• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLK AŞILAMA SÜRECİM

babyblue3

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
26
11
8
33
Merhaba Kızlar. Bu siteyi uzun süredir takip ediyordum. Sonunda üye oldum ve yazmak istedim. 32 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Bir kaç ay önce yumurtalıklarımın tembel olduğunu ve çatlayacak olgunluğa kendi başlarına ulaşamadığını öğrendik ve 11.08.2023 Cuma günü ilk aşılamam yapıldı. Eşimde bir problem yok. İlk aşılaması tutanlar var mı? Yazıp bana moral verebilirseniz çok çok sevinirim. Ayrıca çift rahmim var. Doktorun dediğine göre bu da doğurganlığımı arttırıyormuş. Doktorum da alanında uzman bir prof, kendisine çok güveniyorum. Talimatlarını harfi harfine yapıyorum. Bugün 3.günüm.

Merhaba Kızlar. Bu siteyi uzun süredir takip ediyordum. Sonunda üye oldum ve yazmak istedim. 32 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Bir kaç ay önce yumurtalıklarımın tembel olduğunu ve çatlayacak olgunluğa kendi başlarına ulaşamadığını öğrendik ve 11.08.2023 Cuma günü ilk aşılamam yapıldı. Eşimde bir problem yok. İlk aşılaması tutanlar var mı? Yazıp bana moral verebilirseniz çok çok sevinirim. Ayrıca çift rahmim var. Doktorun dediğine göre bu da doğurganlığımı arttırıyormuş. Doktorum da alanında uzman bir prof, kendisine çok güveniyorum. Talimatlarını harfi harfine yapıyorum. Bugün 3.günüm.
Merhaba ben de 35 yaşındayım 2.aşılamamı oldum uzun bi süre ara vermiştim enfeksiyon ve mantar tedavim 2 3 yılımı aldı çünkü. Salı günü aşılama yapıldı. Estrofem ve progestan kullanıyorum sanırım onların etkisiyle aşırı şişkinlik ve gaz var uyku hali vs. Dün sol kasğımda yumurtalıkların oralarda bi yerde sanırım, nokta şeklinde bir ağrı sızı oluştu. Tek bir yerde yani. Bugün hala devam ediyor. İlaçların etkisidir diye düşünüyorum. Umarım tutmuştur da gebe kalırız artık.

Merhaba ben de 35 yaşındayım 2.aşılamamı oldum uzun bi süre ara vermiştim enfeksiyon ve mantar tedavim 2 3 yılımı aldı çünkü. Salı günü aşılama yapıldı. Estrofem ve progestan kullanıyorum sanırım onların etkisiyle aşırı şişkinlik ve gaz var uyku hali vs. Dün sol kasğımda yumurtalıkların oralarda bi yerde sanırım, nokta şeklinde bir ağrı sızı oluştu. Tek bir yerde yani. Bugün hala devam ediyor. İlaçların etkisidir diye düşünüyorum. Umarım tutmuştur da gebe kalırız artık.
Bende aşılama yaptırdım bir hafta oldu benimde aşırı uyku halim var yataktan kafamı kaldıramıyorum hep bı yorgun hissediyorum kendimi göğüslerim ağrıyor ilaçlardan heralde

aşılama için estrofem kullanmak şartmı ben de kullandım ama yan etkileri çokmuş doktor bana progestansız kullandırdı galiba progeatanla içmek gerekiyormuş

Estrofem ve progestan kullanıyorum forumda okuduğum kadarıyla şişkinlik ve ağrı yapıyormuş benimki ondan sanırım:KK43:
Progestan fitil olarak bende kullanıyorum 2 gündür sabah akşam bende de ağrı şişkinlik oldu enfeksiyon falan değildir inş yada kist mist ağrılarıbende bebiştendr diye ümitlenmişti kasılma gibi rahmimde de kramp oluyordiyr meğer progestan MK imiş 😔

Ay aynı ağrı bende de oldu çat iğnesinden 2 günsonra progestana başladım. Şişkinlik gaz bende de oldu karnımda kasılmalar rahim bölgemde gerginlik kramp fitil şeklinde kullanıyorum inş enfeksiyon falan dan değildir ya da kist mist

Ben de geçen cuma oldum
Bende geçen cuma çat iğnesi vuruldum sonraki iki 3 gün ilişk şimdi karnımda kramplar oluyor şişkinlik gaz
rahim bölgem de kasılmalar oluyor . Progestan a da başladım 2-3 gündür fitil olarak koyuyorum acaba ondan mj devam etsem mi bıraksak mj ki olumsuz etki mi yaptı rahmime falan ya da enfeksiyon mu oldu ki

ben fitil veya başka bir ilaç hiç kullanmadım bu süreçte. sadece folik asit. doktor başka bir ilaç vermedi açıkcası

Progestan fitil olarak bende kullanıyorum 2 gündür sabah akşam bende de ağrı şişkinlik oldu enfeksiyon falan değildir inş yada kist mist ağrılarıbende bebiştendr diye ümitlenmişti kasılma gibi rahmimde de kramp oluyordiyr meğer progestan MK imiş 😔
Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullanıyorum malesef. Reglime 3 4 gün kaldı. Ama bende umut kalmadı...

umudunuzu kaybetmeyin. tuttuysa her türlü tutunur. bende hiç bir belirti vs hiç bir şey yoktu tüm süreç boyunca

Progestan dan mı olmuş
Hiçbir fikrim yok 🤷‍♀️ şanssızlık bence... aşırı halsizlik var bugün aşılamanın 9.günü. belirtilerim var ama ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu varken hamile kalınamıyor

Back