Bir gecelikmiymiş yoksa gönül ilişkisi de var mıymış? Bu kadar ezildiğine göre derin bir şeyler mi yaşadı acaba? Yaziklar olsun, rahat batmış. Affetmeyin.Sevgili kadınlar merhaba. 12 yıllık evliyim . Bu zaman zarfında eşimle herhangi bir sıkıntımız olmadı. Sevgiyle geçti bu süre. Çocuklarımız var ve ikimizde çalışıyoruz. Yaz tatilinden döndüğümüzden beri eşimde bir gariplikler vardı. Sürekli bir melankolik ruh hali içerisinde idi. Eski fotoğraflara bakıp bana sürekli sevgisini dile getiriyordu. Tatil dönüşü 7-8 kilo kaybetti ve aşırı zayıfladı. Dün gece ruhi bir boşalma yaşayıp beni aldattığını itiraf etti. Bir kere yaptığını ve bunun yükü ile 2 aydır ezildiğini vs vs anlattı. Ben şoktayım ne yapacağımı bilemiyorum.
Sevgili kadınlar merhaba. 12 yıllık evliyim . Bu zaman zarfında eşimle herhangi bir sıkıntımız olmadı. Sevgiyle geçti bu süre. Çocuklarımız var ve ikimizde çalışıyoruz. Yaz tatilinden döndüğümüzden beri eşimde bir gariplikler vardı. Sürekli bir melankolik ruh hali içerisinde idi. Eski fotoğraflara bakıp bana sürekli sevgisini dile getiriyordu. Tatil dönüşü 7-8 kilo kaybetti ve aşırı zayıfladı. Dün gece ruhi bir boşalma yaşayıp beni aldattığını itiraf etti. Bir kere yaptığını ve bunun yükü ile 2 aydır ezildiğini vs vs anlattı. Ben şoktayım ne yapacağımı bilemiyorum.
Tek seferlik bir şey. Gelip kendi anlattı . Anlatırken titreme ve ağlama nöbeti geçirdi ve mental açıdan sağlıklı görünmüyor. 2 aydır büyük bir hezeyan yaşadığı içten içe çöktüğü belli. Çok güzel bir aile hayatımız var ve ilk defa böyle bir şey oldu. İki gündür düşünmekten ne yapacağımı bilemiyorum.Bir gecelikmiymiş yoksa gönül ilişkisi de var mıymış? Bu kadar ezildiğine göre derin bir şeyler mi yaşadı acaba? Yaziklar olsun, rahat batmış. Affetmeyin.
Kendisi anlatmasa benim asla duyabileceğim bir durum yok maalesef . Eşimle 12 yıldır birlikteyiz. İlk defa oldu ve çocuklar var . Doğrusu bir çıkmaz içindeyimBu kadar vicdan azabından kilo verecek adam zaten aldatmaz. Yakalanmamak için ya da sana haber uçtuğunda başkasından duyma, kendisinden duy diye sana anlatmış gibi duruyor.
Bu kadar duygusal bir tip en fazla bir kadınla iki üç kez buluşur, yemek yer, cinsellik yaşamaya cesaret edemez, eli ayağına dolaşır.
Seninki baya naneleri yemiş.
Neredeyse onun yerine üzülecekniz. iyisi mi siz konuyu kapatın daha fazla üzülmesin!!Tek seferlik bir şey. Gelip kendi anlattı . Anlatırken titreme ve ağlama nöbeti geçirdi ve mental açıdan sağlıklı görünmüyor. 2 aydır büyük bir hezeyan yaşadığı içten içe çöktüğü belli. Çok güzel bir aile hayatımız var ve ilk defa böyle bir şey oldu. İki gündür düşünmekten ne yapacağımı bilemiyorum.
Gidip test yaptırın eşinizin tek seferlik kaçamağından hastalık hatırası falan kalmasın.Tek seferlik bir şey. Gelip kendi anlattı . Anlatırken titreme ve ağlama nöbeti geçirdi ve mental açıdan sağlıklı görünmüyor. 2 aydır büyük bir hezeyan yaşadığı içten içe çöktüğü belli. Çok güzel bir aile hayatımız var ve ilk defa böyle bir şey oldu. İki gündür düşünmekten ne yapacağımı bilemiyorum.
Hiç kimse vazgeçilmez değil. Yani aldatma kimisi için sadece cinsellik kimisi için bir bakış. Burada sen kendini ölçüp tartacaksin. Onsuz olabiliyorsan ayrilirsin yok onsuz olmaz diyorsan biraz burnunu sürtüp aff edersin .
Zayıflaması belki kaptığı hastaliktandir.Sevgili kadınlar merhaba. 12 yıllık evliyim . Bu zaman zarfında eşimle herhangi bir sıkıntımız olmadı. Sevgiyle geçti bu süre. Çocuklarımız var ve ikimizde çalışıyoruz. Yaz tatilinden döndüğümüzden beri eşimde bir gariplikler vardı. Sürekli bir melankolik ruh hali içerisinde idi. Eski fotoğraflara bakıp bana sürekli sevgisini dile getiriyordu. Tatil dönüşü 7-8 kilo kaybetti ve aşırı zayıfladı. Dün gece ruhi bir boşalma yaşayıp beni aldattığını itiraf etti. Bir kere yaptığını ve bunun yükü ile 2 aydır ezildiğini vs vs anlattı. Ben şoktayım ne yapacağımı bilemiyorum.
Bu kadar güzel hayata sahip biri neden aldatmış mesela ? Merak mı etmiş ?Tek seferlik bir şey. Gelip kendi anlattı . Anlatırken titreme ve ağlama nöbeti geçirdi ve mental açıdan sağlıklı görünmüyor. 2 aydır büyük bir hezeyan yaşadığı içten içe çöktüğü belli. Çok güzel bir aile hayatımız var ve ilk defa böyle bir şey oldu. İki gündür düşünmekten ne yapacağımı bilemiyorum.
Bugün onun için de hastaneye gittik maalesef . Çünkü cinsel anlamda problemler başladı.Gidip test yaptırın eşinizin tek seferlik kaçamağından hastalık hatırası falan kalmasın.
Adama üzülüp destek falan olacak gibi duruyorsunuz.
Kendisi anlatmasa benim asla duyabileceğim bir durum yok maalesef . Eşimle 12 yıldır birlikteyiz. İlk defa oldu ve çocuklar var . Doğrusu bir çıkmaz içindeyim
Ben yazdığımı unutmuşum. Teşekkür ederim bu hatırlatma için .Size, sizin 9 sene önceki mesajınızla cevap vermek istedim, o yüzden alıntıladım.
Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?