mrb arkadaşlar hemen konuya giriyorum isimler veriyorum ki karışmasın :
benim arkadaş ortamımdan tanıştığım birisi var.(ismi kaan)
haftada 3 gün karşılaşıyoruz diyebilirim (başka arkadaş grubumdan dolayı bahsi geçen kişiler değil)
bazen ayaküstü bazen uzun olmasa da oturuyoruz aynı ortamda
( 1 yıldır başka bir başkasını takıntılı derecede düşünüyordum sonunda kurtulmaya başladım bu süreçte)
kız kıza sohbet ederken arkadaşım(şeyma) aslında kaanı düşünebilisin çok düzgün birisi sana da uyar söylemlerinde bulunuyordu son birkaç aydır. ama ben hiç düşünmemiştim yani tabi aklıma geldi ama bir başkasını düşündüğüm için üzerinde durmamıştım .
şeymanın yakın bir arkadaşı var (eren) ben de tanışıyorum bu kişiyle. erenle kaanın yedikleri içtikleri ayrı gitmez , sevgilisi olup olmadığını sordum yok dedi çok iyi olur hatta dedi ve o kadar sevindi ki anlatamam. ilerleyen günlerde eren kaana konuyu açmış :
ben aslında sizi yakıştırıyorum demiş . kaan da bilmiyorum şuan bir ilşkiye hazır değilim önceki ilişkim çok sorunlu oldu sen de biliyorsun demiş. eren de böyle söyleyince benimki sadece bir fikirdi demiş ve konu kapanmış.
sosyal medyada daha sık beğenilere başladı ( bu bir gösterge değil ben de biliyorum)
şuanki durumda ilgisini çekmiş olabilir miyim? durum zamanla değişebilir mi?
yaralı biri ile asla başlamam zaten ben yada bir başkası ile farketmez o ilişki yürümez ama en azından tanımak istiyorum? o da sonradan benim gibi düşünebilir mi ihtimaller nedir neler olabilir?
artık sevmek sevilmek istiyorum flört bile edemeden bitti bu 4 senelik süreçteki ilişkilerim.bu ruh hali ile de yanlış kişileri seçiyorum sanırım . bu da mı yanlış oldu???
bu arada bu konuşmayı benim haberim yok sadece kendisi yakıştırmış gibi konuştu. soğuk olmamam gerek karşılaşınca bu da geriyor beni