• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk asılama da hamile kalanlar bilgilerimizi paylasalım destek olalım birbirimıze

İnşallah canım amin ınsallah vardır bebıs umudunu kaybetme ilk asılamamı
İlk defa canım, benim aşılamak kolay oldu ama eve geldim ateşim yükseldi karnımda inanilmaz ağrılar oluşturdu. Bir gün boyunca kendime gelemedim. Sonra şükür iyi oldum. Şimdide bekliyorum zaman geçmiyor

Herkes te farklı oluyormus canım kimi hıc hısseymıyormus 1 dk suruyormıs ama ben cok etkilendim 15 dk falan surdu dar ve tıkalı dediler benim cok zor oldu

İlk defa canım, benim aşılamak kolay oldu ama eve geldim ateşim yükseldi karnımda inanilmaz ağrılar oluşturdu. Bir gün boyunca kendime gelemedim. Sonra şükür iyi oldum. Şimdide bekliyorum zaman geçmiyor
Merhabalar
Bende 14 ünde aşılama oldum. Bugün 13 gün oldu. Salı günü adet günüm. Olmazsam test yapıcam. 3 yıldır istiyorum. Herhangi bir sorun olmamasına rağmen hiç gebelik oluşmadı. Yaklaşık bir yıldır (korona sebebiyle ara verdim başlarında) takip ediyorduk doktorla. 4 kez çatlatma yaptım. Aslında 2 kez daha denemek istedi doktor ama ben aşılamaya geçmek istedim artık çok bunalmıştım.
Aşılama bende de çok ağrısız olmadı, hissettim az da olsa ama kısa sürdü. Femara kullandım ardından ovitrelle. Aşılama sonrası herhangi bir şey vermedi dr. Bir iki günüm kaldı ama adet belirtileri de var 🤷🏼‍♀️ Korkuyorum. Zaten bu aşılamamı zorla yaptık pazara geliyodu aslında aşılama günüm. İğneyi geç yaptık pazartesiye sarkıttık. Bu ayda adet olursam yine yasaklara gelicek 😢

Merhabalar
Bende 14 ünde aşılama oldum. Bugün 13 gün oldu. Salı günü adet günüm. Olmazsam test yapıcam. 3 yıldır istiyorum. Herhangi bir sorun olmamasına rağmen hiç gebelik oluşmadı. Yaklaşık bir yıldır (korona sebebiyle ara verdim başlarında) takip ediyorduk doktorla. 4 kez çatlatma yaptım. Aslında 2 kez daha denemek istedi doktor ama ben aşılamaya geçmek istedim artık çok bunalmıştım.
Aşılama bende de çok ağrısız olmadı, hissettim az da olsa ama kısa sürdü. Femara kullandım ardından ovitrelle. Aşılama sonrası herhangi bir şey vermedi dr. Bir iki günüm kaldı ama adet belirtileri de var 🤷🏼‍♀️ Korkuyorum. Zaten bu aşılamamı zorla yaptık pazara geliyodu aslında aşılama günüm. İğneyi geç yaptık pazartesiye sarkıttık. Bu ayda adet olursam yine yasaklara gelice
Eğer iğneden 36 saat sonra cagirdiysalar önemi yok. Çatlatma ignesini bir gün geciktirmek. İl

Herkes te farklı oluyormus canım kimi hıc hısseymıyormus 1 dk suruyormıs ama ben cok etkilendim 15 dk falan surdu dar ve tıkalı dediler benim cok zor oldu

Merhabalar
Aşılama bende de çok ağrısız olmadı, hissettim az da olsa ama kısa sürdü. Femara kullandım ardından ovitrelle. Aşılama sonrası herhangi bir şey vermedi dr. Bir iki günüm kaldı ama adet belirtileri de var 🤷🏼‍♀️ Korkuyorum. Zaten bu aşılamamı zorla yaptık pazara geliyodu aslında aşılama günüm. İğneyi geç yaptık pazartesiye sarkıttık. Bu ayda adet olursam yine yasaklara gelicek
Eğer iğneden 36 saat sonra cagirdiysalar önemi yok. Çatlatma ignesini bir gün geciktirmek. İl
Evet öyle yaptık sorun olmadı ama her şey çok sıkışık oldu. Eşim tahlil için farklı bir merkeze gitti. Zor sıra bulduk. Korona dolayısıyla 10 da açılıyormuş o tarz yerler artık. Ucu ucuna yetiştik.

Merhabalar
Aşılama bende de çok ağrısız olmadı, hissettim az da olsa ama kısa sürdü. Femara kullandım ardından ovitrelle. Aşılama sonrası herhangi bir şey vermedi dr. Bir iki günüm kaldı ama adet belirtileri de var 🤷🏼‍♀️ Korkuyorum. Zaten bu aşılamamı zorla yaptık pazara geliyodu aslında aşılama günüm. İğneyi geç yaptık pazartesiye sarkıttık. Bu ayda adet olursam yine yasaklara gelicek

Evet öyle yaptık sorun olmadı ama her şey çok sıkışık oldu. Eşim tahlil için farklı bir merkeze gitti. Zor sıra bulduk. Korona dolayısıyla 10 da açılıyormuş o tarz yerler artık. Ucu ucuna yetiştik.
Hayırlısı olsun hepimize l için

Merhabalar ben ilk adilamada hamile kalanlardanim bugun ogrendim bnde hamile olduğumu arkadaslar adetin 3 günü klomen die ilac başlatıyor doktor yumurta gelisimine bakiyor 1 2 hafta sonra yumurta catlatma ignesi verdi onu vurunduktan 24 saat icinde aşılama yapıldı sonrasinda progesteron ilac verdi gebelik olursa bebek tutunsun die merak ettiginiz baska birsey varsa cevaplayabilirim 😊
Hayırlı olsun öncelikle 🤗 adet öncesi belirtileriniz oldu mu acaba

Hayırlı olsun öncelikle 🤗 adet öncesi belirtileriniz oldu mu acaba
Teşekkür ederim adet öncesi belirtim olmadi zaten ben ilaçla adet oluyordum canim adetlerimi belkide o yüzden adet öncesi belirti yaşamadım he bir tek ilac icip adet olcagim zaman goguslerimde hassasiyet oluyordu gebelik başlangıçta da oldu ☺️

Back
X