- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Tamamen bayildim bisey hissetmedim islem sirasinda ama uyaninca kasik agrim oldu biraz ve az kanamam
pekı nekadar surede ayıldın cnm??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamen bayildim bisey hissetmedim islem sirasinda ama uyaninca kasik agrim oldu biraz ve az kanamam
İslemden 10,dk sonra uyandimpekı nekadar surede ayıldın cnm??
İnsilun direnci vs bakilmadi ama hormonlar lh disinda normaldinormaldipekı cnm sende insülin direnci falan warmıydı?yada prolaktın hormonunda yukseklık warmıydı???bizde malum lh hormonları baya tavan yapıyo.baktımı doktor bunlara sende ??
İnsilun direnci vs bakilmadi ama hormonlar lh disinda normaldinormaldi
Merhaba, meslektaşız galiba:)hamileliğin hayırlı olsun, benim de haftaya aşılamam olacak...Canim yaaa çok sevindim.Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :))) bende adet olmayi bekliyorum. Ağustosta asilamaya gecicez. 3 ay klomen tedavisi gördüm ama olmadi. İnşaallah Rabbim babada ilk asilamada nasip eder. Bu arada bende PCO luyum
sizde kimyager misiniz? o zaman meslektaşız :)) teşekkür ederim canım. aşılamanda hayırlı olsun. ama ben aşılama ile hamile kaladım canım. ben geçen sene 2 kez aşılama oldum ama tutmadı maalesef. başka bi sıkıntı varmış.Merhaba, meslektaşız galiba:)hamileliğin hayırlı olsun, benim de haftaya aşılamam olacak...
Evet kimyagerim ben de:) sizde problem neydi, tüp bebek mi, kendiliğinden mi oldu, darısı isteyen herkese olsun inşallah...sizde kimyager misiniz? o zaman meslektaşız :)) teşekkür ederim canım. aşılamanda hayırlı olsun. ama ben aşılama ile hamile kaladım canım. ben geçen sene 2 kez aşılama oldum ama tutmadı maalesef. başka bi sıkıntı varmış.
canım ben temmuz ayında rahimde şekil bozukluğundan dolayı histeroskopi oldum. eylül ayında doğal yolla hamile kaldım çok şükür. darısı isteyen herkese olsun canımmEvet kimyagerim ben de:) sizde problem neydi, tüp bebek mi, kendiliğinden mi oldu, darısı isteyen herkese olsun inşallah...
Doktorum rahim filnini 2. Plana attı bizde, aşılama negatif sonuçlanırsa yapalım dedi, ama ne güzel sen kendiliğinden hamile kalmışsın, çok sevindim tatlım...böyle durumda olan çok var sanırım, rahim filmi sonrası kendiliğinden hamile kalan...canım ben temmuz ayında rahimde şekil bozukluğundan dolayı histeroskopi oldum. eylül ayında doğal yolla hamile kaldım çok şükür. darısı isteyen herkese olsun canımm
Merhaba canım,bu hafta aşılama planlanıyordu, durumlar değişti, doktorumu değiştirdim, yeni doktorum rahim filmi olmadan aşılama yapmıyor, benim de rahim filmim çekilecek, ondan sonraki sürece bakılıp gerekliyse aşılama yapılacak.canım ben temmuz ayında rahimde şekil bozukluğundan dolayı histeroskopi oldum. eylül ayında doğal yolla hamile kaldım çok şükür. darısı isteyen herkese olsun canımm
canım doktorun doğru bir karar vermiş. çünkü aşılama ve tüp bebek öncesi mutlaka hsg (rahim filmi) isteniyor. sonuçta aşılama ve tüp bebek hem maliyetli, zaman alıcı hemde bir sürü hormon ilacı alınan yöntemler ve rahim ile tüplerin durumu görülmeden bu işlem yapılmamalı.Merhaba canım,bu hafta aşılama planlanıyordu, durumlar değişti, doktorumu değiştirdim, yeni doktorum rahim filmi olmadan aşılama yapmıyor, benim de rahim filmim çekilecek, ondan sonraki sürece bakılıp gerekliyse aşılama yapılacak.
İnşallah ben de senin gibi film sonrası doğal yolla hamile kalırım, dua istiyorummm...
canım doktorun doğru bir karar vermiş. çünkü aşılama ve tüp bebek öncesi mutlaka hsg (rahim filmi) isteniyor. sonuçta aşılama ve tüp bebek hem maliyetli, zaman alıcı hemde bir sürü hormon ilacı alınan yöntemler ve rahim ile tüplerin durumu görülmeden bu işlem yapılmamalı.
canım ben film sonrası değil histeroskopi ameliyatı sonrası hamile kaldım ama hsg sonrası hamile kalan bir sürü kişi var, Rabbim vesile kılarak inş. bebişini nasip eder
canım aslında hsg'de de belliymiş ama gittiğim doktorlar anlamadı. eğerse rahimde şekil bozuk varmış. sonrasında başka bir doktor anladı, hem muayene etti ve hsg'de de gösterdi. rahmin şekli düzeltildi. canım ben C kollu dijital röntgen ve DSA cihazı kullanılarak hsg çektirdim. anestezi, ağrı sızı, kanama hiç bişey olmadı. yürüye yürüye girdim çıktım. toplamda 10 dk sürdü.Çok sağol canım, inşallah sonuçları da güzel olur. Peki histeroskopi ameliyatına ihtiyaç duyulduğu hsg sonrasında mı belli oldu sende, sendeki sıkıntı neydi de ameliyat olmuştun, yöntemi bilmediğim için soruyorum ve film çektirdiysen acılı ağrılı bir işlem mi, bilgi verir misin , İnşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına, amin...
