Ilk adimi atan kiz

Üniversitede ilk adımı attığım adamla 4 yıldır evli olduğum için ilk adımı atmak kötüdür diyemeyeceğim tabiki, iyi ki de atmışım. Hatta ilk değil 2. ve 3. adımı da bendeniz atmıştım efenim :KK49: Öte yandan her attığın adım pozitif sonuç verecek diye birşey yok. Bazı şeylerin olacağı yoksa olmaz. Bu tip şeylere cinsiyetçi yaklaşmayalım. İnan evlenme teklifini o etmese onu da ben ederdim gocunmazdım da o önce davrandı :KK70: :KK36:

Ya nasıl attınız anlatır mısınız çok merak ettim:KK200:

Bence açık olun, hisleriniz konusunda eşime ilk adımı ben atmıştım ve beni çok özgüvenli, ayakları yere sağlam basan bir kadın olarak görüp, tavırlarım çok hoşuna gitmiş. Kaç yıldır birlikteyiz ama yok kadın şunu yapmaz bunu yapmaz diye düşünürseniz de bence kalbinize gömün sevginizi.
Herkes eşiniz gibi çok sağlam maaşallah özgüvenli diye düşünmüyor. Özellikle küçük yerlerde yetişmiş erkekler vay garı bana hasta oldu şeklinde düşünüyor ve havalara giriyor

Gereksiz uzun bakıştık. 4 ayın sonucu bakışmaya gülüşme eklendi. Baktım adam sadece bakıyor ve gülüyor, bakışarak birbirimizi tanımanım zor olduğunu söyledim. Henüz onbeştim. Artık deli cesareti mi cahillik mi bilmem ama pek iyi ettim.

Çok tatlısınız yaa!

Merhabalar
Uni ogrencisiyim. Benim hoslandigim bir bey vardi. Instagramdan istek yolladim. Hesabi acik ve baya takipcisi var aktif kullaniyor. kendi yaptigi resimleri paylasiyor kendini pek paylasmiyor.
Ertesi gün okulda karsilastik ve ben anlik cesarwtle yanina gidip, “merhaba ben seni taniyorum galiba, sen su guzel resim yapan cocuksun” dedim. Cok sasirdi gulumsedi, “evet resim ciziyorum ama guzel mi bilemiyorum, siz begeniyor musunuz?” Dedi. Ben de kesfete dustugunu ve cok begendigim icin takip ettigimi vs soyledim tanistik. Biz biraz konustuktan sonra arkadasi geldi onunla da tanistim biraz durup gittim. Giderken arkamdan gülme sesleri duydum ama anlam veremedim. Guzel bi muhabbet oldu bana gore ama sonradan birkac arkadasim “ilk adimi kiz atmamali” yorumu yaptigi icin pisman oldum acikcasi. Bilmiyorum cocuktan da pek bir hareket goremedim neredeyse 3 hafta oldu. Sadece bir kez fotografimi begendi.
Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz kizlar, sizce Tanismakla hata mi ettim. Nasil davranmaliyim bana adim atmasi icin?

Not: tanisinca benden 1 yas kucuk oldugunu ogrendim. :skandal:Bu konuyla ilgili de yorumunuzu merak ediyorum
Ilk adimi kim atmali ?Ne fark eder ki.. bunlari asmak gerek..
Ayrica mutlulugun yasla ilgisi yok. Ayni yas olunca kesin mutlu mu olunuyor mesela ?

Ya nasıl attınız anlatır mısınız çok merak ettim:KK200:
Sosyal medya hesabını bulup ekledim. Tanıştım. Numaramı o istemeden ben verdim. Buluşmaya da ben davet ettim. Açıkçası onu ilk gördüğümde eşim olacağını biliyor gibiydim. Eğer attığım adımlar sonuç vermeseydi de utanılacak birşey yaptığımı asla düşünmezdim. Pişman olmazdım. Elimden geleni yaptım hayırlısı değilmiş derdim. Keşke yapsaydım demekten kat be kat iyidir. 3 yıl flört sonrası evliliğimizin 4.yılındayız ve onu çok ama çok seviyorum. Herşeyin ilkini erkekten bekleyen mantığı oldum olası anlamamışımdır. İyi ki anlamamışım yoksa şimdi böyle mutlu bir yuvam olmayacakmış :KK36:

:) bende ilk adımı atanlardanım ama biraz strateji uygulamış olabilirim. Önce mesaj attım tanışmak için, ama sonra hiç ilgilenmedim, mesajlarına kısa ve geç cevaplar verdim, falan filan. Fazla roman okuduğum için oralardan kaptıklarımı uyguladım. Şimdi evliyiz.

