Bebek İkinci El ilk adim ayakkabisi kullanilmamis ariyorum

rengine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
142
3
68
Yeni adimlayan ogluma evde veya disarida giyilecek ayakkabilar ariyorum. Ancak kullanilmamis olmasi ve 19,20 ve 21 no olmasi tercihimdir tskkrler

Yeni adimlayan ogluma evde veya disarida giyilecek ayakkabilar ariyorum. Ancak kullanilmamis olmasi ve 19,20 ve 21 no olmasi tercihimdir tskkrler
Merhaba benım oğlum sadece iki ay kullandı ve ayakları büyüdü dusunursenız tam ortapedıktır ve bılegı tam kavrar 20 numaradır
image.jpg

629203-d0b857dff9b6293ff85e11a98e4734dd.jpg
629204-58eeef611330f0cada3327ffadd10cef.jpg
baby&kids 19 no çok rahat az kullanıldı arkadan lastikli 10tl
index.php
Yeni ilk adım 20 No sadece 10 tl...bize hediye gelmişti.elimden çıksın diye ucuza veriyorum yumusacık ayakkabı

Nike air max modeli 19 numara hiç giyilmedi.mağazasında enkaz 100 TLden başlıyor.60 TL ye veriyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    212,6 KB · Görüntüleme: 93
60 biraz fazla geldi burada sifir da olsa yari fiyatindan fazla bir urun satilmiyor sifirlar 20 tl den basliyor indirim dusunursen ozelden msjlasalim bir de sehir neresi
??

Tabi ki pahalı gelebilir ama sıfır ve bu markalarda ucuz ürün görmedim ben.hatta girilmiş ürünleri yarı fiyatına satıyorlar.fiyatları da diğer satışları inceleyip yapıyorum.şöyle yapabilirim altta eklediğim ayakkabıyı 5 TLverebilirim nike ile beraber.o da hiç giyilmedi 19-20 numara

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    193,5 KB · Görüntüleme: 101
image.jpg
Bizde stride rite 22 no var ama kullanıLdı fakat tertemiz bi ayakkabı

Benim oğlum henüz 6 aylık. . Bu ayakkabıları inşallah yürüdüğünde giydirebilirim diye sormuştum. . Yaşından önce giydirebileceğim şeyler varsa elinizde onları da beraberinde düşünebilirim. .

Eki Görüntüle 1301496 Bizde stride rite 22 no var ama kullanıLdı fakat tertemiz bi ayakkabı
Pardon mesajı yanlış gönderdim galiba. . Yeni üye olmuştum buraya henüz tam bilemiyorum ne nasıl yapılıyor. . Sizin ayakkabılarınızla ilgili daha önce görüşmüştük galiba.. 70 demistiniz sanırım. . Benim için çok yüksek. . Ben çok daha uygun bişeyler bakıyorum. .

evet duruyorlar canım
10 tl olur mu? Bir de benim oğlum henüz 6 aylık. . Bu ayakkabıları inşallah yürüdüğünde giydirebilirim diye sormuştum. . Yaşından önce giydirebileceğim şeyler varsa elinizde onları da beraberinde düşünebilirim. . Teşekkürler. .

konuştuk mu hatırlamıyorum ama şuan yenisi 200 tl olan bir ayakkabı bu ve çok kaliteli bir ayakkabı, ilk ayakkabısı olduğu için oğlumun özellikle iyi bişi olsun istemiştik
tabi takdir sizin, umarım aradığınızı bulursunuz

Back