Ilk 3 ay da kasık ağrısı yasayan var mi ?

Brcu_uzun

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
54
8
6
25
Arkadaşlar ben 3. ayin içindeyim ve sürekli kasıklarım ağrıyor geçen acile gittim ıltihap varmış ondan olabilir ki ilacı kullandım ama hala geçmedi bazen hareket edemiyorum ağrı dan normal mi lütfen yardımcı olun??

Bende bu hafta 3 aya g8rcem 2 gündür benimde ağrılarım var sanki karın ağrısı sonra kasık normal galiba

16. Haftadayim kasık ağrısı değil de çekilme oluyor içeriden. Bu da rahmin büyümesiyle alakalı. Enfeksiyondan kaynaklanabilir. Bol şu iç. Pet şişeye bir su bardağı sirke koy gerisini suyla doldur ve onunla taharetlen. Faydasini gördüm. Şekerli ve asidik şeyleri çok yeme.

henüz haber aldım hamile olduğuma dair Bende fazla gaz sıkışması karın ağrısı ve idrar yolu enfeksiyonu oldum bir de karnıma bazen öyle bir ağrı giriyor ki sanki adet sancısı normal mi hiçbir doktor ilaçta yazmadı inşallah Çarşamba’ya doktoruma gideceğim sizce ne olabilir ayrıca kanama falan yok çok şükür normal akıntı var bu arada ilk ay hamilelik

Arkadaşlar ben 3. ayin içindeyim ve sürekli kasıklarım ağrıyor geçen acile gittim ıltihap varmış ondan olabilir ki ilacı kullandım ama hala geçmedi bazen hareket edemiyorum ağrı dan normal mi lütfen yardımcı olun??
Rahim genişledikçe ağrı oluyor. 22. Haftafayım hala ara afa ağrım oluuor

Arkdslar siddetli kasik agrisi sikayetleriyle doktora gttim doktorum normal deyip gonderdi. Snra kanamam da baslayinca baska doktora gittim tatllilerde enfeksynum yuksek seviyede oldgnu enf. Yuzunden dusuk tehlikesi geciriyor oldgmu soyledi.
bilincli olun arkdslar benm yasadgmi sizler yasamayin die supeli akinti ve agrilarda doktor gerek gormese bile idrar tetkiti isteyin . konu actim bunun la ilgli 16 haftalikgebelik kanama ve dusuk tehlikesi diye. Okursaniz sizlerde durumumu gorun. Ve hatta yardimci olablrcek arkdslar var ise sevnirim.
uzun lafi kisasi agri normal deyip gecmeyin normalde olablr ama bnm gibi doktorun ihmalsizligiyle dusuk tehlikeside yasayablrsnz Allah korusun.

Benim de İlk 3 ay kasık ağrılarım oldu sürekli . Doktora da gittim bi şey çıkmamıştı rahmin büyüme ağrısı dendi ama her hamilenin ağrısı bir olmaz mutlaka gidip gözükün doktora bi şey yoksa da içiniz rahatlar stres hamilelikte iyi değil ..

Merhaba benim yumurtlamadan beri sürekli devam eden kasik ağrılarım var. Daha adetime 6 gün var hamile olabilir miyim acaba testte çıkar mi yoksa enfeksiyon falan mi onun dışında pek de bi belittim yok biraz halsizlik oluyor o kadar

Back
X