Sosyal medya hesabını bulup ekledim. Tanıştım. Numaramı o istemeden ben verdim. Buluşmaya da ben davet ettim. Açıkçası onu ilk gördüğümde eşim olacağını biliyor gibiydim. Eğer attığım adımlar sonuç vermeseydi de utanılacak birşey yaptığımı asla düşünmezdim. Pişman olmazdım. Elimden geleni yaptım hayırlısı değilmiş derdim. Keşke yapsaydım demekten kat be kat iyidir. 3 yıl flört sonrası evliliğimizin 4.yılındayız ve onu çok ama çok seviyorum. Herşeyin ilkini erkekten bekleyen mantığı oldum olası anlamamışımdır. İyi ki anlamamışım yoksa şimdi böyle mutlu bir yuvam olmayacakmış :KK36:

Arkadasimla birlikte okuyoruz. Mest olduk. :) masallah size. Allahim mutlu mesut yuvanizi daim etsin

Herkes eşiniz gibi çok sağlam maaşallah özgüvenli diye düşünmüyor. Özellikle küçük yerlerde yetişmiş erkekler vay garı bana hasta oldu şeklinde düşünüyor ve havalara giriyor

Ben eşimin böyle düşüneceğini bilmiyordum. Sizin dediğiniz gibi düşünen bir insan da çıkabilirdi ama o zaman ben koşarak uzaklaşırdım her türlü hayırlı olurdu yani. Önemli olan hayatta doğru kişiyi bulmanızsa ondan hoşlandınız diye sizi aşağılayacak biriyle de olmamalısınız.

Yaş farkının bence hiç önemi yok. Hatta bu üni yıllarında hiçbir anlam ifade etmiyor. Ama siz gerçekten bu çocukla ilgileniyorsanız. Ortak bir hobiniz olmalı dimi konuşup kaynaşmak için. Okulda resim kursu açıyorlarsa ona katılın ve sayfanızda paylaşın. Şayet ilgisini çektiyseniz bir adım atacaktır. İşte o fırsatı kaçırmayın. Dışarda yemek mi yiyelim dersiniz? kahve mi ısmarlarsınız? resim dersi mi alırsınız onu bilemiyorum.

Bu algi sadece bu ülkede var sanırım... o kadar saçma ki.

Karşındaki erkeğin egosunu yükseltmek başka, merhaba deyip kısa bir sohbet etmek başka. Böyle yaparak ona da göz kırpmış, kendini göstermiş, içine bir şeyler düşürmüş oluyorsun. Bu aşamadan sonra seni bir yerde görse içinden aa şurada tanistigim kız diyecek. Aklında hep olacaksın kısacası.

Kötü bir başlangıç olmamış. Ara sıra görün, selamlas. Gerisi zamana kalsın.

Bu algi sadece bu ülkede var sanırım... o kadar saçma ki.

Karşındaki erkeğin egosunu yükseltmek başka, merhaba deyip kısa bir sohbet etmek başka. Böyle yaparak ona da göz kırpmış, kendini göstermiş, içine bir şeyler düşürmüş oluyorsun. Bu aşamadan sonra seni bir yerde görse içinden aa şurada tanistigim kız diyecek. Aklında hep olacaksın kısacası.

Kötü bir başlangıç olmamış. Ara sıra görün, selamlas. Gerisi zamana kalsın.

Cok guzel bir yorum olmus cok sevindim.
Aynen dediginiz gibi yapacagim :) bakalim hayirlisi olsun

ılanı aşk mı ettin sanki=)sadece resmini beğendiğini söylemişsin.bende bır yıl konuştuktan sonra senden çok hoşlanıyorum demiştim msnden :KK71: evliyiz.

Back