Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benım oğlum sadece iki ay kullandı ve ayakları büyüdü dusunursenız tam ortapedıktır ve bılegı tam kavrar 20 numaradırYeni adimlayan ogluma evde veya disarida giyilecek ayakkabilar ariyorum. Ancak kullanilmamis olmasi ve 19,20 ve 21 no olmasi tercihimdir tskkrler
Yeni adimlayan ogluma evde veya disarida giyilecek ayakkabilar ariyorum. Ancak kullanilmamis olmasi ve 19,20 ve 21 no olmasi tercihimdir tskkrler
Yeni adimlayan ogluma evde veya disarida giyilecek ayakkabilar ariyorum. Ancak kullanilmamis olmasi ve 19,20 ve 21 no olmasi tercihimdir tskkrler
Bu ayakkabılar duruyor mu acaba? Fiyatı nedir?Eki Görüntüle 1256311 21 numara 1-2 kez giyildi. 20 tl. Ortopediktir
Bu ayakkabılar duruyor mu acaba? Fiyatı nedir?
10 tl olur mu?evet duruyorlar canım
Pardon mesajı yanlış gönderdim galiba. . Yeni üye olmuştum buraya henüz tam bilemiyorum ne nasıl yapılıyor. . Sizin ayakkabılarınızla ilgili daha önce görüşmüştük galiba.. 70 demistiniz sanırım. . Benim için çok yüksek. . Ben çok daha uygun bişeyler bakıyorum. .Eki Görüntüle 1301496 Bizde stride rite 22 no var ama kullanıLdı fakat tertemiz bi ayakkabı
10 tl olur mu? Bir de benim oğlum henüz 6 aylık. . Bu ayakkabıları inşallah yürüdüğünde giydirebilirim diye sormuştum. . Yaşından önce giydirebileceğim şeyler varsa elinizde onları da beraberinde düşünebilirim. . Teşekkürler. .evet duruyorlar canım