ılk arabam

nur51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
191
0
bebgıne ılk arabam alan varmı bebegınız serek bınıyormu bende almak ıstıyorum bılgılendırırmısınız benı.
mirmirmirmir

canım biz aldık. araba olarak çok hoşuna gidiyor ama diğer türlü pek kullanamıyoruz çünkü ada öne eğilip ön taraftaki oyuncaklarla oynamayı tercih ediyor. ama en sevdiği oyuncaklarından oldu sürekli üstündekilerle oynuyor

canım ben kullanıyorum ve kızım bayılıyor ve yurumesınıde ılerlettı onunla onu almadan once sıralıyordu aldıktan kısa sure sonra ayakta dıkılmeye başladı hıcbıryere tutunmadan şimdide gene tutunmadan bikaç adım atıp olduğu yere oturuyor ayrıca ustundekı oyuncaklarıda cok dıkkatını çekiyor ben kesınlıkle tavsıye ederım

canım biz aldık. araba olarak çok hoşuna gidiyor ama diğer türlü pek kullanamıyoruz çünkü ada öne eğilip ön taraftaki oyuncaklarla oynamayı tercih ediyor. ama en sevdiği oyuncaklarından oldu sürekli üstündekilerle oynuyor
özgecim markası ne canım bende liya'ya almayı düşünüyorum da
resmini koyabilirsen daha iyi olur

bize hediye geldi. oğlum üstündeki oyuncaklarla oynuyor ama tutunup kalkması için bence tehlikeli dengesini tam sağlayamadığı için tutunup kalktığında tekerler kayınca tutmasam düşer. sürekli kapalı tutuyorum araba olarak oynuyor. ama kendim alacak olsam almazdım. tavsiye etmem.kişisel fikrim o fiyata çok daha yararlı oyuncaklar var...

bende oğlumu üzerine bindirip sürüyorum evde çok hoşuna gidiyor tabii tutunup kendi gitmesi için yürümesi gerekiyo markası playskool ama almak isterseniz kızlar bunun yerine yaramaz toplar çok daha ilgi çekici aynı para hemen hemen 70 lira filan tavsiye ederim uzun zamanda oynar..

fundacım bizimki bundan eğer bebek yürümek isterse güzel bişey bazı arkadaşların bebişleri yürüyor da dedim ya biizmki oyuncak olarak kullanıyor :)

bizde çok memnunuz her iki sekildede kullanıyoruz. üzerindeki oyuncaklarda çok ilgisini çekiyor daha dogrusu benim kızım kucagına alıp çevirio her şekilde oynuo. ters düz yankaydirigubbakcemile5 kesinlikle tavsiye ederim

fundacım bizimki bundan eğer bebek yürümek isterse güzel bişey bazı arkadaşların bebişleri yürüyor da dedim ya biizmki oyuncak olarak kullanıyor :)

çok sağol canım bilmemki bizimki severmi sever gibime geliyor ama ben biraz araştırayım en iyisi :)

arkadaşlar yalnız bu araba indirimdeydi ben indirimden aldım 35 tlye sanırm hala devam ediyor almak isteyenler bi araştırsın yarıyarıya girmişti çünkü

fundacım sever kesin yani yürümese de araba olarak falan kullanırsınız biz 70 e almıştık eğer 35 e indiyse kaçırma derim

Bizde sipariş verdik netten :) 55 tl ye. Napalım buralarda yok böle şeyler :) ınşallah Efe sever :)

bizde aldik ilk arabamdan
ve oglusum cildiriyo resmen ona bütün evi dolasiyo onlaa
ve seslerinede bayiliyoo

Mart 2008 doğumlu oğlum..uzun süre kullandık..

Biz bayağı memnun kaldık..50tl.ye almıştık..

bebişlerinizin boyu 73 santimden uzunsa playskool ilk arabamı tercih etmeyin arkadaşlar,hatta denemeden bu tür bi oyuncağı almayın derim...

X