X xname Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 22 Kasım 2022 1.105 2.535 53 22 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ncct #81 Sağ ust karın batması / ağrı saplanması belirti olabilir mi sizce ? Bata 9 gün var.
S shmra tlvk Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 49 4 1 40 22 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ncct #82 Ncct .!.: Bilmiyorum ama duymuştum sanki öyle bişey,regl oldun mu ya da test yaptın m Genişletmek için tıkla... Ncct .!.: Bilmiyorum ama duymuştum sanki öyle bişey,regl oldun mu ya da test yaptın mi Genişletmek için tıkla... Yok olmadım daha 29 da regl olucam test falanda yapmadım her ay boşuna umutlanmaktan yoruldum regl günümü beklicem
Ncct .!.: Bilmiyorum ama duymuştum sanki öyle bişey,regl oldun mu ya da test yaptın m Genişletmek için tıkla... Ncct .!.: Bilmiyorum ama duymuştum sanki öyle bişey,regl oldun mu ya da test yaptın mi Genişletmek için tıkla... Yok olmadım daha 29 da regl olucam test falanda yapmadım her ay boşuna umutlanmaktan yoruldum regl günümü beklicem
N Ncct Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2022 790 1.715 43 33 22 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ncct #83 shmra tlvk .!.: Yok olmadım daha 29 da regl olucam test falanda yapmadım her ay boşuna umutlanmaktan yoruldum regl günümü beklicem Genişletmek için tıkla... Hayırlısı ile tez zamanda bebiş haberlerimizi veririz inşallah
shmra tlvk .!.: Yok olmadım daha 29 da regl olucam test falanda yapmadım her ay boşuna umutlanmaktan yoruldum regl günümü beklicem Genişletmek için tıkla... Hayırlısı ile tez zamanda bebiş haberlerimizi veririz inşallah
E Elf2800 Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2022 422 105 23 25 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ncct #84 shmra tlvk .!.: Şimdi yanlış bilgi olmasın diye söylemiyeyim belki olmaz oma olursa inanın mucize olur benim iltihaplanma dış gebelik ameliyatlar ve tek tüplerim oda çok zayıf bakalım hamile kalırsam sizede bu bilgiyi vericem mucize olur yani Genişletmek için tıkla... Şırınga yöntemi mi yoksa
shmra tlvk .!.: Şimdi yanlış bilgi olmasın diye söylemiyeyim belki olmaz oma olursa inanın mucize olur benim iltihaplanma dış gebelik ameliyatlar ve tek tüplerim oda çok zayıf bakalım hamile kalırsam sizede bu bilgiyi vericem mucize olur yani Genişletmek için tıkla... Şırınga yöntemi mi yoksa