdi ve tutmuştu canım.Ümit olsun sana..
Benim henüz aşılama yapılmadı.iğne kullanıyorum hazırlık aşamasındayım canım.sizde herhangi sorun var mıydı?benim kist korkutuyor beniBenimde çarşamba günü aşılamam oldu canım birşeyler hissediyor musun hareketlilik falan
Amin canım hayırlısıyla inşallah esimde varikosel vardı o yüzdendi olsun ya hayırlısı olsun dimdik durmamız lazım herşeyin hayırlısı inşallah dün gece rahatsizlandim üsütmüsüm ishal olmuşum karnima biranda ağır giriyordu benim de agriyordu sağ ve sol kasiklarimda ağrıdı bugunluk durum böyle ama üşüttüm o yüzdendir diyede düşünüyorumBenim henüz aşılama yapılmadı.iğne kullanıyorum hazırlık aşamasındayım canım.sizde herhangi sorun var mıydı?benim kist korkutuyor beniinşallah hayırlı sonuçlar alırız
.Çook teşekkür ederim :) peki herhangi bir sorununuz var mıydı?çikolata kisti beni korkutuyor
Üşüttüysen ondandır ama dikkat et bu dönem en çok dikkat etmen gereken dönemler.inşallah hemencecik hamile kalırız da kurtuluruz bu stresten.bu aşılamada olmasa bile diğer aşılmada olur :) ben çok stres yapıyorum buda hormonları etkiliyormuş.Amin canım hayırlısıyla inşallah esimde varikosel vardı o yüzdendi olsun ya hayırlısı olsun dimdik durmamız lazım herşeyin hayırlısı inşallah dün gece rahatsizlandim üsütmüsüm ishal olmuşum karnima biranda ağır giriyordu benim de agriyordu sağ ve sol kasiklarimda ağrıdı bugunluk durum böyle ama üşüttüm o yüzdendir diyede düşünüyorum
Bizdede yok sebepsiz olmaması çok daha zor.kistin etkisi %20 diyor doktorum.zaten kistle hamile kalan çok kişi var.çok şaşkınım.inşallah aşılamam tutar.
Hiçbir sorunumuz yoktu canım.
.Üşüttüysen ondandır ama dikkat et bu dönem en çok dikkat etmen gereken dönemler.inşallah hemencecik hamile kalırız da kurtuluruz bu stresten.bu aşılamada olmasa bile diğer aşılmada olur :) ben çok stres yapıyorum buda hormonları etkiliyormuş.
Bizdede yok sebepsiz olmaması çok daha zor.kistin etkisi %20 diyor doktorum.zaten kistle hamile kalan çok kişi var.çok şaşkınım.inşallah aşılamam tutar
İnofolic pco için veriyorlar canım.çikolata kistinin ilacı yok maalesef.hapay menapoza sokuyorlar ilaçla,adet olmayınca kist gidiyor.bide ameliyatı var onuda doktorlar önermiyor yumurta rezervine zarar geliyor diye.hamile kalınca geçebiliyormuş.bakalım neler olacak :).
Kisti olana inofolic combi veriyorlar canım .bence dene.soğan suyu da yapsaydin.o da iyi geliyormuş
.Kızlar sağ kasigim da batma var hayırlısı olsun inşallah
Ay gerçekten mi.
Amin İnşaAllah canım ayyy ne güzel.Benim de öyle olmuştu hamile kalınca
Ay gerçekten miYÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH NASİP EYLESİN (AMİN) kızın mı olmuştu oğl
.
Hangi tarafın yumurtasindan hamile kaldiysan orada oluyor batma canım.Benim bebeğim karnimda öldü ne yazikki
Hayırlı olsun :) bende bugün dördüncü iğnemi yaptım. Yarın son. Salı günü kontrole gideceğim. Bana bir kutu gonal f yazdı doktorum. Netten baktım ikinci kutu gerekirse raporlu alınıyor mu diye alınabiliyormuş. İlacın fiyatı 660 lira şok oldumSlm kızlar benim de bu ay ilk aşılama deneyimim olacak şuan iğneye başladım 2 . İğnemi vurdum 5 gün sonra kontrole gideceğim bakalım umarım aşılama işe yarar
Ben 450 ml olandan aldım okadar pahalı değildi 375 tl idi hatta biz biraz indirim yaptırıp aldık banada 2 adet yazmıştı doktor ama şimdilik 1 tane aldım raporla nasıl alınıyor acabaHayırlı olsun :) bende bugün dördüncü iğnemi yaptım. Yarın son. Salı günü kontrole gideceğim. Bana bir kutu gonal f yazdı doktorum. Netten baktım ikinci kutu gerekirse raporlu alınıyor mu diye alınabiliyormuş. İlacın fiyatı 660 lira şok oldum
Cnm rapor olayı şöyle eşinin ve kendinin vukuatlı nüfus kagit örneği vs.asilama için bu tip belgeleri toplayıp götürüyosun zaten tedaviyi nerde yapiyosan yonlendirir onlar sonra o istedikleri belgeleri götürüyosun sonra geri kalan işleri onlar hallediyor bi kaç gün içinde raporun çıkıyo yine hastanenin ilgili bolumden aliyosun.Ben 450 ml olandan aldım okadar pahalı değildi 375 tl idi hatta biz biraz indirim yaptırıp aldık banada 2 adet yazmıştı doktor ama şimdilik 1 tane aldım raporla nasıl alınıyor acaba
Normalde bu iğneler atıyorum 300 filansa yarısını devlet karşılıyor yarısını biz oduyoruzCnm rapor olayı şöyle eşinin ve kendinin vukuatlı nüfus kagit örneği vs.asilama için bu tip belgeleri toplayıp götürüyosun zaten tedaviyi nerde yapiyosan yonlendirir onlar sonra o istedikleri belgeleri götürüyosun sonra geri kalan işleri onlar hallediyor bi kaç gün içinde raporun çıkıyo yine hastanenin ilgili bolumden aliyosun.
Heryerde farklı mı oluyor acaba ben hiç böyle şeyler yapmadım. Doktorum sgkdan direk bilgilerini alıyoruz ben burdan bildirdim sen direk eczaneye gidebilirsin dedi.Cnm rapor olayı şöyle eşinin ve kendinin vukuatlı nüfus kagit örneği vs.asilama için bu tip belgeleri toplayıp götürüyosun zaten tedaviyi nerde yapiyosan yonlendirir onlar sonra o istedikleri belgeleri götürüyosun sonra geri kalan işleri onlar hallediyor bi kaç gün içinde raporun çıkıyo yine hastanenin ilgili bolumden aliyosun.
Benimki 900 ml canım. O yüzden daha pahalı. Doktora raporlu almak istediğini söylersen seni yönlendirir. Benim doktorum sgkdan direk bilgilerini alıyoruz ben burdan bildirdim sen direk eczaneye gidebilirsin dedi.Ben 450 ml olandan aldım okadar pahalı değildi 375 tl idi hatta biz biraz indirim yaptırıp aldık banada 2 adet yazmıştı doktor ama şimdilik 1 tane aldım raporla nasıl alınıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?