• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk adımı kim atmalı?

Pembesever35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
2
0
36
29
Ben 2 gün önce birisiyle tanıştım. Çok hoşlandığımı hissettim. Çalıştığım yerde bir arkadaş tanıştırdı. O başka yerde çalışıyor. Dün geziye gittik. O da geldi. Hatta öğlen yemeğinde karşımda oturdu. Bayağı sohbet ettik. Birkaç defa bana bakarken yakaladım. Utangaç birisi. Sosyal medyadan takip isteği atarak ilk adımı atmak istiyorum. Ama yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum. Sizce ondan bir adım beklemeli miyim? Yoksa ben mi ilk adımı atmalıyım?

En iyi cevap
Sosyal medyadan takip etmek neden yanlış anlaşılmaya sebep olsun ki? Eğer sohbet ettiyseniz atmanızda bir problem yok bence. Mail atmayın ama😅 o daha resmi hiç gerek yok maile.
Ben 2 gün önce birisiyle tanıştım. Çok hoşlandığımı hissettim. Çalıştığım yerde bir arkadaş tanıştırdı. O başka yerde çalışıyor. Dün geziye gittik. O da geldi. Hatta öğlen yemeğinde karşımda oturdu. Bayağı sohbet ettik. Birkaç defa bana bakarken yakaladım. Utangaç birisi. Sosyal medyadan takip isteği atarak ilk adımı atmak istiyorum. Ama yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum. Sizce ondan bir adım beklemeli miyim? Yoksa ben mi ilk adımı atmalıyım?
Böyle erkeklerin ilk adımı atması çok keyifli olur. Zor adım artıkları için anın tadını çıkarın bekleyin bence. Yoksa kim atarsa atsın farketmez.

Bir kaç gün daha bekleyin sonra takip isteği atın. Daha çok yeni tanışmışsınız

Back