Ilk Anneler Gününüz

iremim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
189
1
Slm arkadaşlar ilk anneler günüm olucak bu acaba nasıl bir anneler günü geçireceğim .
eşiniz size anneler gününde hediye alırmı. ve benim gibi ilk kez anneler günü yaşacak olan arkadaşlar neler düşünüyorsunuzyerimseniben

cıx eşim bana anneler günü hediyesi almıyo :KK43:( bitane oglum var oda küçük bu sene kutlamay aa çalişir baabası söletir ona:) :)

evet yaaaaaaaaaa ilk anneler günü kucagımızda saglıkla gülümseyen bebişlerimiz en güzel hediye aslındaa ama eşimde kutlasa fena olmaz

inanmıyorum ben bunu hiç düşünmemiştim.kaç gündür anneme ne hediye alayım diye düşünüp duruyorum,hiç kendimde anne olduğum,bunun ilk anneler günüm olduğu aklıma bile gelmedi:teytey: çok mutlu oldum şimdi.:dance: geçen yıl hamile bile değilken eşim bana gül almıştı,geleceğin annesinin günü kutlu olsun demişti,inşallah bu yılda benzer bi süpriz yaparsırnaşık şey
kadınlar kulubünün güzel anneleri şimdiden anneler gününüz kutlu olsuna.s. allah evlatlarımızla uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin hepimize.

benimde mayısın 6sı evlilik yıldönümüm hemde ilk evlilik yıl dönümümüz ben hemen hamile kaldım, ve ilk anneler günüm eşim beni yemeğe çıkarıcak,ısrarla anne olduğumu hatırlattım o gün gelince bakarız dedei nekadar takıntılısın dedi:KK43:( üzüldüm benim için hediye lazım değil hatırlaman önemli dedim sustu bakalım ne olucak, yaaa kaynanamlarla aynı sitedeyiz akşamın 9unda alanyaya yola çıkacaklar onları geçirip öyle gezeceğiz ne şansızlık bizdeki de.......

ayy ewett benimde hiçç mi hiç aklıma gelmedi bende anneme ne alsam diye düşünüyorum acaba benim eşim hediye alırmı bilmem ki:uhm: yaaa bi öpücük bile anneler günün kutlu olsun demesi bile yeter bana oğlum dha minnacıcık artık bıdahakine yaparlar bişeyler

kızlar sız yıne sanslısınız.benımde ılk anneler gunum ama malesef esım hatırlamasın dıye ugrasıyorum cunku bebegımız 12 gunlukken esım annesını kaybettı.bebegım sımdı 39 gunluk esımınde acısı aze o yuzden anneler gununde onu uzmek ıstemıyorum hatırlatarak ama benımde moralım bozuk ılk anneler gunumu agız tadıyla sımararak kutlayamayacagım.

kızlar sız yıne sanslısınız.benımde ılk anneler gunum ama malesef esım hatırlamasın dıye ugrasıyorum cunku bebegımız 12 gunlukken esım annesını kaybettı.bebegım sımdı 39 gunluk esımınde acısı aze o yuzden anneler gununde onu uzmek ıstemıyorum hatırlatarak ama benımde moralım bozuk ılk anneler gunumu agız tadıyla sımararak kutlayamayacagım.

ahhh canım benim sende arada kalmışsın en doğrusunu düşünüyorsun ama eşin eğer buna karşılık bile hala senin anneliğini hatırlarsa eşini hiç ama hiç birşeye ne olursa olsun değişme derim ölümde doğumda Allahtan Allah sabır versin canım
seneye inşallah güzel bir anneler günün olura.s.

selam annelerin en guzeli arkadasim bir tanem seninde anneler gunun kutlu olsun guzelim.gerci benim ikinci anneligim biliyosun.ilk anneler gununde esim oglumuda alip beraber disariya cikmislardi erkenden bende uyuyodum oglum dokuzaylikti bide baktim gul almislar bana ay cok sevindim inanamadim anne olduguma oda ilk ve sondu zaten sonrasinda esim bisey yapmadi:kızgın:

selam annelerin en guzeli arkadasim bir tanem seninde anneler gunun kutlu olsun guzelim.gerci benim ikinci anneligim biliyosun.ilk anneler gununde esim oglumuda alip beraber disariya cikmislardi erkenden bende uyuyodum oglum dokuzaylikti bide baktim gul almislar bana ay cok sevindim inanamadim anne olduguma oda ilk ve sondu zaten sonrasinda esim bisey yapmadi:kızgın:

