Bu hangi testBata 2 gün var ilk 5 dk bişey yoktu sonra bi baktım bu şekilde. Sizce kuruma çizgisi midir?Eki Görüntüle 3494322
Ayy inşallah yaVar cnm hayırlı olsun benimde böyleydi kanda küçüktür 11 HCG çıktı bı kan tahlili ver istersen yada erken gebelik testi yap
Sente lady kaset testBu hangi test
Haber ver bende cumartesi günü test verecem yükselmiş mi diye inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAyy inşallah yateşekkür ederim cevabınız için yarın sabahtan erken gebelik de yaparım
VeririmHaber ver bende cumartesi günü test verecem yükselmiş mi diye inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hiç bir adet belirtim de yok o kadar normalim ki.. 5 dk geçti testte hiç bir şey yoktu ikinci çizgi adına. Sonradan bi bakayım dedim bu şekilde olunca buraya bi yazmak istedim. İnşallah vardır ama kuruma da olabilir. Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim cevabınız içinvar görünüyo ama emin olmak için bi kaç gün içinde bi test daha yapın derim
Ne demekHiç bir adet belirtim de yok o kadar normalim ki.. 5 dk geçti testte hiç bir şey yoktu ikinci çizgi adına. Sonradan bi bakayım dedim bu şekilde olunca buraya bi yazmak istedim. İnşallah vardır ama kuruma da olabilir. Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim cevabınız için
Ben adete iki gün kala erken gebelik testim belirli belirsizdi kaset test bariz pembe çizgiydi erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben şahsenBu sabah 2 erken gebelik testi yaptım negatif.. Bir kaset yaptım sabah aynı idrarla o da hafif silik ikinci çizgi. Kasetlerde silik olup erken gebelik testinde çıkmaması ben anlamadım erkenden sevinmeyeyim 1 haftalık gecikmeyi bekleyeceğim artıkkırmızıları görmedikçe umut var..
Benimde kaset testte silik cikiyodu erken gebelikte çıkmiyodu aynı şekilde yarsi gün ilk idrarla kaset test ile yaptım adet günümde çok net çıktı ve şuan 6+4 hamileyim bence var tatlımBu sabah 2 erken gebelik testi yaptım negatif.. Bir kaset yaptım sabah aynı idrarla o da hafif silik ikinci çizgi. Kasetlerde silik olup erken gebelik testinde çıkmaması ben anlamadım erkenden sevinmeyeyim 1 haftalık gecikmeyi bekleyeceğim artıkkırmızıları görmedikçe umut var..
Ayy bana umut oldunuz inşallah vardırBen adete iki gün kala erken gebelik testim belirli belirsizdi kaset test bariz pembe çizgiydi erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben şahsen
Ayy inşallah darısı başımaBenimde kaset testte silik cikiyodu erken gebelikte çıkmiyodu aynı şekilde yarsi gün ilk idrarla kaset test ile yaptım adet günümde çok net çıktı ve şuan 6+4 hamileyim bence var tatlım
Ayy inşallah darısı başımaNe mutlu size Rabbim güzel bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah vardırAyy bana umut oldunuz inşallah vardırBence de var gibi öyle hissediyorum rüyamda gördüm çünkü (benim bilimsellik )
MerhabaMerhabalar bat a iki gün var birçok belirti yaşadığım için test yaptım erken gebelikte testinde hiçbirşey yokken kaset testlerimde hep hayalet çizgi gördüm, bugün yaptığım testte ilk on dakikada çok hafif bi çizgi vardı heveslenmemek adına çok umursamadım birkaç saat sonra renk oturduktan sonra çizginin belirgin olduğunu gördüm. Ve bu sefer çizgi beyaz değil pembemsi oyüzdende garipsedim bana yardımcı olabilirmisiniz