Birleşmede boşalma sonrası ayaklarını belinden duvara doğru dik başın sırtın yastıkta olsun bi beş dk öyle yat sonra uyu ovulasyonda denendi onaylandı tavsiyemdir he bir de bu ara maydonoz ve bitki çaylarından uzak dur derimTahmini adet 10 nu ve biz bügün calışmalıyız
Evet bacim adet düzenlemwk icin verildi bana bevek istiyordum ama düzende lazimdi adetime onun icin basladimKizlar bu agnucaston hayit hapi diilmi?ne icin kullaniyosunuz?
Evet bacim adet düzenlemwk icin verildi bana bevek istiyordum ama düzende lazimdi adetime onun icin basladim
Canim kendin al veyahayit otunu bizzat kendin ic cayini yapipBana niye vermiyo bu doktorlar anlamadim ben:/
Canim kendin al veyahayit otunu bizzat kendin ic cayini yapip
Sabah aksam ıcersın cay nıyetıne veya her sanak ac karnına bı kere nette araGecen sordum eczanedeki arkadasa doktor yazmali onu dedi bana cnm.hayit tohumunu mu alcam canim?nasil yapcam onu.olculeri nedir
Adet düzensizligi ( agnucasyon ) vıtamin folio digeride yerleştirme içinFolio ve famenıta ne icin cnim.????sen bunlari kendinmi kullaniosun yoksa doktor tavsiyesiylemi?varmi sende bi sorun pko gibi?
Adet düzensizligi ( agnucasyon ) vıtamin folio digeride yerleştirme için
Doktor verdı cay içmiyorumDoktor mu verdi bunlari sana cnim?sen hep hayit hapini hemde cayinimi iciosun ?