:roflol: canım benim olsun beeee rüyan var artık sizde ikiye iki oldunız sıkıyosa almasın babası rüya yolar babasının saçlarını:roflol: teşekkür ederim canım dün akşam evlilik yıldönümümüzü kutlamak için bursanın meşhur restourantalarından biri olan çiçek ızgaraya gidelim dedik ama saatte 21-30 olmuştu orasıda o saatte kapanıyormuş, sonra iskender kebançısına gidelim dedik orasıda kapanmaışAllahım yemek için yer bulamadık salaş yerlerede gitmek istemedim, ara sokaklarda gezerken saat 22-00 sıaralarında meşhur bir çiğbörekçi bulduk çiğbörek yedik ve taaa sabah kahvaltıdan beri açtımCADIARZU birde bizden başka kimse yoktu canım sıkıldı ama yakışıklı kocişim bana geçen yıl düğünümüzü hatırlattı ve güzel sözler söyledi mutlu oldum sonra caddede sarmaşdolaş sevgililer gibi yürüdük heykelde bir tatlıcıda tatlı yedik ve anneme gidip kızımızı aldık ve eve geldik sonrada çok başımız ağrıyordu uyudukşakkıdı
güzeldi ama hiç bir çiçek bile almadı 'benden daha güzel bir çiçek bulamamışta almamış''
bakalım anneler gününde ne olacak

benimki hediye almazçkuru kuruya "aşkım anneler günün kutlu olsun"der kesin:eek:klava:
aslında şaka bi yana goncanında dediği gibi en büyük hediye.kucağımda sağlıklı kuzucuğumun olması:asigim::nazar:

Hakikaten bende gittim anneme hediye aldım kendimi tamamen unuttum .. Gerçi bu sene her yönden şanssızım , eşim mesleği gereği 3.5 aydır kursda bende bu sebepden annemlerde kalıyorum . Sevgililer gününü yanlız geçirdim - doğuma giderken eşim yanımda yoktu ve anneler gününü yanlız geçiriyorum :KK43:( Ne yapalım bu sene böyle oldu.. Belki her sene eşim anneler gününde bana hediye alsın beni hatırlasın diye beklemem , bu sene ilk kez anne olduğum için heveslendim ama ... neyse , Şimdi kurduğum en güzel hayal ; Oğlum konuşmaya başladığında minicik elleriyle bahçeden ya da parktan bana çiçek toplayıp getirip anneler günümü kutlayıp beni öptüğünde dünyalar benim olur :))) Düşününce bile gözlerim doldu .. Allah ' ım o günleri hepimize göstersin İnşallah.. Şimdiden Herkesin Anneler Gününü Kutlamak İsterim

:roflol: canım benim olsun beeee rüyan var artık sizde ikiye iki oldunız sıkıyosa almasın babası rüya yolar babasının saçlarını:roflol: teşekkür ederim canım dün akşam evlilik yıldönümümüzü kutlamak için bursanın meşhur restourantalarından biri olan çiçek ızgaraya gidelim dedik ama saatte 21-30 olmuştu orasıda o saatte kapanıyormuş, sonra iskender kebançısına gidelim dedik orasıda kapanmaışAllahım yemek için yer bulamadık salaş yerlerede gitmek istemedim, ara sokaklarda gezerken saat 22-00 sıaralarında meşhur bir çiğbörekçi bulduk çiğbörek yedik ve taaa sabah kahvaltıdan beri açtımCADIARZU birde bizden başka kimse yoktu canım sıkıldı ama yakışıklı kocişim bana geçen yıl düğünümüzü hatırlattı ve güzel sözler söyledi mutlu oldum sonra caddede sarmaşdolaş sevgililer gibi yürüdük heykelde bir tatlıcıda tatlı yedik ve anneme gidip kızımızı aldık ve eve geldik sonrada çok başımız ağrıyordu uyudukşakkıdı
güzeldi ama hiç bir çiçek bile almadı 'benden daha güzel bir çiçek bulamamışta almamış''
bakalım anneler gününde ne olacak

canim benim sen iyisine layiksin ne guzel canim boyle guzel bi geceye ihtiyaciniz vardi bu kadar zorluktan sonra okurken senin yerine inan bende cok mutlu oldum canim rabbim bozmasin mutlulugunuzu canim masallahhhhhhh insallah anneler gununde dahabi guzel gecer gunun canim.bu arada esin hakli senden guzel ciceyi nerden buldun adam aaaaaa.minisi op benim icin annesi-

kaç gündür aklımda ama kendimi kandırıyorum eşimin böyle birşeyi aklına getireceğini hiç mi hiç zannetmiyorum bu konulara hiç önem vermez ne doğum günü ne sevgililer günü nede yıl dönümü ben istediğim için bazen yapıyor ama biranlamı kalmıyor kendinden bişiler koymuyor dediklerimi istedikleri sanki görevmiş gibi rol gibi yapmacık yapmacık yapıyor anlamıda kalmıyor. ama kendi annesi içinde bizim kızın 52 ye yakın fotoğrafını çıkartıp şimdiden yolladı bile...
bilmiyorum ne zaman bu tip şeyleri düşünecek!! artık o gün çok süpriz olur bana bakalım ...

