Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İLK AŞILAMA HEYECANI:)
- Konu Sahibi mrsmrs8
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama #aşılamatedavisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Mayıs 2018
- 13
- 3
- 86
- 30
Daha deneyimlileri vardır belki bilmiyorum ama Normal yolla olan süreç gibi düşünmek lazım ekstra birşey yapmamı istemedi doktorum günlük rutin hayatıma devam ettim ben evden işe işten eve çok ağır yük vs kaldırmamaya özen gösteriyorum sadece 19 ocakta aşılama oldum bende. Benimde ilk aşılama.
- 24 Ağustos 2023
- 441
- 121
- 23
- 26
Merhaba canım bende 2. Asilamamda 6. Günümdeyim dikkat etmen gereken sadece çok fazla egilmemeye çalış çokta yükseğe uzanmamaya çalış ve ağır kaldırma kendini çok yormadan zorlamadan normal hayatına devam et stres yapma seni üzen herkesten her şeyden bu süreçte uzak durup kafanı rahatlat elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış düzenli uyumaya çalış bu yani normal hayatta dikkat etmemiz gereken ama dikkat etmediğimiz şeyler fitil falan verirse de mutlaka düzenli kullan ihmal etme
Merhaba, ben de 1 şubatta aşılama oldum. Klomen kullandıktan 2 gün sonra kontrole gittim Solda 12 sağla 18,16,14,12 m 4 yumurtan var dendi. Çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonrasına ilk aşılamam oldu. Bugün 3. Günüm. Herhangi bir belirtim yoktu sağ kaşığım ağrıyordu bu yumurta çatlamasından da olabiliyor ama bugün sadece 2 saat ayakta durdum ve bel ağrısından öldüm. Sizin belirtileriniz nelerdi? Daha önce aşılama yapan var mı?
Merhaba canım bende 2. Asilamamda 6. Günümdeyim dikkat etmen gereken sadece çok fazla egilmemeye çalış çokta yükseğe uzanmamaya çalış ve ağır kaldırma kendini çok yormadan zorlamadan normal hayatına devam et stres yapma seni üzen herkesten her şeyden bu süreçte uzak durup kafanı rahatlat elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış düzenli uyumaya çalış bu yani normal hayatta dikkat etmemiz gereken ama dikkat etmediğimiz şeyler fitil falan verirse de mutlaka düzenli kullan ihmal etme
Hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah psikolojik olarak zor süreçler çok teşekkür ederim cevaplarınız içinDaha deneyimlileri vardır belki bilmiyorum ama Normal yolla olan süreç gibi düşünmek lazım ekstra birşey yapmamı istemedi doktorum günlük rutin hayatıma devam ettim ben evden işe işten eve çok ağır yük vs kaldırmamaya özen gösteriyorum sadece 19 ocakta aşılama oldum bende. Benimde ilk aşılama.
Merhaba canım benim hiç belirtim yokarada kasık ağrısı oluyor o kadarHayırlısı olsun hepimiz içinMerhaba, ben de 1 şubatta aşılama oldum. Klomen kullandıktan 2 gün sonra kontrole gittim Solda 12 sağla 18,16,14,12 m 4 yumurtan var dendi. Çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonrasına ilk aşılamam oldu. Bugün 3. Günüm. Herhangi bir belirtim yoktu sağ kaşığım ağrıyordu bu yumurta çatlamasından da olabiliyor ama bugün sadece 2 saat ayakta durdum ve bel ağrısından öldüm. Sizin belirtileriniz nelerdi? Daha önce aşılama yapan var mı?
- 24 Ağustos 2023
- 441
- 121
- 23
- 26
Ne demek amin inşallah çocuk sahibi olmak isteyip hak eden herkese Rabbim nasip ederHayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah psikolojik olarak zor süreçler çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Haklısınız stres önemli etken.Ben de ilk kez yaptırdığım için heyecanlıydım :)Rabbim hayırlısını versin hepimizeBenim de Salı günü olacak ilk aşılamam heyecanlıyım yediğim besinlere dikkat ediyorum bu süreçte biraz da aşılamadan sonra rapor almayı düşünüyorum stres de etken işyeri stresinden uzaklaşmak istiyorum
Kızlar merhaba,dün Ovitrelle çatlama iğnesini yaptırdım bu akşamda aşılama yapılacak.İlk kez yapılacağı için heyecanlıyım.Hamile kalma olasılığı düşük olduğu için endişeliyim de.Tecrübelerinizi, neye dikkat etmem gerektiğini benimle paylaşabilir misiniz.
Merhaba,
Evet istatistiklere bakarsan aşılamanın şansı çok düşük ama gerçek hayata bakınca pozitifi gören bir çok insan var.
Stress yapmamaya çalış sakin ol.
Pozitif düşün, beslenmene dikkat et.
İnşallah hayırlısıyla olur.
İnşallahMerhaba,
Evet istatistiklere bakarsan aşılamanın şansı çok düşük ama gerçek hayata bakınca pozitifi gören bir çok insan var.
Stress yapmamaya çalış sakin ol.
Pozitif düşün, beslenmene dikkat et.
İnşallah hayırlısıyla olur.