İLK AŞILAMA HEYECANI:)

mrsmrs8

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
16
4
6
31
Kızlar merhaba,dün Ovitrelle çatlama iğnesini yaptırdım bu akşamda aşılama yapılacak.İlk kez yapılacağı için heyecanlıyım.Hamile kalma olasılığı düşük olduğu için endişeliyim de.Tecrübelerinizi, neye dikkat etmem gerektiğini benimle paylaşabilir misiniz.

Daha deneyimlileri vardır belki bilmiyorum ama Normal yolla olan süreç gibi düşünmek lazım ekstra birşey yapmamı istemedi doktorum günlük rutin hayatıma devam ettim ben evden işe işten eve çok ağır yük vs kaldırmamaya özen gösteriyorum sadece 19 ocakta aşılama oldum bende. Benimde ilk aşılama.

Merhaba canım bende 2. Asilamamda 6. Günümdeyim dikkat etmen gereken sadece çok fazla egilmemeye çalış çokta yükseğe uzanmamaya çalış ve ağır kaldırma kendini çok yormadan zorlamadan normal hayatına devam et stres yapma seni üzen herkesten her şeyden bu süreçte uzak durup kafanı rahatlat elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış düzenli uyumaya çalış bu yani normal hayatta dikkat etmemiz gereken ama dikkat etmediğimiz şeyler fitil falan verirse de mutlaka düzenli kullan ihmal etme

Merhaba, ben de 1 şubatta aşılama oldum. Klomen kullandıktan 2 gün sonra kontrole gittim Solda 12 sağla 18,16,14,12 m 4 yumurtan var dendi. Çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonrasına ilk aşılamam oldu. Bugün 3. Günüm. Herhangi bir belirtim yoktu sağ kaşığım ağrıyordu bu yumurta çatlamasından da olabiliyor ama bugün sadece 2 saat ayakta durdum ve bel ağrısından öldüm. Sizin belirtileriniz nelerdi? Daha önce aşılama yapan var mı?

Hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah psikolojik olarak zor süreçler çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Merhaba canım benim hiç belirtim yokarada kasık ağrısı oluyor o kadarHayırlısı olsun hepimiz için

Benim de Salı günü olacak ilk aşılamam heyecanlıyım yediğim besinlere dikkat ediyorum bu süreçte biraz da aşılamadan sonra rapor almayı düşünüyorum stres de etken işyeri stresinden uzaklaşmak istiyorum

Haklısınız stres önemli etken.Ben de ilk kez yaptırdığım için heyecanlıydım :)Rabbim hayırlısını versin hepimize

Merhaba,
Evet istatistiklere bakarsan aşılamanın şansı çok düşük ama gerçek hayata bakınca pozitifi gören bir çok insan var.
Stress yapmamaya çalış sakin ol.
Pozitif düşün, beslenmene dikkat et.
İnşallah hayırlısıyla olur.

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…