valla kızlar ben ne yalan söyleyeyim eşimden ağzımla istedim. bana oğlumuzun adına maddi değeri küçük ama manevi değeri büyük bir hediye düşün ve al dedim. ilk anneler günü anısına saklamak istiyorum, ne olduğuna eşim karar versin artık benden söylemesi. evilik yıldönümü veya doğumgünüm olsa söylemezdim ama ne de olsa oğluşumun adına alacak. bakalım ne alır? sizin de anneler günüz kutlu olsun, sağlıklı bebişlerimizle nice anneler gününü kutlarız inşallah...

dün akşam bir reklamda çocuk kendini paket yapmış eşimde bende sana kızımızı paket yapıp yollasammı dedi. wayy dedim içimden anne olduğumun farkında :) :) demekki çokta ümitsiz vaka değilmiş :)

Slm arkadaşlar ilk anneler günüm olucak bu acaba nasıl bir anneler günü geçireceğim .
eşiniz size anneler gününde hediye alırmı. ve benim gibi ilk kez anneler günü yaşacak olan arkadaşlar neler düşünüyorsunuzyerimseniben
sıkıysa almasın.paralarım ben adamı:))))))
saka bır yana cok dusuncelıdır alır.ılk anneler gunumdede aldı.ozel tum gunlerımızde alır.ve benım ozel bı gunum daha var.kızlrımın dogum gununde ıyıkı dogurdun hedıyesı alır:)))))))
arkadaslarım dalga gecer ama hersene alınırmı dıye.bır kere dogurdun dıye:KK43:((((
kıskananlar catlasın :)))))))))
bende cevap hazır ama:)))))
bır kere dogurdum atmadımya her dun her sene ben bakıyorum dıye.
sızde ısteyın kızlar.ıyıkı dogurdun hedıyesı.
aylarda cok yakın bende.
yılbası,sevgılıler gunu ve kıızmın dogum gunu,nısan dogum gunum,mayıs annler gunu,temmuz dıger kızımın dogum gunu ve evlılık yıl donumu.bu arada.subat ta hem sevgılıler gunu 10gun sonra kızımın dogum gunu:)))))))))
temmuz evlılık yıldonumu 7gun sonra kızımı dogurdum gunu.
kızlar valla ALLAH hepınıze boyle guzellıkler nasıp etsın:)))))))
ay bak sımdı kocaaaacııııııııııgggggggggııııııııııımmmmmmmmmmmmm dıyesım geldı.aska geldım kızzzzzzz:))))))))
aksam gelınce opem bı :))))))))

sıkıysa almasın.paralarım ben adamı:))))))
saka bır yana cok dusuncelıdır alır.ılk anneler gunumdede aldı.ozel tum gunlerımızde alır.ve benım ozel bı gunum daha var.kızlrımın dogum gununde ıyıkı dogurdun hedıyesı alır:)))))))
arkadaslarım dalga gecer ama hersene alınırmı dıye.bır kere dogurdun dıye:KK43:((((
kıskananlar catlasın :)))))))))
bende cevap hazır ama:)))))
bır kere dogurdum atmadımya her dun her sene ben bakıyorum dıye.
sızde ısteyın kızlar.ıyıkı dogurdun hedıyesı.
aylarda cok yakın bende.
yılbası,sevgılıler gunu ve kıızmın dogum gunu,nısan dogum gunum,mayıs annler gunu,temmuz dıger kızımın dogum gunu ve evlılık yıl donumu.bu arada.subat ta hem sevgılıler gunu 10gun sonra kızımın dogum gunu:)))))))))
temmuz evlılık yıldonumu 7gun sonra kızımı dogurdum gunu.
kızlar valla ALLAH hepınıze boyle guzellıkler nasıp etsın:)))))))
ay bak sımdı kocaaaacııııııııııgggggggggııııııııııımmmmmmmmmmmmm dıyesım geldı.aska geldım kızzzzzzz:))))))))
aksam gelınce opem bı :))))))))

Yazınızı okudum Maşallah diyesim geldi . Bu kadar günde hatırlanmak çok güzel de eşiniz her defasında hediye alırken acaba bu sefer ne alsam diye düşünüp zor da kalmıyor mu :))) Belki de sizin isteğinizi soruyordur , Sonuçta hatırlanmak güzel şey... Dediğim gibi ben bu yıl biraz şansızım , gerçi eşim de sağolsun özel günlerde bu zamana kadar pek yüzümü güldürmedi ..

X