Ilk adimi atan kiz

Bence kızın oturupta karşıdan adım beklemesi saçma yani bence.Sevgilisi olmadığından eminseniz bekleyin bakalım :)

Merhabalar
Uni ogrencisiyim. Benim hoslandigim bir bey vardi. Instagramdan istek yolladim. Hesabi acik ve baya takipcisi var aktif kullaniyor. kendi yaptigi resimleri paylasiyor kendini pek paylasmiyor.
Ertesi gün okulda karsilastik ve ben anlik cesarwtle yanina gidip, “merhaba ben seni taniyorum galiba, sen su guzel resim yapan cocuksun” dedim. Cok sasirdi gulumsedi, “evet resim ciziyorum ama guzel mi bilemiyorum, siz begeniyor musunuz?” Dedi. Ben de kesfete dustugunu ve cok begendigim icin takip ettigimi vs soyledim tanistik. Biz biraz konustuktan sonra arkadasi geldi onunla da tanistim biraz durup gittim. Giderken arkamdan gülme sesleri duydum ama anlam veremedim. Guzel bi muhabbet oldu bana gore ama sonradan birkac arkadasim “ilk adimi kiz atmamali” yorumu yaptigi icin pisman oldum acikcasi. Bilmiyorum cocuktan da pek bir hareket goremedim neredeyse 3 hafta oldu. Sadece bir kez fotografimi begendi.
Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz kizlar, sizce Tanismakla hata mi ettim. Nasil davranmaliyim bana adim atmasi icin?

Not: tanisinca benden 1 yas kucuk oldugunu ogrendim. :skandal:Bu konuyla ilgili de yorumunuzu merak ediyorum
bence resimlerini çok beğenen tek siz değilsinizdir:)

Bence açık olun, hisleriniz konusunda eşime ilk adımı ben atmıştım ve beni çok özgüvenli, ayakları yere sağlam basan bir kadın olarak görüp, tavırlarım çok hoşuna gitmiş. Kaç yıldır birlikteyiz ama yok kadın şunu yapmaz bunu yapmaz diye düşünürseniz de bence kalbinize gömün sevginizi.

1 yaş küçük büyük ne fark eder? Ona takılmayın. İlk adımı erkek atar kuralı da ne kadar önemli ki? Karşılık alsanız da almazsanız da şansınızı denediniz.

Sen ilk sinyali vermişsin şimdi ondan birşeyler bekle. Kahvaltıda öğlen yemeğinde falan denk gelmeye çalış, takıldığı mekanları öğrenip tesadüfen karşılaş falan . Sonra bekle bakalım o senın yanına gelecek mi .

Merhabalar
Uni ogrencisiyim. Benim hoslandigim bir bey vardi. Instagramdan istek yolladim. Hesabi acik ve baya takipcisi var aktif kullaniyor. kendi yaptigi resimleri paylasiyor kendini pek paylasmiyor.
Ertesi gün okulda karsilastik ve ben anlik cesarwtle yanina gidip, “merhaba ben seni taniyorum galiba, sen su guzel resim yapan cocuksun” dedim. Cok sasirdi gulumsedi, “evet resim ciziyorum ama guzel mi bilemiyorum, siz begeniyor musunuz?” Dedi. Ben de kesfete dustugunu ve cok begendigim icin takip ettigimi vs soyledim tanistik. Biz biraz konustuktan sonra arkadasi geldi onunla da tanistim biraz durup gittim. Giderken arkamdan gülme sesleri duydum ama anlam veremedim. Guzel bi muhabbet oldu bana gore ama sonradan birkac arkadasim “ilk adimi kiz atmamali” yorumu yaptigi icin pisman oldum acikcasi. Bilmiyorum cocuktan da pek bir hareket goremedim neredeyse 3 hafta oldu. Sadece bir kez fotografimi begendi.
Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz kizlar, sizce Tanismakla hata mi ettim. Nasil davranmaliyim bana adim atmasi icin?

Not: tanisinca benden 1 yas kucuk oldugunu ogrendim. :skandal:Bu konuyla ilgili de yorumunuzu merak ediyorum
Sana adım atmasının bir tarifi yok.Adamseni severse adım atar sevmezse atmaz.Artık sende bişey yspma bence.

Üniversitede ilk adımı attığım adamla 4 yıldır evli olduğum için ilk adımı atmak kötüdür diyemeyeceğim tabiki, iyi ki de atmışım. Hatta ilk değil 2. ve 3. adımı da bendeniz atmıştım efenim :KK49: Öte yandan her attığın adım pozitif sonuç verecek diye birşey yok. Bazı şeylerin olacağı yoksa olmaz. Bu tip şeylere cinsiyetçi yaklaşmayalım. İnan evlenme teklifini o etmese onu da ben ederdim gocunmazdım da o önce davrandı :KK70: :KK36:

İlk adımı atan kiz hep karşı tarafa bağlı 😉
Arkadaşım atti cocuk onu kullandı sonunda istemiyorum dedi. Resmen ego tatmini oldu.
Ben ilk adımı attım şu an evli ve hamdolsun mutluyum.

Back