Gebeliğe Hazırlık İlk aşılama..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Merhaba arkadaşlar.dualarınıza ihtiyacım var.bugün aşılama için tedaviye başladık.eşimde hiç sorun yok.bende iki tane 2.5 santimlik çikolata kisti var.onun dışında herşey normal.rahim filmi çekildi oda temiz çıktı.tek korkum kistlerin aşılamaya engel olabileceğiydi ama doktorum alakası yok rahat ol diyor.çikolota kistiyle hamile kalan çok kişi var forumda okudum.nolur bana moral verin sizinle paylaşınca derdimi rahatlıyorum.

inşallah gönlünce olur canım
evet örnekleri vae

inşallah gönlünce olur canım
evet örnekleri vae
Amin inşallah çok teşekkür ederim.şikayetim hiç yoktu ağrı sızı vs.jinekolojik muayene sırasında kistler kötü sürpriz yaptı.doktorum küçük kistler korkma hamile kalınca oda geçer diyor.aslında kistlerin varlığından korkmuyorum ama onlar yüzünden evlat sahibi olamamaktan korkuyorum.doktorum adet gören her kadın anne olur rahat ol diyor ama gel bana anlat :) çok evhamlıyım.boşu boşuna panik atak olmadım işte :)

stres yapma canım
bak sana ne dicem
ben kızıma gebe kalmadan hatta evlenmeden önce uzun süredir kistlerle savasıyordum illa ki kistim olurdu
hatta pko dendi doktor tedavi görüp düzeltmezsen gebelikte sıkıntı yaşarsın dedi
ünv deydim daha eve geldim ev arkadaşlarımla ağlaştık falan
evlendim ilk ay hamile kaldım evlenmeden birkaç ay öncedirde ilaç kullanmadım

Maşallah Allah bağışlasın :) Rabbim Ol deyince oluyor işte kist işin bahanesi.çikolata kistinin tedaviside yok.ilacı yok büyüyünce cerrahi operasyonla alıyorlarmış onuda çok mecbur kalmadıkça önermem dedi doktorum.stresten ziyade korkuyorum.ya olmazsa ya anne olamazsam gibi düşünceler var aklımda.aşılamada %20 şans var gayet düşük genede umudumu kaybetmiyorum.

Benimde çarşamba günü aşılamam oldu canım birşeyler hissediyor musun hareketlilik falan

Sende yaptirmistn dmi sanki nickini gormustum canim?
Evet canım yaptirdik çarşamba günü suan bekleyisteyiz ışte bir türlü hissedrmiyorum dün sağ sol kasik ve belimde biraz ağrım vardı ama bugün hiç agrim yok hiçbirşey hissetmiyorum

Merhaba canım.Hayırlı olsun asilaman.Tutsun ve sağlıkla doğurmak nasip olsun İnşaAllah.Benim ilk asilamamdi ve tutmuştu canım.Ümit olsun sana..
Amin canım hayırlısıyla inşallah çok sagol sen aşılama olduktan sonra birşeyler falan hissediyor muydun

Evet canım yaptirdik çarşamba günü suan bekleyisteyiz ışte bir türlü hissedrmiyorum dün sağ sol kasik ve belimde biraz ağrım vardı ama bugün hiç agrim yok hiçbirşey hissetmiyorum
Rabbimin kahrindada lutfu vardir sonuc ne olursa olsun hayirlisi ile olsun insallah.. ibrahim suresini meryem suresini acip bol bol dinlemeni tavsiye ederim.. birde rabbişrahli duasini okumani.. okuyorsan tabi.. dinleyedebilirsin.. guzel bir evlat nasip etsin sana insallah hepimize

Aminnn hayırlısıyla inşallah ALLAH C. C YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah evlat nasip eylesin kurban olduğum RABBİM hayırlısıyla nasip eylesin inşallah

Aminnn hayırlısıyla inşallah ALLAH C. C YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah evlat nasip eylesin kurban olduğum RABBİM hayırlısıyla nasip eylesin inşallah
Bende cok karisik duygulardayim biliyormusun hastaligimi bekliyorum ama icimde tuhaflik var cozemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…