Teşekkür ederim tatlım, senin de ilk gebeliğin değil mi, kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin,özelde mi oldun ameliyatını? sende klomenle tedavi gördün değil mi, yumurta gelişimi oluyor muydu sende, bir de rahim filmi devlet hastanesinde ücretli mi bilen var mı? klomen uucuz bir ilaç ama klomen yetersiz gelirse iğneye geçeceğiz dedi doktorum, iğne ücretleri hakkında da bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. ne ço ksoru sordum:)canım aslında hsg'de de belliymiş ama gittiğim doktorlar anlamadı. eğerse rahimde şekil bozuk varmış. sonrasında başka bir doktor anladı, hem muayene etti ve hsg'de de gösterdi. rahmin şekli düzeltildi. canım ben C kollu dijital röntgen ve DSA cihazı kullanılarak hsg çektirdim. anestezi, ağrı sızı, kanama hiç bişey olmadı. yürüye yürüye girdim çıktım. toplamda 10 dk sürdü.
hiç sorun değil hepsine tek tek cevap vereyimTeşekkür ederim tatlım, senin de ilk gebeliğin değil mi, kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin,özelde mi oldun ameliyatını? sende klomenle tedavi gördün değil mi, yumurta gelişimi oluyor muydu sende, bir de rahim filmi devlet hastanesinde ücretli mi bilen var mı? klomen uucuz bir ilaç ama klomen yetersiz gelirse iğneye geçeceğiz dedi doktorum, iğne ücretleri hakkında da bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. ne ço ksoru sordum:)
Bravo meslektaşımaçok teşekkür ederim canım ya, çok çok açıklayıcı olmuşsun, süpersin:)hiç sorun değil hepsine tek tek cevap vereyim
evet canım ilk gebeliğim daha önce hiç hamile kalamamıştım. zaten şekil bozukluğu tutunmayı engellermiş, tutunsa bile düşük olurmuş. 30 yaşına girdim, 5 yıl 3 aylık evliyim. evet canım özelde oldum ameliyatımı.
canım ben 3 ay klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum. sonra hsg çektirdim. sonra 2 kez aşılama oldum. sonra tüp bebek için gittik ve şekil bozukluğu dendi ameliyat oldum. 6 ay deneme süresi vermişti doktor. olmazsa tüp yaparız demişti. canım geçen yıl iğnenin 450 ul gonal-f kullandım aşılamalarda fiyatı 375 tl'di. ama daha başka iğnelerde var onların fiyatını bilmiyorum. eğer devlette yaptıracaksan rapor çıkartabiliyorlarmış. iğneler daha ucuza denk geliyormuş. ben her ay düzenli adet görüyorum canım yani yumurtlama oluyor ama pco'ya yatkınlık var. bence devlette rahim filmi için ücret istemezler ya da çok cüzi miktarda olur ama net bi bilgim yok canım.
arada atladığım bişey var mı??
Bugün gittik doktora 2 adet 20 mm, 1 adet 17.3 mm olmak üzere 3 adet sağlı sollu yumurtam gelişmiş, doktorum klomen böyle işte hemen tepki vermiyor vücut, en az 6 gün geçmesi gerekli dedi, klomene vücudumun tepki vermesine sevindik. yarına çatlatma iğnesi verdi, bugünden başlamak üzere gün aşırı da ilişki önerdi, 3 ay aşılama yapmayacağını da söyledi, değerlerimize göre aşılama kategorisinde değilmişiz, doğal yolla olurmuş, bakalım bu ay doğal yolla deneyeceğiz. Herkesin dilekleri kabul olur inşallah....hiç sorun değil hepsine tek tek cevap vereyim
evet canım ilk gebeliğim daha önce hiç hamile kalamamıştım. zaten şekil bozukluğu tutunmayı engellermiş, tutunsa bile düşük olurmuş. 30 yaşına girdim, 5 yıl 3 aylık evliyim. evet canım özelde oldum ameliyatımı.
canım ben 3 ay klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum. sonra hsg çektirdim. sonra 2 kez aşılama oldum. sonra tüp bebek için gittik ve şekil bozukluğu dendi ameliyat oldum. 6 ay deneme süresi vermişti doktor. olmazsa tüp yaparız demişti. canım geçen yıl iğnenin 450 ul gonal-f kullandım aşılamalarda fiyatı 375 tl'di. ama daha başka iğnelerde var onların fiyatını bilmiyorum. eğer devlette yaptıracaksan rapor çıkartabiliyorlarmış. iğneler daha ucuza denk geliyormuş. ben her ay düzenli adet görüyorum canım yani yumurtlama oluyor ama pco'ya yatkınlık var. bence devlette rahim filmi için ücret istemezler ya da çok cüzi miktarda olur ama net bi bilgim yok canım.
arada atladığım bişey var mı??
Bugün gittik doktora 2 adet 20 mm, 1 adet 17.3 mm olmak üzere 3 adet sağlı sollu yumurtam gelişmiş, doktorum klomen böyle işte hemen tepki vermiyor vücut, en az 6 gün geçmesi gerekli dedi, klomene vücudumun tepki vermesine sevindik. yarına çatlatma iğnesi verdi, bugünden başlamak üzere gün aşırı da ilişki önerdi, 3 ay aşılama yapmayacağını da söyledi, değerlerimize göre aşılama kategorisinde değilmişiz, doğal yolla olurmuş, bakalım bu ay doğal yolla deneyeceğiz. Herkesin dilekleri kabul olur inşallah....