Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sız yıne sanslısınız.benımde ılk anneler gunum ama malesef esım hatırlamasın dıye ugrasıyorum cunku bebegımız 12 gunlukken esım annesını kaybettı.bebegım sımdı 39 gunluk esımınde acısı aze o yuzden anneler gununde onu uzmek ıstemıyorum hatırlatarak ama benımde moralım bozuk ılk anneler gunumu agız tadıyla sımararak kutlayamayacagım.
selam annelerin en guzeli arkadasim bir tanem seninde anneler gunun kutlu olsun guzelim.gerci benim ikinci anneligim biliyosun.ilk anneler gununde esim oglumuda alip beraber disariya cikmislardi erkenden bende uyuyodum oglum dokuzaylikti bide baktim gul almislar bana ay cok sevindim inanamadim anne olduguma oda ilk ve sondu zaten sonrasinda esim bisey yapmadi
:roflol: canım benim olsun beeee rüyan var artık sizde ikiye iki oldunız sıkıyosa almasın babası rüya yolar babasının saçlarını:roflol: teşekkür ederim canım dün akşam evlilik yıldönümümüzü kutlamak için bursanın meşhur restourantalarından biri olan çiçek ızgaraya gidelim dedik ama saatte 21-30 olmuştu orasıda o saatte kapanıyormuş, sonra iskender kebançısına gidelim dedik orasıda kapanmaışAllahım yemek için yer bulamadık salaş yerlerede gitmek istemedim, ara sokaklarda gezerken saat 22-00 sıaralarında meşhur bir çiğbörekçi bulduk çiğbörek yedik ve taaa sabah kahvaltıdan beri açtımCADIARZU birde bizden başka kimse yoktu canım sıkıldı ama yakışıklı kocişim bana geçen yıl düğünümüzü hatırlattı ve güzel sözler söyledi mutlu oldum sonra caddede sarmaşdolaş sevgililer gibi yürüdük heykelde bir tatlıcıda tatlı yedik ve anneme gidip kızımızı aldık ve eve geldik sonrada çok başımız ağrıyordu uyudukşakkıdı
güzeldi ama hiç bir çiçek bile almadı 'benden daha güzel bir çiçek bulamamışta almamış''
bakalım anneler gününde ne olacak
sıkıysa almasın.paralarım ben adamı:))))))Slm arkadaşlar ilk anneler günüm olucak bu acaba nasıl bir anneler günü geçireceğim .
eşiniz size anneler gününde hediye alırmı. ve benim gibi ilk kez anneler günü yaşacak olan arkadaşlar neler düşünüyorsunuzyerimseniben
sıkıysa almasın.paralarım ben adamı:))))))
saka bır yana cok dusuncelıdır alır.ılk anneler gunumdede aldı.ozel tum gunlerımızde alır.ve benım ozel bı gunum daha var.kızlrımın dogum gununde ıyıkı dogurdun hedıyesı alır:)))))))
arkadaslarım dalga gecer ama hersene alınırmı dıye.bır kere dogurdun dıye((((
kıskananlar catlasın :)))))))))
bende cevap hazır ama:)))))
bır kere dogurdum atmadımya her dun her sene ben bakıyorum dıye.
sızde ısteyın kızlar.ıyıkı dogurdun hedıyesı.
aylarda cok yakın bende.
yılbası,sevgılıler gunu ve kıızmın dogum gunu,nısan dogum gunum,mayıs annler gunu,temmuz dıger kızımın dogum gunu ve evlılık yıl donumu.bu arada.subat ta hem sevgılıler gunu 10gun sonra kızımın dogum gunu:)))))))))
temmuz evlılık yıldonumu 7gun sonra kızımı dogurdum gunu.
kızlar valla ALLAH hepınıze boyle guzellıkler nasıp etsın:)))))))
ay bak sımdı kocaaaacııııııııııgggggggggııııııııııımmmmmmmmmmmmm dıyesım geldı.aska geldım kızzzzzzz:))))))))
aksam gelınce opem bı :))))))))